Jason Momoa houkuttelee faneja jatkamaan lahjoittajia: 'Ole sankari'

Julkkis

WPR

Jason Momoa ei ole valmis kehottamaan seuraajiaan vaikuttamaan.

42-vuotias näyttelijä pyysi Instagram-seuraajaansa liittymään Be The Match Registry -ohjelmaan, valtakunnalliseen luuydinluovutusohjelmaan, tukemaan ystäväänsä Travis Snyderiä, joka on syöpähoidossa.

Kun Momoa aloitti videon 'Aloha kaikki', hän sanoi: 'Olen ilman paitaa keskellä kenttää.' On satoja ihmisiä, jotka tarvitsevat kantasolusiirtoa, ja kuten olet todennäköisesti huomannut viime viikkoina, olen puhunut ystävästäni Travisista, joka on taistellut syöpää vastaan ​​kolmatta kertaa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jason Momoan (@prideofgypsies) jakama viesti

”Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia osallistujia. Se, mitä teemme, on hämmästyttävää; teemme vaikutuksen, joten jatka samaan malliin 'Aquamanin suosio kasvoi.

Momoa on lisätty sekoitukseen ”Yhdessä meillä on voima saada aikaan myönteistä muutosta. Lisää nimesi listaan. Voit pelastaa jonkun hengen yksinkertaisella vanupuikolla poskestasi. Todellisia sankareita ovat ne, jotka ylittävät sen, mitä heiltä odotetaan.'

Jason Momoa kehottaa edelleen faneja lahjoittamaan Be The Match -rekisteriin:

Momoan twiitin kuvateksti vahvisti hänen alkuperäisen julistuksensa. Valokuvia Snyderin kolmesta lapsesta Hankista, Milesistä ja Lukesta sisällytettiin myös hänen esitykseensä korostaakseen, kuinka heidän isänsä 'tarvitsee ottelun' diojen mukaan.

Momoa kommentoi kuvan alle Snyder ja hänen kolme poikaansa: 'Ihailen näitä poikia.' 'He ovat seuranneet isänsä syöpähoitoa seitsemän vuotta. Vain löytämällä ottelun rekisteristä hänellä on mahdollisuus parantua juuri nyt. Monet ihmiset ovat riippuvaisia ​​avustasi.'

Jason Momoa kehottaa edelleen faneja lahjoittamaan Be The Match -rekisteriin

Myös Instagram Storyssa Momoa jakoi samat kuvat ja videon People-haastattelustaan ​​Snyderin kanssa viime kuusta.

Näyttelijä mainitsi myös, miltä hänestä tuntui 'Kantasoluvastaavuuden löytämiseksi vain 2% väestöstä on rekisterissä, mikä tarkoittaa, että syöpäpotilaat kuolevat odottaessaan. päivittäin”

Kun Snyderilla diagnosoitiin akuutti myelooinen leukemia vuonna 2015, Momoa pyysi lisää 'sankareita' eri puolilta maailmaa liittymään hänen taisteluinsa. National Cancer Instituten mukaan sairaus on eräänlainen syöpä, jossa luuydin tuottaa epänormaaleja verisoluja, mikä on yleisin akuutin leukemian tyyppi ihmisillä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jason Momoan (@prideofgypsies) jakama viesti

Aluksi Snyder ei löytänyt täydellisiä osumia Be The Match -rekisteristä veren kantasolusiirrolle, joka korvaa sairaat verisolut. Hänen syöpänsä hoidettiin onnistuneesti kemoterapialla, ja nyt hän on vapaa syövästä. Tämä on ollut rankkoja vuosia tälle aviomiehelle ja kolmen lapsen isälle. Hän on uusiutunut kolme kertaa, viimeksi maaliskuussa.

Aiheeseen liittyvä:

'Leukemiadiagnoosin jälkeen sinulle jaetaan huonoin mahdollinen käsi, eikä sinulla ole edes ottelua. Minusta se oli melko haastavaa, 'Selityksenä Snyder kertoi Peoplelle. 'En voi olla ajattelematta lapsiani, kun käyn tämän läpi. Kun ne ovat uusiutuneet, se on ollut vaikein keskustelu. Haluan vain pystyä kasvattamaan näitä tyyppejä heidän loppuelämänsä ajan.

Snyder kiitti myös Momoaa siitä, että hän oli aina hänen tukenaan ja yritti parhaansa mukaan auttaa. 'Jotkut ystävistäni kutistuvat tai tulevat pintaan, kun sinulla on ongelmia', hän huomautti. 'Taas kerran, Jay oli siellä.'

Ikänsä vuoksi Momoa ei enää kelpaa lahjoitusehdokkaaksi. Mutta se ei ole estänyt häntä vannomasta puolustavansa henkilöitä, jotka voisivat sopia jonkun muun kanssa. Näyttelijän mukaan 'minun on tarkoitus olla supersankari.' Osana rekisteriä sinulla on mahdollisuus pelastaa jonkun henki milloin tahansa.