Jamie Lee Curtis Net Worth: Kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Julkkis

WPR

Näyttelijä Jamie sai suuren tauon esiintyessään slasher-kuvassa 'Halloween' 1970-luvun lopulla. Kun hän esiintyi useissa kauhuelokuvissa seuraavien vuosien aikana, hän nousi tunnetuksi.

Tämä näyttelijä on tunnettu paitsi rooleistaan, joita hän on esittänyt kauhuelokuvissa, myös sarjakuvaelokuvissa.

Elokuvatyönsä lisäksi Jamie on esiintynyt useissa tunnetuissa televisiosarjoissa.

Kirjailija ja Huffington Post -bloggaaja ovat kaksi hänen muista merkittävistä saavutuksistaan. Vuonna 1998 Hollywood Walk of Famella paljastettiin tähti Jamie Lee Curtisin kunniaksi.

22. marraskuuta 1958 Jamie Lee Curtis syntyi Santa Monicassa, Kaliforniassa. 22. marraskuuta on hänen syntymäpäivänsä.

Hänen isänsä Tony Curtis oli näyttelijä ja hänen äitinsä Janet Leigh oli näyttelijä. Ennen kuin hän syntyi, hänen molemmat vanhempansa kuolivat.

Koska hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan neljä, Jamie varttui vanhemman sisaren kanssa.

Valmistuttuaan lukiosta Jamie Lee Curtis osallistui Tyynenmeren yliopistoon, jossa hän suoritti kandidaatin tutkinnon. Aluksi hän suunnitteli jatkavansa lakimiehen uraa, mutta lopulta hän päätti vaihtaa uran viihdealalle.

Aikainen elämä

Jamie Lee Curtis Net Worth

Santa Monicassa, Kaliforniassa, Jamie Lee Curtis syntyi 22. marraskuuta 1958. Näyttelijä Tony Curtis oli hänen isänsä, kun taas Janet Leigh oli hänen äitinsä.

Hänen vanhempansa erosivat, kun Jamie oli vain neljävuotias. Jamie Lee Curtis osallistui Tyynenmeren yliopistoon valmistuttuaan lukiosta.

Hän aloitti uransa asianajajana, mutta jätti lopulta opiskelun hakeakseen työtä viihdeteollisuudesta.

Lue myös: Shane Mc Mahonin Net Worth: Tarkempi katsaus muusikon elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Mikä on Jamie Lee Curtisin nettoarvo?

Jamie Lee Curtis Net Worth

Hän on amerikkalainen elokuva- ja televisionäyttelijä, tuottaja ja kirjailija, ja hänen nettovarallisuutensa on 60 miljoonaa dollaria.

Hän ja hänen miehensä, näyttelijä, kirjailija ja tuottaja Christopher Vieras , joiden yhteenlaskettu nettovarallisuus on lähes miljardi dollaria.

Rooli vuoden 1978 kauhuelokuvassa 'Halloween' nosti Jamien tähteen 1970-luvun lopulla. Sen jälkeen hän tuli tunnetuksi rooleistaan ​​useissa kauhuelokuvissa muutaman seuraavan vuoden aikana.

Kauhuelokuvatyönsä lisäksi hän on ollut useissa sarjakuvissa. Jamie on esiintynyt myös useissa tunnetuissa televisiosarjoissa elokuvatyönsä lisäksi.

Huffington Post lukee hänet säännöllisiin kirjoittajiinsa, kuten myös useat hänen julkaistut teoksensa. Jamie Lee Curtisille myönnettiin kunniatähti Hollywoodin Walk of Famella vuonna 1998.

Lue myös: Stephanie McMahonin nettoarvo 2022: Kuinka Hustling palkitsi hänet

Ura

Jamie Lee Curtis Net Worth

Curtisin debyyttielokuvarooli oli 'Halloween', joka ilmestyi vuonna 1978. Kun 'Halloween' julkaistiin, se rikkoi itsenäisen elokuvan avausviikonlopun suurimman tulon ennätyksen yli miljoonalla dollarilla.

'Scream queen' on nimi näyttelijöille, jotka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​pelottavissa elokuvissa, ja tämä oli hänen uransa alku yhtenä heistä.

Täällä scream queens loistaa, sillä heidät tunnetaan kauhistuttavista esityksistään. Sitten hän näytteli muissa kauhuelokuvissa, mukaan lukien 'The Fog', 'Prom Night', 'Terror Train' ja lukuisissa 'Halloween'-jatko-osissa ja jatko-osissa. Suurin osa näistä elokuvista menestyi kaupallisesti.

Esityksensä 'Trading Places' -elokuvassa vuonna 1983 Curtis pystyi luopumaan 'scream queen' -persoonastaan.

Hän oli ehdolla BAFTA-palkinnon saajaksi parhaasta naissivuosasta suorituksestaan.

Kala nimeltä Wanda, 1980-luvun komedia, josta tuli lopulta kulttiklassikko, oli seuraava elokuva, jossa hän näytteli todistettuaan olevansa loistava koomikko. Blue Steel” oli yksi monista elokuvista, joita Curtis työskenteli 1990-luvulla ja jonka ansiosta hän pystyi laajentamaan näyttelijävalikoimaansa.

Hänen esiintymisensä elokuvassa 'True Lies', joka julkaistiin vuonna 1994, ansaitsi hänelle Golden Globe -palkinnon.

Jamie Lee Curtis Net Worth

1990-luvulla oli useita muita huomionarvoisia elokuvia, joissa hän esiintyi, mukaan lukien 'My Girl', 'My Girl 2' ja 'Freaky Friday', joissa hän esiintyi Lindsay Lohanin rinnalla. 'Christmas with the Kranks' tuli omaksi kulttiklassikoksi Curtisin esiintymisen jälkeen elokuvassa vuonna 2004.

Se tosiasia, että Jamie Lee ilmoitti julkisesti vuonna 2006, että hän lopettaisi näyttelemisen voidakseen omistaa enemmän aikaa perheelleen, osoittaa, että tämä tapahtuma oli hänelle vedenjakaja.

Tämä lykkäys oli kuitenkin lyhytaikainen ja kesti vain vuoden. 'Beverly Hills Chihuahua', jossa oli sekä live-toimintaa että animaatiota, näytteli Piper Perabo ja Curtis vuonna 2007.

'Sinä taas' -näyttelijät Kristen Bell ja Sigourney Weaver, ja hän sai lopulta suuren tauon kolmen vuoden odotuksen jälkeen. Kun Curtis oli valmis, hän jatkoi äänirooleja elokuvissa, kuten 'The Little Engine That Could', 'From Up on Poppy Hill' ja 'Spare Parts'.

Laurie Stroden roolissa uudessa Halloween-elokuvasarjassa Curtis saavutti tänä vuonna valtavan uran virstanpylvään. Ensimmäisenä päivänä elokuva tuotti yli 76 miljoonaa dollaria lipputuloissa, mikä teki siitä toiseksi parhaan avajaisviikonlopun lokakuussa.

Kaiken kaikkiaan tämä elokuva toi maailmanlaajuisesti yli 255 miljoonaa dollaria.

Elokuvan avajaisviikonloppuna se oli eniten tuottanut elokuva 55-vuotiaan tai sitä vanhempien päänäyttelijänä pääosassa. Lisäbonuksena vuoden 2018 Halloween-kuva oli franchisingin tähän mennessä menestynein lipputulojen perusteella.

Rooleilla elokuvissa, kuten ”An Acceptable Loss” ja ”Knives Out”, Jamie Lee oli kiireinen vuosi 2018.

Jälkimmäinen näistä kuvista sai kiitosta niin kriitikoilta kuin yleisöltäkin, ja se tuotti maailmanlaajuisesti yli 300 miljoonaa dollaria.

Kun Jamie Lee esiintyi elokuvassa Knives Out, monet ihmiset olivat vaikuttuneita.

Lisäksi Curtis on esiintynyt televisio-ohjelmissa, kuten 'Quincy, M.E.', 'Charlie's Angels', 'Anything But Love', ' Drew Carey Show ”, NCIS, ”New Girl” ja Fox-komedia kauhusarja ”Scream Queens” hänen elokuvarooliensa lisäksi. Jälkimmäisessä kuvassa Curtis oli ehdolla Golden Globe -palkinnon saajaksi.

Jamie Lee Curtis toistaa ikonisen roolinsa Laurie Strodena tulevissa Halloween-jatko-osissa 'Halloween Kills' ja 'Halloween Ends' vuonna 2020, ilmoitettiin. Curtis oli tänä aikana roolissa science fiction -elokuvassa 'Everything Everywhere at Once'.

Lue myös: Lily Tomlin Net Worth: Tarkempi katsaus muusikon elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Mitä Jamie Lee Curtis tekee nyt?

Jamie Lee Curtis Net Worth

Näyttelijä, joka esittää Lauriea elokuvassa Halloween Ends, ei näytä jäävän eläkkeelle lähiaikoina. Seuraavana vuonna hän esiintyi elokuvissa Everything Everywhere All At Once ja Reno 911!

Kameran ulkopuolella Jamie käyttää usein sosiaalista mediaa, jossa hän julkaisee kuvia perheestään, mukaan lukien kahdesta nuoresta tyttärestään Annie ja Ruby.

Jotkut Beverly Hillsin todelliset kotiäidit -katsojat saattavat muistaa Jamien kaudesta 12. Kyle Richards, näyttelijän toinen tähti Halloweenina, kutsui hänet kerran lounaalle muiden näyttelijöiden kanssa.

Jamien yritys My Hand in Yours oli edustettuna tapahtumassa, mutta hän ja Sheree Zampino sotkeutui kauneuspuuhun.

Sutton Stracke ojensi kätensä, kun Sheree kamppaili kiinnittääkseen kadonneet ripset takaisin. Jamie tuli auttamaan Suttonia, kun hän ei voinut auttaa itseään.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR