Jasonin ja Chrishellin treffit: Miksi Chrishell Stause ja Jason Oppenheim erosivat ja kuinka kauan he seurustelivat?

Treffit

WPR

Viidennellä kaudella fanit näkevät Jasonin ja Chrishellin suhteen kehittyvän, mutta monet ihmettelevät, ovatko he edelleen yhdessä.

Myynti Sunset (avautuu uuteen ikkunaan) palaa lisää draamaa, fantasiakoteja ja rohkeita vaatteita. Uusi näyttelijä Chelsea Lazkani (avautuu uudella välilehdellä), uusi rakkaus Emma Hernanille (avautuu uudessa välilehdessä) ja Brett Oppenheimin eroa välitystoiminnasta on kiusattu suositun Netflix-tosi-shown 5. kaudelle (avautuu uudessa välilehdessä) välilehti).

Yhteys näyttelijöiden Jason Oppenheimin ja Chrishell Stausen välillä herättää kuitenkin todennäköisesti eniten keskustelua ja varastaa esityksen. Viime vuoden heinäkuussa, kun pari julisti suhteensa, fanit villistivat. Raivostuttavaa on, että marraskuussa 2021 ensi-iltansa saanut kausi 4 ei sisältänyt todisteita heidän suhteestaan, koska se nauhoitettiin ennen heidän suhteensa paljastumista.

Finaali päättyi a sneak peek elokuva kaudelle 5 jossa he vaikuttivat kiintyneiltä kameran edessä. Ja uuden sarjan traileri vihjaa vahvasti, että nämä kaksi ovat yhdessä. Mutta onko heidän suhteensa kestänyt? Olemme tehneet tutkimusta ja paljastaneet, mitä tiedämme kiinteistöyhdistelmän tilasta.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Shawn Mendes seurustelee? Onko Camila Cabello edelleen yhdessä Shawn Mendesin kanssa?

Jason ja Chrishell, ovatko he edelleen yhdessä?

Ei, Chrishell Stause ja Jason Oppenheim eivät ole enää yhdessä oikeassa elämässä. Viiden kuukauden seurustelun jälkeen Selling Sunset -pariskunta ilmoitti eroavansa joulukuussa 2021. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että kaksi tähtiä ovat hyvissä väleissä ja jatkavat yhteistyötä Oppenheim Groupissa.

'Vaikka Chrishell ja minä emme ole enää yhdessä, pysymme suurimpana ystävinä ja tulemme aina rakastamaan ja tukemaan toisiamme', Jason paljasti Instagram-viestissä 21. joulukuuta.

Chrishellin erottua Tanssii tähtien kanssa -ammattilaista Keo Motsepesta helmikuussa 2021, he rakastuivat vuoden 2021 alussa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Jason Oppenheim (@jasonoppenheim)

Jason, 44, ja Chrishell, 40, seurustelivat incognito-tilassa kaksi kuukautta salaten suhdettaan näyttelijöiltä. Kerrotaan vain muutamalle valitulle henkilölle. He julistivat 28. heinäkuuta 2021 Instagramin 'viralliseksi'. Ryhmälomalla Italian Caprilla Chrishell jakoi valokuvasarjan parista suutelemassa ja katsomassa rakastuneeksi.

'Kerroimme muutamalle läheiselle ystävälle, mutta jos haluat pitää jotain yksityistä, ei pidä kertoa liikaa ihmisille. 'On vaikea pitää salaisuutta niin monilta ihmisiltä', Jason kertoi US Weeklylle (avautuu uudessa välilehdessä). 'Kaikki olivat niin rohkaisevia. Eli sellaisia ​​kuin odotimme niiden olevan.'

Elokuun puolivälissä he tekivät punaisen maton debyyttinsä parina Los Angelesin ensi-illassa Marvelin Shang-Chi ja kymmenen sormuksen legenda. Ja astui jälleen ulos 22. syyskuuta Hollywood Reporterin Power Broker Awards -palkintogaalassa.

Chrishellin Instagramissa oli myös lukuisia rakastavia kuvia heistä heidän seurustelun aikana. Takaumakuvan ohessa heidän lomastaan ​​Italiaan, eräässä viestissä luki: 'Pidän parempana suolalla ja pippurilla ripottelevia nappuloitani.'

Mikä aiheutti Jasonin ja Chrishellin eron?

jasonin ja chrishellin seurustelu

Näyttää siltä, ​​että Jason ja Chrishell erosivat erilaisten näkemysten vuoksi lapsia kohtaan. Chrishell ilmoitti Women's Healthille haluavansa lapsia, mutta Jason ei. Jason ilmoitti erosta Instagramissa sanomalla: 'Meillä on erilaisia ​​toiveita perheestä.'

Hän kertoi tabloidille: 'Edellinen suhteeni oli niin täydellinen kaikin puolin paitsi se tosiasia, että haluamme erilaisia ​​asioita.' Rakkautta on edelleen paljon.

Lähikuva Jasonista ja Chrishellista

Chrishell sanoi, että hänen kokemuksensa Jasonin kanssa sai hänet harkitsemaan uudelleen näkemystään suhteistaan: ”Uskoin ennen, että jos ette ratsastaneet yhdessä auringonlaskuun, suhde oli epäonnistunut. Ja suhteeni Jasoniin muutti näkökulmani.'

Mitä Jasonin ja Chrishellin tähdillä on sanottavaa erosta?

jasonin ja chrishellin seurustelu

Heidän Selling Sunset -tovereidensa ovat kommentoineet Jasonin ja Chrishellin suhteen päättymistä. Läheinen ystävä Mary Fitzgerald sanoi, että se oli 'sydäntäsärkevää heille molemmille'. Hän kertoi Mirrorille, että hän ja hänen miehensä Romain ovat auttaneet kahta eron jälkeen.

Mary sanoi: 'Puhumme heidän molempien kanssa; kumpikaan heistä ei tehnyt mitään väärää; he ovat yksinkertaisesti eri poluilla.' ”Olemme heidän molempien puolesta, rakastamme heitä molempia ja haluamme heidän olevan onnellisia. Tuemme heitä siinä, mitä he valitsevat.'

Lisäksi Mary vahvisti, ettei näiden kahden välillä ole vihamielisyyttä. Ja huolimatta eron jälkeisestä ensimmäisestä jäähtymisvaiheesta, he pysyvät sydämellisinä. Hän sanoi: ”Onneksi he molemmat ovat melko kypsiä, ja he molemmat ymmärtävät, että hyvinä ystävinä me kumpikaan ei koskaan loukkaa heidän luottamustaan.

'Ei ollut helppoa päättää, onko meillä tämä vai tämä ryhmä?' alkuvaiheessa, kun he erosivat, mutta he tarvitsivat tilaa tälle lyhyelle ajalle. He ovat kuitenkin kypsiä, ratkaisivat ongelman ja kaikki on hyvin.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Paddy Pimblett seurustelee? Katso esikatselu Laura ja Paddy Pimblettin kymmenennen hääpäivän juhlista

Chrishell ja Jason seurustelivat auringonlaskun neljännen myyntikauden aikana

Fanit ihmettelivät, seurustelivatko Chrishell ja Jason Selling Sunsetin neljännen kauden aikana. Ja on todennäköistä, että he olivat. Vaikka näytöllä ei olekaan romantiikkaa tai vetovoimaa, heidän suhteensa aikajana osoittaa, että näyttelijät seurustelivat todellisuudessa.

jasonin ja chrishellin seurustelu

Haastattelussa E! News, entinen saippuanäyttelijä kertoi, että he olivat seurustelleet salaa kaksi kuukautta ennen heidän suhteensa julkistamista, kuten PEOPLE Magazine raportoi (avautuu uudella välilehdellä). Ja koska he tekivät suhteensa Instagramin viralliseksi heinäkuun lopulla, tämä tarkoittaa, että he seurustelivat salaisesti toukokuussa, kun neljännen tuotantokauden tuotanto alkoi.

Chrishell antoi myös hienovaraisen vihjeen heidän kasvavasta romanssistaan ​​uuden kauden viimeisessä jaksossa. Ystäväryhmälle pitämässään puheessa hän mainitsee 'ihmisten löytämisen odottamattomista paikoista'. Voisiko tämä olla pomo Jason, josta hän puhui?

Vaikka emme näe heitä yhdessä kaudella 4, kausi 5 kiusoi heidän yhteyttään. Aseta julkaisu välittömästi. Viimeisimmän jakson lopussa oleva lyhyt promo näyttää parin suutelevan. Chrishellin puheenvuoro sanoo: 'Emme ole rikollisia emmekä tee mitään väärää.'

Näyttää siltä, ​​​​että meidän on odotettava viidettä tuotantokautta, jotta voimme nähdä heidän romanssinsa asianmukaisesti näytöllä.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR