Jamie Campbell Bower-treffit: Kenen kanssa Jamie Campbell on kihloissa?

Treffit

WPR

Näyttelijä ja laulaja James Metcalfe Campbell Bower syntyi Englannissa 22. marraskuuta 1988.

Heidän näyttelijänuransa alkoi vuonna 2007 Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street; Siitä lähtien hän on ollut Twilight-saagassa, The Mortal Instruments: City of Bonesissa, Harry Potterissa ja kuoleman varjeluksissa, osassa 1 ja Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwaldissa nuorena Gellert Grindelwaldina.

2010-luvulla Bower näytteli Starz-sarjassa Camelot ja TNT-draamassa Will. Bowerin vuoro Henry Creelinä Stranger Thingsin neljännellä tuotantokaudella sai hänelle kiitosta vuonna 2022. Hän johti Lontoon yhtyettä Counterfeit vuosina 2015–2020.

Kuka on Jamie Campbell Bowerin tyttöystävä? Tapaa Jess Moloney

jamie campbell bower-treffit

Anteeksi, että kerroin huonot uutiset kaikille, jotka toivoivat Jamien olevan tällä hetkellä sinkku. Jess Moloney on nainen, jonka hän näkee.

Hänen ja Jamien välillä on ollut romanttisia huhuja viimeiset 18 kuukautta, ja HITC väittää olevansa luova agentti. Jess on rakentanut upean ansioluettelon. Hän auttoi Ice Studiosin perustamisessa miehensä kanssa. Yritys on luovan yhteisön keskus, jonka keskukset sijaitsevat sekä Lontoossa että New Yorkissa.

Lue lisää: Leonardo Di Caprion treffihistoria – seurusteleeko hän jonkun kanssa nyt?

Tällä hetkellä Jessin Instagram-tilillä on yli 28 600 seuraajaa. Vaikka hän harvoin jakaa itsestään kuvia verkossa, ihmiset huomaavat sen kerran.

Suurin osa hänen julkaisemistaan ​​kuvista on Ice Studiosin asiakkaista, joten on selvää, että hän ottaa työnsä vakavasti.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jess Moloneyn (@jmoloney1) jakama viesti

Yksi hänen viimeisimmistä kuvistaan, 18. heinäkuuta 2022, osoittaa, että hän ottaa suhteensa vakavasti. Hänet nähdään Jamien läheisyydessä Saint Laurent -tapahtumassa.

Kenen kanssa Jamie Campbell Bower on seurustellut menneisyydessä?

Vaikka sehän on selvää Jamien suhde Jessiin on hänelle äärimmäisen tärkeä tässä elämänvaiheessa, hän ei aina ollut hänen elämänsä päärouva. Hän on todellakin seurustellut muiden kuuluisien naisten kanssa.

Yksi noista naisista sattuu olemaan Bonnie Wright, eli Ginny Weasley. Ellen mukaan Jamie ja Bonnie tulivat hyvin läheisiksi kuvattaessa Harry Potter and the Deathly Hallows – Osa 1.

He ruokkivat vakavia deittailuspekulaatioita, kun he ilmestyivät BAFTAS:lle yhdessä, mutta he ilmoittivat suhteensa vakavuudesta vasta vuonna 2010. Vuonna 2011 he kihlautuivat hänen esittäessään kysymyksen, ja nainen vastasi kyllä.

Pariskunta ei koskaan päässyt alttarille, koska he erosivat vuonna 2012. On epäselvää, mikä johti eroon, mutta se näyttää olleen ystävällinen.

Pian sen jälkeen, kun Jamie ja Bonnie erosivat, hän alkoi seurustella Lily Collinsin kanssa. Vuonna 2012 he työskentelivät yhdessä The Mortal Instruments: City of Bonesin kuvauksissa, missä he tapasivat ensimmäisen kerran.

Jamie Campbell Bowerin treffit

Vuonna 2012 he julkistivat uutiset uudesta romanssistaan, mutta vuonna 2013 he eivät enää olleet yhdessä. He erosivat vain muutama päivä ennen kuin heidän elokuvansa julkaistiin. He erosivat vuonna 2013 ja palasivat yhteen vuonna 2015, mutta vuonna 2018 he päättivät lopettaa asiat lopullisesti.

Jessin ansiosta Jamie ei ole enää käytettävissä romanttiseen suhteeseen.

2 vuotta eron jälkeen Lily Collins ja Jamie Campbell Bower seisovat

Kun Lily Collins ilmoitti kihlauksestaan ​​käsikirjoittajan ja ohjaaja Charlie McDowell syyskuussa fanit kaikkialla maailmassa olivat järkyttyneitä ja iloisia.

Emily In Paris, Netflixin minisarja, joka julkisti ja esitti Collinsin nimen, on tehnyt hänestä kotihenkilön lähitulevaisuudessa (tai ainakin siihen asti, kunnes esityksen ympärillä oleva hype laantuu).

Tämän vuoden menestyksen seurauksena jotkut hänen pitkäaikaisista seuraajistaan ​​ovat edelleen huolissaan hänen suhteensa tilasta entiseen liekkiin, englantilaiseen näyttelijään Jamie Campbell Boweriin. Entisen parin suhteen ajoituksen valossa monet lähettäjät ovat huolissaan siitä, etteivät Lily Collins ja Jamie Campbell Bower ole enää kavereita.

Collins ja Bower tapasivat The Mortal Instruments: City of Bonesin kuvauksissa heinäkuussa 2012 ja alkoivat seurustella pian sen jälkeen. Heidän näytöksensä romanssi oli valtava hitti, mutta asiat eivät sujuneet sen jälkeen.

Elokuussa 2013 Collins ja Bower erosivat ensimmäisen kerran, vain muutama päivä ennen elokuvan julkaisua teattereissa.

jamie campbell bower-treffit

Pari keskusteli erostaan ​​elokuvan Los Angelesin ensi-illan aikana. Lily ja minä olemme erottamattomia.' Se on melkein täällä. 'E! Uutiset puhuivat Bowerin kanssa, ja tulen aina olemaan ”Kuten olet ehkä arvannut, he olivat enemmän kuin vain kavereita.

Lue lisää: Kenen kanssa Milo Manheim seurustelee? Peyton tai Meg!

Collinsin ja Bowerin ylä- ja alamäkiä pariskuntana jatkuivat koko kumppanuuden ajan. Toukokuussa 2015 Collins jakoi Instagram-kuvan, jossa hän suuteli Boweria ja sanoi: 'Elämä toimii salaperäisillä tavoilla', mikä palauttaa heidän romanttisen suhteensa.

Oli luonnollista, että heistä tuli kaksi Hollywoodin näkyvintä tähteä ja pyörryttävä pari Z-sukupolven faneille.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR