Jason Wu luopui edullisesta, kokoa sisältävästä uudesta mallistosta ja elän sen puolesta

Muoti

WPR

Minulla on tällä hetkellä keinonahkainen KICK ja olen selaillut internetistä kaiken olennaisen: päällysvaatteet, housut, hameet – jos se voidaan saada näyttämään nahalta, haluan sen vartalolleni. Onneksi yksi suosikkisuunnittelijoistani lanseerasi juuri uuden, edullisemman tuotemerkin QVC:llä, ja olen iloinen voidessani ilmoittaa, ettäJ Jason Wuon kaikki keinonahkaisessa junassa. Odota vain, kunnes kurkkaat vihreää kaivantoa (!).

Jos tunnet Jason Wun samannimisen etiketin, voit tunnistaa senhänen klassinen tyylinsäkanavoitu uuteen J Jason Wu linja. Vasta nyt voit saada samanlaisia ​​tyylejä erittäin edulliseen hintaan ja laajan valikoiman kokoja. Puhun 0-32, kulta! Wu on puolustanut kokoa sisältävää muotia vuosia, ja hän on aloittanut yhteistyönEloquii ja Kohlsmenneisyydessä, joten ei ole yllätys, että QVC nappasi hänet luomaan todella upean kokoelman.

Rachel Ungaro, Apparel for QVC:n ja HSN:n varatoimitusjohtaja ja yleinen tuotepäällikkö, ylisti Wu:ta hänen näkemyksestään mallistoa koskevassa lausunnossaan: 'Jason ymmärtää kuinka pukea ja tyylittää kaikenkokoisia naisia; hänen estetiikkansa on linjassa tavoitteemme kanssa juhlia kaikkia vartalotyyppejä läpityylikäs ja edullinen muotikaikille.'

Instagramissa Wu korosti kokoelman merkitystä porttina siihen, mitä hän kutsuu joka päivä glamouria . 'Jokainen kappale on suunniteltu eläviksi injektoimalla erityisiä yksityiskohtiavaatekaapin niittejäse voi viedä sinut minne tahansa”, hän selittää. Ja kun näet kokoonpanon, olet samaa mieltä!

Koko J Jason Wu -sarja on saatavilla QVC:ssä nyt, ja voit ostaa valikoimamme (ja runsaan annoksentyylikäs keinonahka) alla.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. QVC on STYLECASTER-sponsori, mutta toimittajamme ovat valinneet kaikki tämän artikkelin tuotteet itsenäisesti. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.

J Jason Wun luvalla.

Tämä syksyn suosikki trenssitakki

Olen etsinyt siirtymäkauden päällysvaatteita, ja mielestäni tämä J Jason Wu keinonahkahauta on pysäyttänyt etsintäni. Elän upean ikivihreän värin puolesta, mutta jos etsit jotain hienovaraisempaa, se tulee myös mustana.

J Jason Wun luvalla.

Tämä Wear-Everywhere-neule

Nöyrä mielipiteeni on, että mitä tulee siihen, kuinka monta mustaa villapaitaa on liikaa, rajaa ei ole olemassa. Tämä J Jason Wu Cutout Crew Neck -neulepusero on tervetullut lisä neulevalikoimaani.

J Jason Wun luvalla.

Nämä päivähousut

Keinonahka on sisällä, ja J Jason Wu naulaa sen! Nämä J Jason Wu keinonahkahousut ovat täydellinen leveäjalkainen siluetti pukeutumiseen ylös ja alas. Paras osa? Niitä on saatavilla kooissa 0-32.

J Jason Wun luvalla.

Tämä unenomainen hame

Pidän klassisesta mustasta hameesta, joka yhdistetään kaikkiin saappaisiin tähän aikaan vuodesta, ja tämä J Jason Wu Matte Satin Hame sopii vaatekaappiisi juuri sopivasti lomajuhliin.

J Jason Wun luvalla.

Tämä epäsymmetrinen toppi

Toppeja, joissa on silmiinpistäviä yksityiskohtia, ovat ihanteellisia syksyn ja talven Zoom-puheluihisi (hikoile alaosaa!) ja tämä J Jason Wu V-kaula-aukkoinen City Knit Crossover -toppi tulee neljässä eri värissä. Rakastan sitä!