Jamarcus Russell Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Julkkis

WPR

JaMarcus Trenell Russell (s. 9. elokuuta 1985) on entinen amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentaja, joka pelasi kolme kautta National Football Leaguessa Oakland Raidersissa (NFL).

Häntä haluttiin suuresti LSU:ssa, jossa hänet valittiin vuoden 2007 Sugar Bowlin MVP:ksi, ja Raiders valitsi hänet ensimmäisenä NFL-draftissa vuonna 2007.

Russell aiheutti kohua Oaklandin valinnan jälkeen viivyttämällä sopimuksensa allekirjoittamista kauden 2007 toiselle viikolle.

Hänen aikansa Raidersin kanssa varjosti epäjohdonmukainen leikki ja hänen työetiikkaansa kohdistuva kritiikki, mikä johti hänen vapauttamiseensa vuonna 2010. Koska hän ei täyttänyt odotuksiaan olla ensimmäinen yleisvalinta ja hänen uransa lyhyt, hän pidetään yhtenä NFL:n pahimmista flopeista.

Aikainen elämä

Jamarcus Russell Net Worth

JaMarcus Trenell Russell syntyi 9. elokuuta 1985 Mobilessa, Alabamassa. Russellin kasvatti vanhemmat, jotka olivat valmistustyöntekijöitä ja lakitoimisto, sihteeriä. Jalkapallo pyörii JaMarcuksen perheessä, sillä entinen NFL-juoksija Marshawn Lynch on hänen serkkunsa.

Ray JaMarcus Russellin setä Ray Russell on toinen Russell-perheen tunnettu jäsen. Hän oli tunnettu DJ ja radiolähetystoiminnan harjoittaja Mobilessa, Alabamassa. Hänen kuolemansa jälkeen vuonna 2009 JaMarcusin serkku Ray-Ray perusti vohveli- ja kanayrityksen hänen kunniakseen. Russellin toinen setä kuoli vuonna 2009 aiheuttaen JaMarcusille paljon surua. Tämä on saattanut vaikuttaa hänen huonoon kauden 2009 suorituskykyyn.

JaMarcus kävi Mobile High Schoolia ja hänestä tuli nopeasti lahjakas jalkapalloilija. Hän ei koskaan missannut yhtään peliä seniorina ja heitti 2 683 jaardia. Viimeisenä vuonna hän syötti 3 332 jaardia ja 22 touchdownia. Hän heitti lukiossa yhteensä 10 774 jaardia, mikä on osavaltioennätys Alabamassa.

Lukion jälkeen JaMarcus ilmoittautui Louisianan osavaltion yliopistoon. Hänestä tuli myöhemmin pelinrakentaja voitettuaan Sugar Bowlin Notre Damea vastaan, ja hän sai paljon huomiota. Hänet valittiin myös Sugar Bowlin MVP:ksi suorituksestaan.

Lue myös: Rob Walton Net Worth 2022: Amerikkalaisen liikemiehen tulot, ura ja muita päivityksiä!

Mikä on Ja Marcus Russellin nettoarvo?

Jamarcus Russell Net Worth

JaMarcus Russellin, entisen yhdysvaltalaisen jalkapalloilijan, nettovarallisuus on 4 miljoonaa dollaria. Russell ei saavuttanut täyttä potentiaaliaan huipputasolla voitettuaan Sugar Bowlin ja hänestä tuli yksi NFL:n halutuimmista tulokaspelaajista.

Huolimatta siitä, että hän oli ensimmäinen valinta vuoden 2007 NFL-draftissa, hän kesti liigassa vain kolme vuotta, kunnes hänet vapautettiin vuonna 2010.

Raiders oli aiemmin allekirjoittanut JaMarcus Russellin rikkaan sopimuksen, jonka hän varmisti järjestämällä pitoajan ennen ensimmäisen kautensa alkua. JaMarcus Russellia pidetään laajalti yhtenä NFL-historian suurimmista tappioista. Russell kohtasi lukuisia taloudellisia ja juridisia ongelmia, kun hänen urheiluuransa päättyi.

Nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria
Ikä:37
Syntynyt:9. elokuuta 1985
Alkuperämaa:Yhdysvallat
Varallisuuden lähde:Entinen amerikkalainen jalkapalloilija
Viimeksi päivitetty:2022

Ura

JaMarcus liittyi vuoden 2007 NFL-draftiin poistuttuaan ylioppilasvuottansa. Russell oli paras mahdollinen käsivartensa vahvuuden ja pituutensa vuoksi.

Tämän seurauksena Oakland Raiders valitsi hänet ensimmäiseksi yleisvalinnan. Huolimatta siitä, että useita henkilöitä, mukaan lukien hänen oma päävalmentajansa Lane Kiffin , oli varoittanut Raidersin omistajaa Al Davisia olemaan allekirjoittamatta häntä, hän teki niin (joka myöhemmin erotettiin).

Jamarcus Russell Net Worth

JaMarcusilla oli heti kireä suhde Raidersiin, koska hän kieltäytyi allekirjoittamasta tuottoisaa sopimusta vuoden 2007 NFL-kauden ensimmäiseen viikkoon asti.

Russellin suoritus, kun hän lopulta liittyi Raidersiin vuonna 2007, jätti paljon toivomisen varaa. Hän osoitti kuitenkin lupauksen merkkejä ja pystyi säilyttämään aloituspaikkansa kaudella 2008. Tom Kaapeli oli ottanut päävalmentajan tehtävään tähän mennessä, ja joukkue oli päättänyt kauden voittoennätyksellä.

Russell palautettiin aloituspelinrakentajaksi vuonna 2009. Kansas City Chiefsille tappion jälkeen Tom Cable laittoi lopulta JaMarcusin ja korvasi hänet Bruce Gradkowskilla.

Russell meni suojaamaan Gradkowskia tämän loukkaantumisen jälkeen. Russell alennettiin kolmanneksi pelinrakentajaksi Charlie Fryen jälkeen, koska hänen suorituksensa oli edelleen pettymys.

JaMarcusa pidettiin yleisesti ylipainoisena vuoteen 2010 mennessä. Raiders vapautti hänet pian. Huolimatta siitä, että hän on harjoitellut useiden NFL-seurojen kanssa vapautumisensa jälkeen, hänen ammattiuransa näytti olevan tehty tässä vaiheessa.

Lue myös: Debbie Stabenow Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Lakiasiat

Jamarcus Russell Net Worth

Russell pidätettiin laittomien huumeiden hallussapidosta Mobile Countyssa, Alabamassa vuonna 2010. Valvottava aine osoittautui kodeiinisiirappiksi, ja koko pidätys oli osa poliisin salaisia ​​operaatioita.

JaMarcus vapautettiin välittömästi takuita vapauttamisen jälkeen. Russellin mahdollisuudet tehdä sopimus uudesta NFL-joukkueesta kärsivät hänen pidätyksestään.

Huhuja JaMarcusin väitetystä 'violetista juomasta', jota hän käytti hänen aikanaan Raidersissa, oli kiertänyt vuosia ennen tätä tapahtumaa. Russell paljasti myöhemmin vuoden 2007 NFL-draftin jälkeen, että hän oli positiivinen kodeiinin suhteen.

Kiinteistöt

Jamarcus Russell Net Worth

JaMarcus osti edellä mainitun Oakland-talon vuonna 2007. Siinä on yhteensä lähes 27 000 neliöjalkaa, kuusi makuuhuonetta, takka, neljän auton autotalli ja näköala lahdelle. Tämän talon uskottiin myyneen vuonna 2011 sulkemisen jälkeen.