Jay Cutler-treffit: Tapaileeko Kristin Cavallari Jay Cutleria uudelleen heidän eronsa jälkeen?

Treffit

WPR

Vaikka Kristin Cavallarin entinen aviomies on seurustellut upeiden naisten kanssa, hänen rakkauskiinnostuksensa oli hieman liian lähellä kotia.

Jay Cutler on seurustellut upeiden naisten kanssa. Useiden yksinomaan In Touchille puhuneiden lähteiden mukaan entinen Chicago Bearsin pelinrakentaja havaittiin aiemmin 'liittyvän' läheisen ystävän vaimoon ollessaan lomalla perheidensä kanssa. Katso hänen deittailuprofiilinsa ja opi kaikki, mitä tiedämme vierittämällä alla.

Jay Cutlerin ja hänen ystävänsä vaimon väitetty suhde

In Touchille puhuneen lähteen mukaan 'Jay meni lomalle lastensa, kaverinsa ja vaimonsa ja heidän lastensa kanssa.' Aviomies ja Jay asuvat lähellä ja ovat läheisiä ystäviä. Kaikki heidän lapsensa tulevat toimeen. Jay harrasti seksiä vaimonsa kanssa heidän matkallaan.

Aviomiehelle kerrottiin, että Jay ja hänen vaimonsa olivat 'seurustelleet pitkään', kun hän 'kohtasi' parin.

Sen jälkeen hän puhui Kristinin kanssa ja kertoi hänelle tilanteesta, mutta lähde väitti, että Uncommon Jamesin luoja 'haluaa yksinkertaisesti irtautua kaikesta tästä'.

In Touch otti kaikkiin osapuoliin yhteyttä, mutta vastausta ei ollut saatu julkaisuhetkeen mennessä.

Aiheeseen liittyvä: Kuka on Julie Bowenin poikaystävä 2022? Seurusteleeko hän jonkun kanssa?

Kuka on seurustellut Jay Cutlerilla?

Jayn pisin ja tunnetuin suhde oli hänen kanssaan Kristin , entinen The Hillsin näyttelijäjäsen. Vuonna 2010 yhteinen tuttava Giuliana Rancic esitteli nämä kaksi. Lyhyen seurustelun jälkeen pari ilmoitti kihlauksestaan ​​huhtikuussa 2011. Kolme kuukautta myöhemmin he erosivat äkillisesti ennen sovintoa marraskuussa 2011.

kristin cavallari treffihistoria

Poika Camden, pariskunnan esikoinen, syntyi elokuussa 2012. Kesäkuussa 2013 Jay ja Kristin vaihtoivat valan hurmaavassa Tennessee-seremoniassa. Avioliiton jälkeen pari sai toisen pojan, Jaxonin, toukokuussa 2014 ja tyttären Saylorin marraskuussa 2015.

Seitsemän vuoden avioliiton jälkeen Kristin ja Jay ilmoitti erostaan ​​huhtikuussa 2020 huolimatta siitä, että he yrittivät myöhemmin korjata asioita. Tosi-tähti sanoi Kaitlyn Bristowen 'Off The Vine' -podcastissa lokakuussa 2021: 'Jayn ongelma on se, että emme saa eroamme rakkauden menettämisen vuoksi, mikä teki siitä erittäin vaikeaa, koska olimme hulluja toisiimme.'

Joten tein päätöksen lopettaa suhteen, koska en halunnut olla enää myrkyisessä parissa. Mutta se on tehnyt siitä vaikeaa, ja muutaman kuukauden istuin täällä ja mietin, teinkö oikean päätöksen.

Mutta kun palasin takaisin ja aloin seurustella hänen kanssaan, pystyin vahvistamaan päätöstäni sanomalla: 'Ei, tiedän, että teen oikein.'

Southern Charmissa näyttelevä Madison LeCroy yhdistettiin myöhemmin Jayyn, mutta heidän suhdettaan ei koskaan vahvistettu. Vuonna 2021 eläkkeellä olevalla urheilijalla oli lyhyt suhde Jana Krameriin.

'Whine Down' podcastissaan joulukuussa 2021 Jana sanoi: 'Ilmeisesti koko Jay-kysymys tuli julkiseksi, koska menimme ulos ja hän oli melko kuuluisa henkilö, joten ilmeisesti se tuli ulos.

jay cutler treffit

Mutta en koskaan puhunut siitä, koska en tiennyt mitä se oli.' Hän jatkoi: 'Se, että menimme treffeille, ei tarkoita, että olisimme yksinoikeudella tai että hän on poikaystäväni. Hän ei koskaan ollut, poikaystäväni, sanoin.

Tapauksen ympärillä olevan huhujen jälkeen romanssihuhut alkoivat kiertää entisestä pelinrakentajasta ja Bachelor Nationin alumneista Kelley Flanaganista, kun heidät havaittiin pitävän hauskaa yhdessä Chicagon Tao-yökerhossa.

Jay Cutler sanoo, että seurustelu on 'vaikeaa' Kristin Cavallarin avioeron jälkeen:

Entinen NFL:n pelinrakentaja Jay Cutler keskusteli myös ominaisuuksista, joita hän etsii naisesta, kun hän liittyy debyyttipodcast-jaksonsa treffimaailmaan.

Sekä Kristin Cavallari että Jay Cutler ovat edelleen sinkkuja ja tavoitettavissa yli vuosi sen jälkeen, kun he ilmoittivat erostaan ​​vuosikymmenen avioliiton jälkeen. Ja jos uskoit, että seurustelu oli helppoa entiselle ammattiurheilijalle, Jaylla on sinulle uutisia.

Hän myönsi upouudessa Uncut With Jay Cutler -podcastissaan, että 'se on todella vaikeaa'. ”Ystävien saaminen on vaikeaa. Uskon, että sen selvittäminen, mitä ihmiset todella haluavat sinulta, on todennäköisesti ongelma. Lasten kanssa olen nyt eri elämänvaiheessa. Tärkeimmät prioriteetit ovat siirtyneet. En vain minä ole täällä täysin omatoiminen.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Kristin Cavallari (@kristincavallari) jakama viesti

Edellinen Chicago Bearsin pelinrakentaja jatkoi: ”Kun palaat siihen maailmaan ja huomaat, että koko maisema on muuttunut, on monia muita tekijöitä, jotka on otettava huomioon.

Siellä on sovelluksia, Twitter, Instagram ja muita palveluita; se on täysin eri peli. Et vain mene pubiin tai ravintolaan ja aloita keskustelua jonkun kanssa. Se ei ole enää asia.'

Kristinin kanssa Jaylla on kolme lasta: Camden, 9, Jaxon, 7, ja Saylor, 5. Rauhallinen vanhemmuus on molemmille osapuolille ratkaisevan tärkeää, kuten he ovat jo todenneet.

Urheilija kertoi aiemmin JA! uutiset hänen kanssakäymiskokemuksestaan: 'Se on hyvä.' 'Lapset ovat kovia, tarkoitan. Olemme tehneet loistavaa työtä priorisoidaksemme lapset koulun ja kaiken muun toiminnan edelle.'

Uuden PodcastOne-ohjelmansa ensi-illan aikana Jay keskusteli myös ihanteestaan ​​seuraavaksi treffeiksi. Hänen vastauksensa saattoi hämmästyttää sinut.

jay cutler treffit

En ole varma siitä, hän sanoi. 'Terveisin, en tiedä. Kuinka toivoisinkaan. Luulen, että olen koko tämän prosessin ajan yrittänyt selvittää asioita, mutta teen sen. Minulla ei ole tällä hetkellä erityistä kiirettä.'

Lisäksi Jay on jo kohdannut yhden ongelman seurustellessaan Nashvillessä, kotikaupungissaan. Joka kerta kun hän viettää aikaa naisen kanssa, romanssihuhut alkavat kiertää.

Aiheeseen liittyvä: Kristin Cavallarin treffihistoria: entiset poikaystävät ja paljon muuta

Vietettyään viileän illan ulkona syyskuussa, Jay käsitteli huhuja, että hän voisi seurustella Fox Nationin Tomi Lahrenin kanssa. Hän vitsaili Instagramissa harjaillessaan yhtä maatilallaan olevista eläimistä: 'Elämäni ainoa nainen.' 'Internet, ole parempi.' Hänen suhteensa – tai sen puute – Southern Charmin Madison LeCroyn kanssa sai myös huomiota tiedotusvälineissä.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR