James Cordenin nettoarvo: kuinka rikas brittikoomikko on?

Nettovarallisuus

WPR

Corden, James Kimberley OBE on englantilainen koomikko, näyttelijä, laulaja, kirjailija, televisiojuontaja, tuottaja ja muusikko. Hänen myöhäisillan chat-ohjelmansa The Late Late Show with James Corden on ollut CBS:ssä vuodesta 2015 lähtien, ja se on hänen tunnetuin roolinsa maassa. Hänet tunnetaan Isossa-Britanniassa eniten arvostetusta BBC:n Gavin & Stacey -sitcom-sarjasta, jossa hän myös käsikirjoitti ja näytteli.

Aikainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

James Cordenin (@j_corden) jakama viesti

22. elokuuta 1978 Hillingdonissa Lontoossa James Kimberley Corden syntyi. Cordenin vanhemmat ovat Malcolm ja Margaret. Hazlemere, Buckinghamshiressä, on paikka, jossa hänet kasvatettiin. Lisäksi hänellä on kaksi sisarusta.

Corden kävi Holmer Greenin yläkoulussa ja Park Middle Schoolissa. Hän on tunnustanut, että vaikka hän on Pelastusarmeijan kirkossa, hän ei enää tunnistaudu kristityksi. Jackie Palmer Stagella hän jatkoi myös teatteriopintoja.

James Cordenin palkka ja nettoarvo

James Cordenin nettoarvo

James Cordenin arvioitu arvo on 70 miljoonaa dollaria. Kun James Corden oli tunnettu ja rikas Isossa-Britanniassa, hän laajensi maineensa maailmanlaajuiselle yleisölle, kun hän aloitti The Late Late Shown juontajana maaliskuussa 2015.

The Late Late Shown ulkopuolella James Corden on osoittanut vaikuttavaa monipuolisuutta näyttelijänä, ja hän on onnistunut monissa näyttämö-, näytös- ja televisiorooleissa.

Lue lisää: Frances Tiafoe Net Worth: Kuinka rikas on mies, joka voitti Rafael Nadalin?

Ura

Vuonna 1996 Martin Guerre, musikaali, Corden, joka oli silloin 18-vuotias, debytoi lavalla yksirivisisessä osassa. Hän näytteli BBC Good Morning -elokuvaa Annen ja Nickin TV-toimittajan kanssa vuoden 1999 sarjassa Boyz Unlimited.

Sen lisäksi, että hän esiintyi Tango-mainoksissa vuodelta 1998 ja lyhyt cameo Hollyoaksin jaksossa, hän on esiintynyt vieraana Little Britainissa, Dalzielissa ja Pascoessa sekä muissa televisio-ohjelmissa (2000).

Miksi Harold Smith katosi? Muutamia Cordenin varhaisista elokuvateoista ovat Cruise of the Gods (2002), Mike Leighin Kaikki tai ei mitään (2002), Heartlands (2002) ja (1999).

Menestys

James Corden sai a Royal Television Society Award -ehdokkuudesta Network Newcomer On Screenille hänen näytössuoritustaan.

Hän esiintyi Alan Bennettin The History Boysissa radiossa ja vuoden 2006 elokuvassa sekä brittiläisessä televisiosarjassa 'Fat Friends, Broadway, Sydney, Wellington ja Hong Kong plays' vuosina 2000–2005.

Laulaessaan kappaleita vuoden 2011 Britannian hyväntekeväisyystelethon Comic Relief, Corden ja George Michael keksi idean Carpool Karaoke -rutiiniinsa.

James Cordenin nettoarvo

Hän isännöi Brit Awardsia vuonna 2009 ja isännöi Tony Awards -gaalaa vuosina 2016 ja 2019 sekä Grammy-palkintoja vuosina 2017 ja 2018. Hän jakoi myös Tony Awards -soolon vuosina 2009–2014. Vuodesta 2010 Corden on isännöinyt ohjelmaa. A League of Their Own, urheiluaiheinen komediapaneeliohjelma, joka esitetään Sky Onessa.

Lue lisää: Aryna Sabalenka Net Worth 2022: Onko hänen intohimonsa peleihin tehnyt hänestä miljonäärin?

Lisäksi hän esiintyi elokuvissa Gulliver’s Travels (2010), Into the Woods (2014), Kill Your Friends (2015), Peter Rabbit (2018) , ja sen vuoden 2021 jatko-osa Cats (2019) ja Prom. Hän toimi myös Peter Rabbitin (2018) nimihenkilön äänenä. (2020). Hänen esiintymisensä Prom-sarjassa toi hänelle ensimmäisen Golden Globe -ehdokkuuden parhaasta miespääosasta.

Komedia One Man, Two Guvnors, jossa Corden näytteli vuonna 2011, matkusti National Theatresta West Endiin ja sitten Broadwaylle. Se lähetettiin myös kansainvälisesti National Theatre Liven kautta.

Hänen The Late Late Show -ohjelmansa sopimukseen sisältyi kuulemma 4–5 miljoonan dollarin palkkiot. Hän ansaitsee tällä hetkellä lähes 9 miljoonaa dollaria vuosittain useista yrityksistään.

Vuoden 2015 uudenvuoden kunnianosoituksissa Corden sai tunnustusta hänen panoksestaan ​​draamaan, kun hänet nimitettiin Brittiläisen imperiumin ritarikunnan upseeriksi (OBE). James Cordenin nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 70 miljoonaa dollaria vuonna 2022.

Yksityiselämä

James Cordenin nettoarvo

Vuodesta 2012 lähtien James Corden ja Julia Carey ovat olleet naimisissa. Dominic Cooper , toinen näyttelijä, jonka he molemmat tunsivat, esitteli heidät. Pariskunta sai esikoisensa tervetulleeksi vuonna 2011. Heidän kaksi tytärtään ovat myös syntyneet vuosina 2014 ja 2017. Perhe muutti Los Angelesiin sen jälkeen, kun hänet nimitettiin The Late Late Show -ohjelman juontajaksi.

Lue lisää: John Richin nettoarvo: kuinka rikas tämä amerikkalainen laulaja on?

James Cordenin sijoitukset

James Cordenin hallussa on 12 kiinteistöomistusta, 5 autoa ja 2 luksushuvivettä. Yli 18 miljoonan dollarin käteisvarat ovat myös osa James Cordenin omaisuussalkkua. Lisäksi James Cordenilla on 15 miljoonan dollarin sijoitussalkku, joka koostuu 12 osakkeesta. Seuraava luettelo sisältää valikoiman James Cordenin osakeomistuksia.

  • ViacomCBS
  • Qualcomm
  • McDonald's
  • PayPal

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR