James Tupper Net Worth: James Tupperin nousu ja lasku!

Julkkis

WPR

25. toukokuuta 1969 Aurorassa Ohiossa Anne Celeste Heche astui maailmaan. Annen kasvattivat hänen vanhempansa Nancy ja Donald sekä hänen kolme vanhempaa veljeään ja sisartaan, Nathan, Abigail ja Susan. Hänen sisarensa Cynthia kuoli sydänongelmiin kaksi kuukautta ennen Annen syntymää.

Hän ja hänen perheensä muuttivat tusinaa kertaa, kun hän kasvoi. Larry Kingille vuonna 2001 antamansa haastattelun mukaan Heche paljasti, että hänen isänsä oli kuoronjohtaja.

Hän väitti olevansa jonkinlainen sidos öljy- ja kaasuteollisuuteen. Se oli hänen viimeinen lausuntonsa ennen kuolemaansa. Hän ei kuitenkaan koskaan ollut osa öljyteollisuutta.

Perhe asettui lopulta New Jerseyyn, kun Anne oli 12-vuotias, ja he kaikki jakoivat huoneen erään hänen kirkkonsa jäsenen kotona.

Auttaakseen perhettään muuttamaan Heche otti työpaikan illallisteatterissa Swaintonissa.

James Tupperin elämäkerta

Katso tämä postaus Instagramissa

James Tupperin (@mrjamistupper) jakama viesti

Näyttelijä James Tupper syntyi 4. elokuuta 1965 Kanadassa. Hänet tunnetaan pääasiassa osistaan ​​Men in Trees -elokuvassa ja perutusta NBC-sarjasta Mercy. Hän on taitava näyttelijä. Astrologien mukaan James Tupperilla on Leijonan horoskooppi.

James Tupper, syntynyt Kanadassa 4. elokuuta 1965, on tunnettu näyttelijä. Hänen esiintymisensä televisiossa ovat Jack Slattery elokuvassa Men in Trees (ABC), Dr. Chris Sands Mercyssä (NBC) ja David Clarke kostossa (ABC).

HBO:n Big Little Liesin lisäksi hänellä oli päärooleja post-apokalyptisessä trillerissä Aftermath, joka esitettiin Spacessa Kanadassa ja Syfyssa Yhdysvalloissa.

Vuonna 2007 hän alkoi seurustella Anne Heche , joka näyttelee Annea elokuvassa.

Tupper on ollut useissa ei-Broadwayn tuotannossa, kuten An Actor Prepares ja After the Rain.

Vuonna 2005 hän käsikirjoitti ja näytteli riippumattomassa elokuvassa Loudmouth Soup, joka kuvattiin yhdellä otolla ilman käsikirjoitusta ja uusintoja.

Lue myös: Patricia Altschul Net Worth: Patricia Altschulin nousu ja lasku!

James Tupperin nettoarvo:

JAMES TUPPERIN NETTOARVO JA PALKKA
Nettovarallisuus4 miljoonaa dollaria
PalkkaTarkistuksessa
TulonlähdeTV-näyttelijä
AutotEi saatavilla
TaloAsuminen Omassa Talossa.

Kanadalaisen näyttelijän James Tupperin arvo on 4 miljoonaa dollaria. James Tupper tuli maailmaan elokuussa 1965 Dartmouthissa, Nova Scotiassa, Kanadassa.

Hän oli Jack Slattery Men in Trees -ohjelmassa, jossa hän näytteli vuosina 2006–2008. Vuodesta 2009 vuoteen 2010 Tupper näytteli tohtori Chris Sandsia NBC-draamassa Mercy.

Hän näytteli tohtori Andrew Perkinsiä toistuvissa rooleissa Greyn anatomiassa vuosina 2010 ja 2011.

Hän näytteli David Clarkea Revenge-elokuvassa vuosina 2011–2015. Vuonna 2016 Tupper näytteli Joshua Copelandia tv-sarjassa Aftermath.

Katso tämä postaus Instagramissa

James Tupperin (@mrjamistupper) jakama viesti

Hän näytteli Nathan Carlsonia Big Little Lies TV-minisarjassa vuonna 2017. Tähän mennessä hän on näytellyt useissa elokuvissa, kuten Corky Romano, Joe Dirt, Mr. Popper's Penguins, Girl Fight ja muissa elokuvissa.

Tupperilla on maisterin tutkinto Rutgersista ja hän alkoi seurustella näyttelijä Anne Hechen kanssa vuonna 2007.

Perhetragediat ja vanhempien hyväksikäyttö

Katso tämä postaus Instagramissa

James Tupperin (@mrjamistupper) jakama viesti

Annen isä, joka oli 45-vuotias, kun hän kuoli AIDSiin maaliskuussa 1983. Hän väittää, että hänen isänsä raiskasi hänet toistuvasti lapsesta 12-vuotiaaksi asti, jolloin hän sai sukupuolielinten herpesin.

Anne menetti 18-vuotiaan veljensä Nathanin kolme kuukautta Donaldin kuoleman jälkeen, kun tämä joutui auto-onnettomuuteen, kun hän väitti nyökyttyään pois ratista ja törmättyään puuhun.

He asettuivat Chicagoon, missä Heche ilmoittautui Francis W. Parker Schooliin. Anne, 16-vuotias, kokeili saippuaoopperaa Maailman kääntyessä sen jälkeen, kun agentti huomasi hänet koulunäytelmässä.

Hechen äiti ei rohkaissut häntä ottamaan vastaan ​​virkaa, koska hän halusi hänen suorittavan lukion ensin. Vuonna 1987 hänelle tarjottiin Vicky Hudsonin ja Marley Loven osia juuri ennen valmistumista.

Hänen yhteydet kuuluisuuksiin, kuten Steve Martin ja Ellen DeGeneres

Lue myös: Rohan Oza Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Hänen suhteensa Steve Martinista Ellen Degeneresiin

Katso tämä postaus Instagramissa

James Tupperin (@mrjamistupper) jakama viesti

Kun kuvataan dokumenttia Ellen DeGeneres , hän rakastui kuvaajaan Coleman 'Coley' Laffooniin, ja he solmivat solmun 1. syyskuuta 2001.

2. maaliskuuta 2002 Heche ja Laffoon saivat poikansa Homerin vanhemmat. He erosivat myöhemmin maaliskuussa 2009.

Annen julkaisija ilmoitti joulukuussa 2008, että Heche ja hänen 'Men in Trees' -toverinsa James Tupper odottivat lasta, ja 7. maaliskuuta 2009 heillä oli poika nimeltä Atlas. Vuonna 2018 Annen ja Jamesin avioliitto päättyi eroon.

Hechen uraa välitti useita nimityksiä ja palkintoja.

Hän sai kaksi Daytime Emmy -palkintoa elokuvasta Another World ja voitti parhaan nuoren naisnäyttelijän palkinnon draamasarjassa vuonna 1991, ja hän oli ehdolla Primetime Emmy -palkinnon saajaksi vuonna 2004 roolistaan ​​minisarjassa Gracie’s Choice.

Lue myös: Gary Busey Net Worth: Gary Buseyn nousu ja lasku!

Annella oli myös useita kiinteistöjä

James Tupperin nettoarvo

Vuonna 2013 näyttelijä ja hänen silloinen kumppaninsa James Tupper maksoivat 899 000 dollaria 1 440 neliöjalan omaisuudesta Lake Arrowheadissa.

Pari myi kodin ensimmäisen kerran tammikuussa 2017 hintaan 1,25 miljoonaa dollaria. Heidän avioeron jälkeen Anne otti kodin yksinomaiseen hallintaansa ja listasi sen uudelleen 1,05 miljoonalla dollarilla tämän vuoden elokuussa (2019).

Lisäksi pariskunta rakensi vuonna 2009 toisen talon Hancock Parkin naapurustossa Los Angelesissa.

Tämä neljän makuuhuoneen ja neljän ja puolen kylpyhuoneen koti listattiin alun perin toukokuussa 2019 hintaan 3,95 miljoonaa dollaria, mutta se myytiin marraskuussa 2019 hintaan 3,165 miljoonaa dollaria.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR