Jamie Bell ja Kate Mara odottavat toista lastaan

Julkkis

WPR

Kate Mara ja hänen miehensä Jamie Bell ilmoittivat heinäkuun 10. päivänä, että he odottavat toista lastaan.

Hänen tähdet Fantastic Fourista kävelivät yhdessä Lontoon BFI Chair's Dinner -illallisen ulkopuolella löysässä punaisessa lyhyessä mekossa, joka oli koristeltu kristalleilla 28. kesäkuuta, jonka hän jakoi Instagramissa.

Yleinen ele, jota odottavat vanhemmat ilmoittavat raskaudestaan, on sydämen muodostavien käsien emoji, jota House of Cardsin aluna käytti valokuvansa kuvatekstinä.

Jamie Bell ja Kate Mara odottavat toista lastaan

Kommenteissa useat fanit ja julkkikset lähettivät parhaat terveiset. 'Awww, onnea rakkaudet!!!!', tviittasi näyttelijä Jenna Dewan , kahden lapsen äiti, joka esiintyi vuoden 2011 elokuvassa 10 vuotta Kate Middletonin kanssa.

Michael B. Jordan, joka näytteli Kateen ja Jamien rinnalla vuoden 2015 elokuvassa Fantastic Four, jätti julkaisuun kolmen tähden emojikommentin.

Raskaana oleva näyttelijä Peep World näyttelijänä, Octavia Spencer , lähetti myös parhaat terveiset.

Heillä on jo kolmivuotias tytär, jonka henkilöllisyyttä ei ole paljastettu. Billy Elliot tähti Evan Rachel Wood ja entisellä tyttöystävällä Evan Rachel Woodilla on poika Jack, 8.

Jamie Bell ja Kate Mara odottavat toista lastaan

Pitkä ja mutkikas reitti johti Katesta äidiksi. Kuukausi heidän tyttärensä synnyttämisen jälkeen näyttelijä paljasti tohtori Elliot Berlinin Informed Pregnancy podcastissa, että hänellä oli ollut varhainen keskenmeno ensimmäisessä raskaudessaan juuri ennen kuin hän tuli raskaaksi toisen lapsensa kanssa Jamien kanssa.

Katen raskautta vaikeutti myös hänen tyttärensä syntymä.

Kolmannen kolmanneksen aikana hän alkoi kärsiä kolestaasista, maksatulehduksesta.

Kolmen päivän synnytyksen jälkeen hänet indusoitiin ja hänelle tehtiin hätä C-leikkaus Emmy-lehden vuonna 2020 mukaan.

Jamie Bell ja Kate Mara odottavat toista lastaan

Heti kun hänen tyttärensä oli kahden kuukauden ikäinen, hän alkoi kuvata Hulu-minisarjaa Opettaja. 'Minun on melko helppoa kytkeä se päälle ja pois päältä', Kate sanoi julkaisulle.

”On muutama huonompi asia kuin olla odottava äiti ja sitten yrittää olla viettelevä, kun tississäsi on itkevä vauva.

Sitten taas, se ei ollut, ymmärrätkö mitä tarkoitan? Enkelivauvan saamisen seurauksena.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: