James Bondin tuottajille Barbara Broccolille ja Michael G. Wilsonille myönnetään Will Rogers Pioneer -palkinto hauskassa illassa!

Viihde

WPR

James Bond -sarjan tuottajat Michael G. Wilson ja Barbara Broccoli saivat tunnustusta Will Rogers Motion Picture Pioneers -säätiön Pioneer Of The Year -illallisessa keskiviikkoiltana, kolme vuotta sen jälkeen, kun Elizabeth Banks sai tunnustuksen vuonna 2019.

Alan hyväntekeväisyysjärjestö sai puheenjohtajien Erik Lomisen ja Heather Morganin mukaan erittäin terveellisen 1,5 dollarin saaliin. 007 miljoonaa dollaria tarkoitukseen, mikä oli todella tervetullut tuotto.

Kaikki olivat hyvällä tuulella Beverly Hilton -juhlasalissa, kun MGM, United Artists Releasing ja heidän uusi omistajansa Amazon Studios isännöivät tapahtumaa ryhmälle, jonka jäsenyys kattaa yrityksen jakelu- ja näyttelypuolen.

Tietenkin suuri osa positiivisesta vastaanotosta yleisölle, joka oli innokas palaamaan normaaliksi pandemian KO:n jälkeen, kun tämä tapahtuma oli kolme vuotta aiemmin, tuli palkituilta itseltään.

Se auttoi myös siihen Daniel Craig , viimeisin James Bond, pääsi osallistumaan tapahtumaan, vaikka hän ei aluksi voinut tehdä niin tuotantoaikataulujen vuoksi.

Hän liittyi suunniteltuun juontaja Michelle Yeohin (Tomorrow Never Dies) kanssa ja esitteli parille erittäin siistin näköisen pokaalin parin kunniaksi, jota hän kutsui 'perheeksi' lisäbonuksena.

Vuodesta 1947 lähtien, jolloin Adolph Zukorista tuli avajaissuunnittelija, yleisö näytti saaneen lämpimän vastaanoton kahdelle tuottajalle, jotka ovat pitäneet yllä 25 elokuvan sarjaa, joka jatkuu edelleen vahvana 60. vuottaan. Oikein hyvä.

James Bond -tuottaja Barbara Broccoli ja Michael G. Wilson saavat Will Rogers Pioneer -palkinnon Rollicking Eveningissa

Tuotantovalmistajan mukaan Jonathan Glickman , joka työskenteli useiden Bond-elokuvien parissa, Broccolilla ja Wilsonilla on suoraviivainen filosofia, joka voidaan tiivistää seuraavasti: 'Älä koskaan anna väliaikaisten ihmisten tehdä pysyviä päätöksiä'.

Ja hän sanoi: 'Älkää antako heidän sotkea sitä', kuten Broccoli yleensä sanoi. viisas neuvoo Hän jakoi myös huvittavan tarinan James Bondin käsikirjoitusten luottamuksellisuudesta.

Hän hymyili ja toisti heidän ykkössääntönsä, jonka mukaan ei koskaan käytä sähköpostia, hän sanoi: 'Ei ole mitään mahdollisuutta, että Mar a Lagon kellarista löytyisi käsikirjoituksia.' Valitettavasti hän rikkoi sen kerran, kun hän teki virheen ja vahingossa välitti käsikirjoituksen jollekin sähköpostitse.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Surullisen Sonyn hakkeroinnin seurauksena se ilmestyi verkkoon seuraavana asian, jonka hän tiesi, ja kantoi vesileimanimeään kaikkialla.

Kun Lontoo avautui päivälle, hän väitti odottavansa innokkaasti, että he saavat uutisia, mutta he eivät koskaan maininneet rikkomuksesta ja kertoivat hänelle, että he olivat juuri pääsemässä yli tragediasta. Bond-sarjan käsikirjoittaja Bruce Feirstein paljasti myös kokemuksensa työskentelystä heidän kanssaan Bond-elokuvan luomiseksi.

Hän jopa kertoi humoristisen tarinan omasta sattumasta kohtaamisestaan ​​legendaarisen Bond-näyttelijän Sir Sean Conneryn kanssa.

Ensimmäisen 007:n ohje oli 'varmista, että saat shekin'. Pierce Brosnan, Halle Berry, Hans Zimmer, Jeffrey Wright, Benicio Del Toro, Adele, Lashana Lynch, Billie Eilish, Jude Law, Eric Fellner, Blake Lively, Rami Malek, Judi Dench, David O.

Russell, Lea Seydoux, Ana de Armas ja Amazonin toimitusjohtaja Jeff Bezos kaikki kunnioittivat nauhalla ennen esitystä. Yeoh, jonka elokuva Everything Everywhere All At Once saa positiivista Oscar-kuhinaa, huomautti suloisesti, että hän vietti koko illan ihmetellen, miksi hän oli päättänyt tehdä tämän.

James Bond -tuottaja Barbara Broccoli ja Michael G. Wilson saavat Will Rogers Pioneer -palkinnon Rollicking Eveningissa

He ovat aitoja tuottajia, pelottomia johtajia ja Hollywoodin aristokratiaa, hän naurahti ja lisäsi: 'En osaa laulaa, en osaa kertoa vitsejä, ja Barbara sanoisi, etten osaa näytellä.' '60 vuotta on uusi 20', hän sanoi viitaten franchising-sopimukseen, joka alkoi vuonna 1962 Dr. No:n kanssa ja on ansainnut 8 miljardia dollaria välivuosina.

On niin siistiä olla 60-vuotias ja vielä kuuma. Sitten Craig tuli lavalle ja julisti, että Broccoli ja Wilson olivat 'perheeni' suurilla tunteilla. Niiden vaikutus on niin merkittävä ja laaja-alainen, että se ylittää alan.

Wilson päätti kiittämällä kaikkia, jotka olivat mukana franchising-sarjassa, mukaan lukien Albert R. 'Cubby' Broccoli, näyttelijät, näytteilleasettajat, jotka uskoivat franchising-mahdollisuuksiin, ja monia muita. Hän piti hyväksymispuheen sen jälkeen, kun Broccoli viittasi häneen ja huomautti: 'Olen niin syvästi ylpeä työstä, jonka olemme yhdessä tehneet.'

Wilson mainitsi myös, että siellä oli huutokauppa Bond-elokuvasarjassa käytetystä vuosikerta 2003 Thunderbirdistä, joka oli vielä avoinna tarjouksille, sekä huutokauppa nimikirjoitetuista kelloista, jotka toivat huomattavan summan rahaa taitavan huutokaupan ansiosta. Lomis, joka saisi Sharon Stonen säteilemään ylpeydestä.

Yksi Craigin allekirjoittama myytiin 19 000 dollarilla. Viihteeseen sisältyi Sam Smithin Oscar-palkittu Bond-laulu 'The Writings On The Wall'.