Jason Sudeikisin deittailuhuhut: reaaliaikainen päivitys treffielämästään!

Treffit

WPR

Näyttelijä, koomikko, tuottaja ja kirjailija Daniel Jason Sudeikis on amerikkalainen. Hänen uransa improkomediassa alkoi 1990-luvulla, kun hän esiintyi ComedySportzin, iO Chicagon (Improv Olympic) ja The Second Cityn kanssa.

Vuonna 2003 Sudeikis työskenteli Saturday Night Liven kirjailijana. Vuodesta 2005 vuoteen 2013 hän esiintyi sarjassa näyttelijänä esittäen hahmoja, kuten Mitt Romney ja Joe Biden.

Kenen kanssa Jason Sudeikis seurustelee?

Jason ja Keeley Hazell näytti tekevän heidän suhteensa viralliseksi viikonlopun aikana 27. kesäkuuta 2021.

US Weeklyn lähteen mukaan pari alkoi seurustella erittäin nopeasti ja lähentyi ajan myötä. Julkaisun lähde tarjosi myös käsityksen dynamiikasta tuolloin, kun huhut kahden näkemisestä toistensa enemmän kuin ystävinä nousivat ensimmäisen kerran esiin helmikuussa 2021.

Julkaisun tuolloinen lähde sanoi: 'He ovat olleet kavereita siitä lähtien, kun he tapasivat klo Kamalat pomot 2 .” Huolimatta siitä, että he ovat lähentyneet, Jason ei ole vieläkään valmis sitoutumaan.

Jason Sudeikis treffit

Pariskunta teki selväksi, että he olivat kunnossa, kun toimittajat ja fanit tiesivät seurustelevansa, joten näyttää siltä, ​​että heidän näkökulmansa on muuttunut viime kuukausina.

Huolimatta siitä, että he olivat yhdessä vuoden, tuore Us Weekly -artikkeli 18. toukokuuta 2022 väittää, että pari on eronnut. Valitettavasti kaiken hyvän on loputtava, eikä julkaisussa annettu erityistä selitystä Jasonin ja Keeleyn erolle, joten on epäselvää, miksi he tekivät.

Lue lisää: Kenen kanssa Jenna Ortega seurustelee vuonna 2022? Seurustelevatko Jenna Ortega ja Isaak Presley todella?

Kuka on Keeley Hazell?

Sen jälkeen 35-vuotias mies aloitti uran näyttelijänä. Horrible Bosses 2:n lisäksi, jossa hän tapasi ensimmäisen kerran Jasonin, hänellä on tällä hetkellä 16 näyttelijäntyötä.

Muuttuttuaan Los Angelesiin vuonna 2012 ja käytyään näyttelijäkursseilla, hän sai roolin elokuvissa, kuten Like Crazy ja Horrible Bosses 2, Jennifer Lawrencen ja Felicity Jonesin rinnalla.

Mikä johti Jason Sudeikisin ja Olivia Wilden eroon?

Nämä kaksi näyttivät olevan ihanteellinen ottelu Olivia Wilde ja Jason Sudeikis aloittivat seurustelun marraskuussa 2011. Sen lisäksi, että heillä oli taitoja komedianäyttelijänä, he kiinnittivät toistensa katseet ensimmäisen kerran SNL-finaalin jälkibileissä.

Kuultuaan uutisen, että he odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan, he ilmoittivat kihlautumisestaan ​​tammikuussa 2013. Heidän tyttärensä Daisy ja poika Otis syntyivät vuosina 2014 ja 2016.

Lue lisää: Kenen Frank Ocean seurustelee? Tutustu hänen huhuttuihin tyttöystäväänsä!

Olivia julkaisi ajoittain juttuja Jasonin kanssa Instagram-profiilissaan, vaikka pari piti suhteensa vähitellen hienovaraisempana ajan myötä. Kun pariskunta ilmoitti erostaan ​​marraskuussa 2020, se oli monille shokki, koska he kävivät usein tapahtumissa ja punaisen maton ensi-illassa yhdessä.

Jason ja Olivia eivät suoraan ilmoittaneet erostaan, mutta entisen parin läheiset kertoivat tapahtumista useille tiedotusvälineille.

Näiden raporttien mukaan Booksmartin johtajan ja näyttelijän, joka näytteli Ted Lasson eroa, joka tapahtui vuoden 2020 alkukuukausina, ympärillä ei ollut suurta draamaa.

”Vuoden alussa oli jako. He ovat luoneet upean yhteisvanhemmuuden rutiinin ja käsitelleet sitä ystävällisesti ”ihmiset marraskuussa 2020, sisäpiiriläisen mukaan. Perheenjäsenten välinen vuorovaikutus keskittyy ja on ensisijaisesti lasten ympärillä.

Jason Sudeikis treffit

Kun pariskunta muutti Brooklyn-asunnoistaan ​​Los Angelesiin vuoden 2019 lopulla, sisäpiiriläinen näki, että parin suhteen alkoi ilmetä halkeamia.

Sen jälkeen, kun Olivia sai huoltajapaperit CinemaConin lavalla huhtikuussa 2022, heidän vanhemmuuteensa on viime aikoina lisätty jännitystä. Hän vilkaisi papereita, joihin oli merkitty 'henkilökohtainen ja luottamuksellinen' Deadlinen mukaisesti, ja jatkoi sitten puhettaan.

Jason ei hyväksynyt julkisesti annettuja papereita tiiminsä lausunnon mukaan, ja hän vaikutti raivostuneelta spektaakkelista.

Los Angeles Times sai Jasonin tiimiltä lausunnon, jossa todetaan: 'Mr. Sudeikisilla ei ollut aikaisempaa tietoa siitä, milloin tai paikasta kirjekuori olisi toimitettu, koska se olisi puhtaasti asianomaisen prosessipalveluyrityksen päätettävissä. Hän ei koskaan sallisi häntä kohdella näin epäkunnioittavalla tavalla.

Lue lisää: Kenen kanssa Miley Cyrus seurustelee? Reaaliaikainen päivitys hänen treffielämästään!

Jason Sudeikisin nettovarallisuus ja palkka

Jason Sudeikis treffit

25 miljoonan dollarin omaisuudella, Jason Sudeikis. Ensimmäistä kertaa näytöllä 1990-luvulla tapahtuneen esiintymisensä jälkeen Jason on osallistunut useisiin elokuva- ja televisioprojekteihin.

Näyttelijäntyönsä lisäksi taitava käsikirjoittaja ja tuottaja, Sudeikis. Hänen uransa ääninäyttelijänä on vakiintunut. Jason Sudeikisille on asetettu useita kunnianosoituksia, mukaan lukien People's Choice Award, MTV Movie Award -palkinnon , Teen Choice Award -palkinnon ja Nickelodeon Kids' Choice Award -palkinnon.