Jake Paulin treffit: kenen kanssa se YouTuber seurustelee?

Treffit

WPR

Jake Joseph Paul (s. 17. tammikuuta 1997) on yhdysvaltalainen nyrkkeilijä ja sosiaalisen median sensaatio. Ennen kuin hän näytteli Dirk Mannia Disney Channel -sitcomissa Bizaardvarkissa kahden kauden ajan, hän nousi tähteen Vine-sarjassa.

Paavalin toiminta on johtanut lukuisiin vaikeuksiin hänen uransa aikana, mukaan lukien syytteet rikoksesta ja laittomasta kokoontumisesta.

Henkilökohtainen elämä

Paul vuonna 2016 Web Summitissa. Paavalin sukujuuriin kuuluu englanti, irlanti, skotlanti, wales, juutalainen ja saksa. Paulin nettovarallisuus on välillä 17 ja 30 miljoonaa dollaria.

Paul alkoi seurustella amerikkalaisen YouTuber- ja Internet-sensaationi kanssa Alissa Violet marraskuussa 2016. He erosivat helmikuussa 2017.

Paul aloitti seurustelun amerikkalaisen mallin Erika Costellin kanssa huhtikuussa 2018. Marraskuussa 2018 pari julisti suhteensa päättyneen.

Aiheeseen liittyvä: Seurustelevatko Kofi Siriboe ja Bianca Lawson? Selitetty!

Julia Rose Jake Paul eroaa:

Jake Paulilla, YouTube-sensaatiolla, on ollut aiemmin useita tyttöystäviä ja jopa 'eräänlainen vaimo', mutta hän on todennut, että nainen, jonka kanssa hän tällä hetkellä seurustelee, on se, jota hän haluaisi kosia.

https://www.instagram.com/p/CdYgLn7rPX3/?utm_source=ig_web_copy_link

Vuodesta 2020 lähtien Jake Paul on ollut satunnaisessa suhteessa Julia Rose -nimisen naisen kanssa; tässä on mitä tiedämme hänestä.

Hänen lausuntojensa mukaan 'Ongelmalapsi' ja Julia Rose ovat eronneet. Siitä ei kuitenkaan ole riittävää uskottavuutta ja se on vain markkinointistrategia.

Paul sanoi, että hänen kumppaninsa haluttomuus käyttää NFT:tä oli syy väitettyyn eroon huolimatta pariskunnan tunnetusta julkisesta kiintymyksestä.

Lista 2022:

Hänen Internet-kuuluisuutensa vuoksi monet naiset näyttävät olevan kiinnostuneita tapailemaan Jake Paulia.

Kun tähän lisätään hänen aikaisempi käytäntönsä teeskennellä monia hänen sosiaalisia kontaktejaan YouTubessa katselukertojen saamiseksi, on erittäin vaikeaa määrittää, mitkä hänen suhteistaan ​​ovat aitoja. Tästä huolimatta seuraava on luettelo Jake Paulin tyttöystävistä:

Jake Paulin entinen tyttöystävä Saxon Sharbino

Jake Paulin entinen tyttöystävä Kellie Stewart

Jake Paulin entinen tyttöystävä Amanda Cerny

Jake Paulin entinen tyttöystävä Alissa Violet

Kenen kanssa Jake Paul seurustelee?

Paulin viimeisin tyttöystävä Julie Rose, on havainnut nopeaa nousuaan nyrkkeilyssä. Itse asiassa Rose oli kehässä Robinsonin tyrmäyksessä vuonna 2020.

https://www.instagram.com/p/CfXJMjZvndT/?utm_source=ig_web_copy_link

Paul oli nähnyt Instagram-mallia, joka oli kuuluisa Gerrit Colen vilkkumisesta World Series Game 5:n aikana noin kahden vuoden ajan.

Jake Paulin ura

Jaken videoura alkoi syyskuussa 2013. Kun Vine lopetti toimintansa tammikuussa 2017, Disney värväsi Jaken komediasarjaan 'Bizaardvark'. Hänen tunnistelauseensa ohjelmassa oli 'Everyday Bro!' (Sivuksi: tämä iskulause sisältää kielioppivirheitä.)

Termi 'jokapäiväinen' viittaa johonkin, joka on tyypillistä, yleistä tai säännöllistä; esimerkiksi 'nämä ovat minun yleisiä, reilut sukat.' Olen varma, että Jake sanoo 'Joka päivä, veli!' (joka merkitsisi jotain, joka tapahtuu joka päivä).

https://www.instagram.com/p/CghWpFvLhPk/?utm_source=ig_web_copy_link

Jake erotettiin 'Bizaardvarkista' heinäkuussa 2017 toisen tuotantokauden aikana. Paul oli jo aiheuttanut useita ongelmia, mukaan lukien naapureidensa valitukset villeistä juhlista, kepposista ja palovaarasta, sekä valtavia nuorten ihailijoiden joukkoja, jotka kokoontuivat hänen vuokrakodin ulkopuolelle, kun hän julkaisi osoitteensa sosiaalisessa mediassa.

The Hollywood Reporter -lehden haastattelussa Paul myönsi, että hänet erotettiin Disney Channel -ohjelmasta juhliinsa ja paikallisten tiedotusvälineiden ympärillä tapahtuneen meteliin vuoksi.

Aiheeseen liittyvä: Seurustelevatko Clare Crawley ja Blake Monar? Selitetty!

Team 10 on digitaalisen vaikuttajamarkkinoinnin alusta ja luova toimisto, joka kehittää ja edistää teiniviihdettä. Saman vuoden toukokuussa hän julkaisi 'Everyday Bro' ja musiikkivideon. Video keräsi yli 70 miljoonaa katselukertaa kuukaudessa.

https://www.instagram.com/p/CfhC6XNLALt/?utm_source=ig_web_copy_link

Paul julkaisi videon nimeltä 'I Lost My Virginity' tammikuun alussa 2018. Paul ja hänen entinen tyttöystävänsä Erika Costell kuvattiin puolialastomassa asennossa videon pikkukuvassa.

Tämän seurauksena YouTube asetti videolle ikärajoituksen. Paul muokkasi pikkukuvaa kuvaamaan pariskuntaa pukeutuneena vaatteisiin. Katso yksityisiä youtube-videoita.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR