Järkyttävä!! Tom Brady, seitsenkertainen Super Bowl -mestari, jää eläkkeelle 22 vuoden jälkeen

Kiistaa

WPR

Hänen työelämänsä osalta suurin osa hänen kokemuksistaan ​​on ollut myönteisiä, mutta hänellä on ollut myös hetkiä, jolloin hän on ollut mukana tarinoissa, jotka ovat saaneet kansallista huomiota eri syistä.

Brady lämmittelee ennen NFC Wild Card Playoff -peliä Philadelphia Eaglesia vastaan ​​Raymond James Stadiumilla 16. tammikuuta 2022. Brady lämmittelee ennen NFC Wild Card Playoff -peliä Philadelphia Eaglesia vastaan ​​Raymond James Stadiumilla 16. tammikuuta 2022.

Tämä sääntö tunnetaan nimellä 'tuck'.

Kun Oakland Raiders pelasi New England Patriotsia vastaan ​​19. tammikuuta 2002, Tom Brady , Patriotsin tuolloin pelinrakentaja, aiheutti kiistaa, joka herättäisi keskustelua NFL:n säännöistä tulevina vuosina.

Charles Woodson, Raidersin kulmapuolustaja, torjui Bradyn neljännellä neljänneksellä joukkueen johdolla 13-10. Raiders linebacker Greg Biekert Ensin näytti haukkuvan palloa Bradyn pudottamisen jälkeen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tom Bradyn (@tombrady) jakama viesti

Virallinen arvio päätti, että Brady oli pysäyttänyt syöttöliikkeen ja 'tukisi taaksepäin' palloa. Tuolloin voimassa olleiden sääntöjen mukaan peliä kutsuttiin rähmäykseksi ja sen sijaan se tuomittiin keskeneräiseksi heitoksi.

Patriots pystyi etenemään maalialueelle asti ennen yritystään. Patriots voitti jatkoajalla 16-13 Raidersia.

Tampa Bay Buccaneersin Tom Brady istuu sivussa 19. joulukuuta 2021 Tampassa, Floridassa, toisen neljänneksen aikana New Orleans Saintsia vastaan ​​Raymond James Stadiumilla.

Tässä 19.12.2021 Tampa Bay Buccaneersin ja New Orleans Saintsin välisessä ottelussa Raymond James Stadiumilla on Tom Brady katsojana.

Aiheeseen liittyvä: Fanit arvostelevat Kendrick Lamaria Kodak Blackin sisällyttämisestä uusimmalla albumillaan

Deflategate

AFC-mestaruusottelussa Indianapolis Coltsia vastaan ​​vuonna 2015 Brady oli sekaantunut Deflategate-tapaukseen, kun väitettiin, että hän oli tarkoituksellisesti määrännyt pallot tyhjennettäväksi. Blountin 148 jaardia ja kolme maalia maassa olivat tärkeitä Patriotsin 45-7-voitossa. Lisäksi Brady heitti kolme touchdownia pelissä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tom Bradyn (@tombrady) jakama viesti

Brady sai neljän ottelun pelikiellon seuraavalla kaudella syytösten tutkinnan jälkeen. NFL:n wildcard-pudotuspelien jalkapallopelissä Tennessee Titansia vastaan ​​New England Patriotsin pelinrakentaja Tom Brady antaa merkin joukkuetoverilleen.

NFL:n wildcard-pudotuspelien jalkapallopelissä Tennessee Titansia vastaan ​​New England Patriotsin pelinrakentaja Tom Brady antaa merkin joukkuetoverilleen. (AP Photo/Charles Krupa/Shots)

Spygate

NFL syytti Patriotsia New York Jetsin pelikutsujen virheellisestä tallentamisesta vuoden 2007 pelin jälkeen.

NFL määräsi joukkueelle 250 000 dollarin sakon suoritettuaan tutkimuksen. Patriotsin päävalmentaja Bill Belichick sai 500 000 dollarin sakot. Sakot maksettiin ja joukkue jatkoi kauttaan myöntämättä julkisesti mitään väärinkäytöksiä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tom Bradyn (@tombrady) jakama viesti

Vaikka Brady ei ollut suoraan osallisena väitetyssä käytöksessä, joka ohjasi Patriotsin voittamattomaan kauteen ja Super Bowl -tappioon Giantsille lukemin 17-14, hän auttoi heidän saavutuksensa.

Sunnuntai 21. tammikuuta 2018 Foxboroughissa, Massachusettsissa, New England Patriotsin pelinrakentaja Tom Brady heitti pallon ollessaan paineen alla AFC-mestaruuden NFL-jalkapallopelin ensimmäisellä puoliskolla.

Sunnuntain AFC-mestaruuskilpailun NFL-jalkapallopelin ensimmäisellä puoliskolla Foxboroughissa, Massachusettsissa, New England Patriotsin pelinrakentaja Tom Brady heitti paineen alla. Kirjailija (David J. Phillip) AP Photo

Äärimmäisen häiritsevä rakkaus

Hänen pienen poikansa kanssa Facebook-video Bradysta suutelemassa häntä 'epämiellyttävän pitkään' herätti raivoa Internetissä.

Us Weekly väitti, että tapahtumaan sisältyi 'Time vs. Tom' -verkkosarja, joka perustuu Bradyn elämän puoliin. Videon aikana Bradyn 10-vuotias poika Jack, jonka äiti on Bradyn entinen Bridget Moynahan, näyttää tiedustelevan Bradyn fantasiajalkapallojoukkueen suorituksia.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tom Bradyn (@tombrady) jakama viesti

Braydon kävelee sisään ja suutelee isäänsä suulle sen jälkeen, kun Brady kysyy, mitä hän saa palveluksesta. Brady kommentoi: 'Se oli kuin nokki', mikä saa Jackin palaamaan. Internetissä oli epätavallista, kun nuori suuteli isäänsä huomattavasti pidemmän suudelman.

Patriotsin pelinrakentaja Tom Brady pitää hallussaan Vince Lombardi -palkintoa sen jälkeen, kun hänen joukkueensa voitti jatkoajalla 34-28 Atlanta Falconsin NRG Stadiumilla Houstonissa 5. helmikuuta 2017.

Patriotsin pelinrakentaja Tom Brady pitää hallussaan Vince Lombardi -palkintoa sen jälkeen, kun hänen joukkueensa voitti jatkoajalla 34-28 Atlanta Falconsin NRG Stadiumilla Houstonissa 5. helmikuuta 2017.

Aiheeseen liittyvä: Bryson DeChambeau -kiista: Kuinka Bryson DeChambeausta tuli niin kiistanalainen?

Naamiointi Brady'sin hierontasalonkiin

New England Patriotsin pelinrakentaja Tom Brady yllätti hetken Paul Ruddin Netflix-sarjan ensimmäisessä jaksossa. 'Eläminen itsensä kanssa' Vuonna 2019. Cameossa näkyy, kuinka Brady poistuu stripparikeskuksen hierontasalista ja kysyy Ruddin hahmolta, onko tämä ensimmäinen kerta, kun he ovat käyneet siellä.

Ennen kuin Ruddin hahmo kysyy Bradylta, hän huudahtaa: 'uh-huh'. Kun Bradyltä kysytään, kuinka monta Super Bowlia hän on voittanut, hän kohauttaa olkapäitään ja vastaa: 'kuusi'.

Myöhemmin Brady kiisti, että sekvenssin oli tarkoitus koskea Kraftia ja hänen oikeudellisia vaikeuksiaan, vaikka näyttää siltä, ​​että Bradyn cameo oli suunniteltu kauan ennen kuin Kraftin hierontasalon skandaali paljastettiin.

Brady sanoi toimittajien haastattelussa: 'Siitä ei ollut kyse', ESPN:n mukaan. ”Tämä on irrotettu kontekstista, aivan kuten yrität tehdä siitä tarinan itsellesi, jolla on negatiivinen konnotaatio, josta en pidä. Sen ei ollut tarkoitus olla ollenkaan niin. Häiriö tai se tosiasia, että otat sen esiin, ei ole asia, josta en halua keskustella.'

Omistaja Robert Kraft New England Patriotsista liittyy pelinrakentaja Tom Bradyn kanssa juhlimaan Super Bowl LIII -voittoaan. Tom Brady ja Robert Kraft New England Patriotista onnittelevat toisiaan Super Bowl LIII:n voittamisen jälkeen. Kirjailija: Mike Segar, REUTERS.com

Brady ilmoitti jäävänsä eläkkeelle NFL tiistaina päätti upean uran, joka sisälsi seitsemän Super Bowl -voittoa. Liigan kaikkien aikojen johtaja syöttöjaardeissa (84 520), kosketussyöttöissä (624), suorituksissa (7 263) ja yrityksissä (11 317) ja toisena neljännen neljänneksen paluuissa (42), Peyton Manning on vain yhden Bradyn jäljessä.

Viidellä Super Bowlilla MVP-palkinnot , Bradylla on enemmän Super Bowl -renkaita kuin millään muulla NFL:n joukkueella. 15 Pro Bowl -esiintymisensä, kolmen All-Pro -valinnan, kolmen MVP-palkinnon ja valintansa Hall of Famen All-Decade Teamiin 2000- ja 2010-luvuille lisäksi hän pelasi myös AFC-mestaruusottelussa.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR