James Hetfieldin nettoarvo: Kuinka James Hetfieldistä tuli niin rikas? Viimeisin päivitys!

Nettovarallisuus

WPR

James Hetfield on tunnettu, jos olet kuullut Metallicasta. Yhtyeen rytmikitaristi ja laulaja on James Hetfield.

Suurin osa heidän kappaleistaan ​​on myös hänen kirjoittamiaan tai hänen kanssaan. Hänet tunnetaan taitavana kitaristina ja hän on vastuussa suurimmasta osasta yhtyeen soittamista kitaraharmonioista.

Kuinka paljon James Hetfield on arvoinen?

NETTOVARALLISUUS:200 MILJOONAA dollaria
Ammatti:Ammattimuusikko
Syntymäaika:3. elokuuta 1963 (59-vuotias)
Maa:Yhdysvallat
Korkeus:6 jalkaa (1,85 m)

Henkilökohtainen elämä

Francesca Tomasi ja James ovat olleet kumppaneita elokuusta 1997 lähtien. Yhdessä he ovat kolmen lapsen vanhempia. James on kamppaillut alkoholiin liittyvien huolenaiheiden kanssa vuosien ajan.

Hän vieraili huumeiden väärinkäytön hoitokeskuksessa ensimmäisen kerran vuonna 2001. Vuonna 2019 hän palasi terapiaan. James on ulkoiluharrastaja, joka tykkää metsästää ja kalastaa. Sen ohella hän muuttaa myös autoja ja moottoripyöriä.

Kiinteistöt

James Hetfield asui suurimman osan elämästään Kalifornian Marinin piirikunnassa perheensä kanssa. Hetfield's päätti muuttaa Vailiin Coloradoon vuonna 2016 oltuaan vuosia tyytymättömiä alueen liberaaliin politiikkaan ja näkemyksiin.

Joe Roganin isännöimässä podcast-jaksossa James puhui siitä, kuinka hän kyllästyi naapureidensa inhottavaan ulkonäköön aina palatessaan metsästysmatkan jälkeen. James väitti olevansa kyllästynyt siihen, että hänen naapurit katsoivat häntä pilkallisesti.

Koska kukaan näistä ihmisistä ei epäröisi ostaa pihviä kaupasta, hän piti heidän asemaansa tekopyhinä. Sen jälkeen hän muutti Coloradoon, ja se on osoittautunut paljon hyväksyvämmäksi osavaltioksi.

Katso tämä postaus Instagramissa

Papa Hetin (@james.hetfield) jakama viesti

Marinin piirikunnassa Jamesilla on edelleen erittäin arvokas kiinteistösalkku, joka sisälsi kerran kymmeniä tuhansia hehtaareja rakentamatonta omaisuutta. Kuusi kilometriä George Lucasin Skywalker Ranchista, 1150 hehtaarin maaseutumaastossa, hän perusti 'Rocking H Ranchin' pysyväksi asuinpaikakseen vuonna 1999.

Hän antoi maatilalle oman nimensä. James aiheutti paljon keskustelua vuonna 2008, kun hän rakensi kiinteistölleen aidan, joka peitti osan siitä ja oli 300 jalkaa pitkä.

Tämä aita esti pyöräilijöiltä ja retkeilijöiltä pääsyn hänen kiinteistönsä yli kulkevalle hyvin kuljetulle polulle. Lääni käytti myöhemmin 650 000 dollaria uuden polun luomiseen, joka tuli tunnetuksi nimellä 680 Trail, jotta turistit saisivat vaihtoehtoisen reitin kahden suositun virkistysalueen välillä.

Aiheeseen liittyvä: Frankie Vallin nettoarvo: syvemmälle hänen ylelliseen elämäntyyliinsä vuonna 2022!

Hän kompensoi siirtämällä 330 omaa yksityistä hehtaaria naapurustolle. James Hetfieldin tulot Vuonna 2011 Hetfields esitti suunnitelmansa rakentaa hänen kiinteistölleen neljä omakotitaloa, joista jokainen sijaitsisi 10 hehtaarin tontilla ja sisältäisi 5 000–8 000 neliömetriä asuintilaa.

Hetfieldin tulot uransa huipulla ilmoitettiin 50 miljoonaksi dollariksi vuodessa, mikä vastaa 50 miljoonan dollarin palkkaa.

James Hetfield syntyi Downeyssa Kaliforniassa vuonna 1963. Hänellä on sisar ja kaksi velipuolia suurperheessään. Hänen äitinsä kuoli syöpään vuonna 1979, ja hänen isänsä erosi vuonna 1976.

Katso tämä postaus Instagramissa

Papa Hetin (@james.hetfield) jakama viesti

Pianonsoittoa hän aloitti musiikillisen uransa yhdeksänvuotiaana. Kun James oli 14-vuotias, hän aloitti kitaransoiton soitettuaan lyhyen aikaa rumpuja lapsena. Hän osallistui lukuisiin bändeihin keski-ikäisenä. Hän väittää, että Aerosmith oli hänen tärkein inspiraationsa lähde.

Laskelmiemme mukaan James Hetfieldin nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria vuoteen 2022 mennessä. Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä tunnetaan parhaiten Metallicin, heavy metal -yhtyeen perustajista.

Jamesin jäsenyys Metallicassa on tehnyt hänestä tunnetun. Hän on kasvot, jotka monet fanit yhdistävät bändiin, koska hän on laulaja. James liittyi ryhmään ollessaan 18-vuotias.

Hän vastasi ilmoitukseen, jonka Lars Ulrich oli laittanut Los Angelesin sanomalehteen etsimään häirintäkumppania. He napsahtivat heti, ja muutaman kuukauden sisällä syntyi Metallica. James oli uudistanut imagoaan, löytänyt paikkansa musiikissa ja pystynyt jatkamaan soittamista bändin kanssa.

Metallican kokoonpanossa tapahtui lukuisia muutoksia alkuvuosien aikana. Niinpä vuoden 1983 lopussa yhtyeeseen kuuluivat Kirk Hammett kitarassa, James Hetfield rytmikitarassa, Lars Ulrich rummuissa ja Cliff Burton bassokitaralla.

Katso tämä postaus Instagramissa

Papa Hetin (@james.hetfield) jakama viesti

Jason Newsted nostettiin basistiksi Cliff Burtonin kuoleman jälkeen. 2000-luvun alussa Robert Trujillo korvasi Newstedin bändissä.

James Hetfieldistä on tullut tunnetumpi elämäntapansa ansiosta. Hän on energinen mies, joka pitää metsästyksestä, rullalautailusta ja räätälöidyistä ajoneuvoista.

Hänet pakotettiin suostumaan uuteen sopimusehtoon, joka esti häntä skeittaamasta Metallican ollessa kiertueella yhden liian monen rullalautailuonnettomuuden jälkeen.

Metallica tunnetaan näyttämövisuaalisuudestaan. Konserteissa on runsaasti pyrotekniikkaa, etenkin suurten stadiontapahtumien aikana. Hän sai palovammoja vuonna 1992, kun pyrotekninen laite räjähti lavalla.

Jamesin kitara suojasi häntä vakavammilta vammoilta, mutta hän tarvitsi silti tauon esiintymisestä parantuakseen kokonaan. Hän tarvitsi myös aikaa voittaakseen alkoholiriippuvuutensa.

'Sinun päälle heiteltiin jatkuvasti viinaa ja huumeita ja kaikenlaista tavaraa ja se alkaa mukavana pikku juttuna, ja sitten se kehittyy pakenemiseksi, ja sitten yhtäkkiä et muista miksi. olet siellä tekemässä sitä', hän totesi. Hetfield paljasti, että hän oli riippuvainen enemmän viinasta kuin heroiinin kaltaisista aineista.

Metallican suosio on tehnyt James Hetfieldistä rikkaan. Heidän kaksi ensimmäistä albumiaan palkittiin platinalevyllä, ja vuonna 1986 heidän kolmas levynsä myi yli 4 miljoonaa kappaletta kotimaassa ja paljon enemmän miljoonia ulkomailla.

Sittemmin yhtye on julkaissut lisää ykkösalbumeita, ja yhtyeen ensisijaisena lauluntekijänä Hetfield on oikeutettu rojalteihin aina, kun hänen kappaleitaan esitetään muualla. Metallica on myynyt maailmanlaajuisesti yli 58 miljoonaa albumia, vain Yhdysvalloissa.

Aiheeseen liittyvä: Michelle Branch Net Worth: Kuinka Michelle Branch tuli niin rikkaaksi? Viimeisin päivitys!

Huolimatta niiden esittämiseen liittyvistä kustannuksista, Metallican massiiviset kiertueet, jotka sisältävät areenan esitykset, lisätä hänen rikkauksiaan. James Hetfield esiintyy myös tv-ohjelmissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän tekee nyt haastatteluja Metallicasta ja on noussut yhtyeen epäviralliseksi tiedottajaksi.

James Hetfield, kuten suurin osa tunnetuista muusikoista, voi katsoa menestymisensä hänen lahjakkuutensa ansiosta. Varhain hän huomasi musiikilliset kykynsä ja ryhtyi hiomaan hänelle annettua lahjaa.

Hän pystyi rakentamaan perustalle, joka hänellä oli noilta varhaisilta pianotunneilta musiikillisen uransa kehittyessä. Jamesin rakkaus kitaraa kohtaan kehittyi kitaratuntien jälkeen, ja tämä muokkasi hänen elämänsä ja uransa kehityskulkua.

James on kokenut joitain ongelmia uransa aikana, erityisesti henkilökohtaisella tasolla. Hän myöntää, että hänellä on vaikeuksia hallita raivoaan. Oltuaan naimisissa ja vaimonsa tuella hän selvisi niistä suurelta osin.

Kuntoutusjakson aikana hän onnistui pääsemään eroon alkoholiriippuvuudestaan. Sitten hän päätti luopua viinasta kokonaan. James myöntää nyt, että alkoholi oli se kainalosauva, josta hän oli tullut riippuvaiseksi.

Katso tämä postaus Instagramissa

Papa Hetin (@james.hetfield) jakama viesti

Hänestä tuntuu, että hän voi nyt elää elämänsä täysillä sen sijaan, että selviytyisi päivästä toiseen, juoisi juodakseen, koska se kainalosauva ei ole enää olemassa. Hänen nykyisenä tavoitteenaan on hallita ympäristöään ja etsiä aktiivisesti tapoja parantaa elämäänsä.

James on tiimin jäsen, koska Metallica on bändi. Hän on vakuuttunut siitä, että joukkueen ponnistelut vaikuttivat hänen uransa menestykseen.

Tarvitset muiden apua, jos haluat menestyä. Ryhmätyöskentely ja kaikkien tavoitteena koko ryhmän menestys on vahvuus.

Yhteenvetona

James Hetfield on erittäin suosittu taiteilija, jolla on paljon viisaita neuvoja. Hän on työskennellyt bändikavereidensa kanssa tehdäkseen Metallicasta yhden kaikkien aikojen tunnetuimmista ja menestyneimmistä heavy-metal-bändeistä lahjakkuuden ja ahkeruuden avulla. Hän voitti henkilökohtaiset haasteet päästäkseen miellyttävään asemaan elämässään.

Hän nauttii työstään erittäin paljon ja ymmärtää, että mukava elämäntapa on yleisen onnellisuuden edellytys. Siksi hän on auttanut ja neuvonut muita heidän saavutusten tiellä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR