Jake Paul osoittaa tukea naisille, jotka osallistuvat hijabin vastaisiin mielenosoituksiin Iranissa!

Uutiset

WPR

Kokoonnumme tänään yhteen muistelemaan Mahsa (Zhina) Aminia, joka menehtyi ollessaan moraalipoliisin pidätettynä hänen pidätyksensä aikana. Mahsa (Zhina) Amini, 22-vuotias iranilainen nainen, pidätettiin 13. syyskuuta 2022 Teheranissa Iranin moraalipoliisin toimesta 'sopimattoman' tai 'riittämättömän' hijabin pukeutumisesta.

Kolme päivää sen jälkeen, kun hänet löydettiin kuolleena, paljastui, että Zhina, joka tunnetaan myös nimellä Mahsa, oli murhattu julmasti poliisin toimesta hänen pidätettyään.

Jake Paul Osoittaa tukea iranilaisnaisille, jotka osallistuvat Hijabin vastaisiin mielenosoituksiin. Tämä jakso nousi otsikoihin Iranin mediassa ja sosiaalisessa mediassa, mikä vauhditti hijab-vastaisten mielenosoitusten aaltoa kaikkialla maassa. Islamilaisen vallankumouksen jälkeen iranilaisnaiset vaativat hijabin käyttöä julkisilla paikoilla, ja samaan aikaan sitä vastaan ​​alettiin protestoida.

Tämän tapauksen jälkeen iranilaiset – erityisesti naiset – ovat protestoineet sitä vastaan, että hallitus ei piittaa tästä olennaisesta ihmisoikeudesta hallita omaa ulkonäköään ja vartaloaan. He kannattavat vapautta lopettaa naisten vainoaminen, ahdistelu ja vangitseminen, jotka eivät halua käyttää vaadittua hijabia.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

On tärkeää korostaa, että mielenosoittajat vastustavat pakotettua hijabia ja kaikkea muuta painostusta, joka kohdistuu ihmisten ruumiisiin liittyviin yksityisiin päätöksiin, ei vain vapaaehtoista hijabia.

Kuluneen viikon aikana valtava määrä ihmisiä kaikilta elämänaloilta on liittynyt näihin mielenosoituksiin ja lisännyt äänensä diktatuurin sortavaa ja tappavaa politiikkaa vastustaviin.

Tämän kampanjan eetos heijastuu hyvin tunnetussa lauseessa 'naiset, elämä, vapaus'. Mielenosoitusten alkamisesta lähtien Iranin islamilaisen tasavallan viranomaiset ovat tukahduttaneet mielenosoittajia väkivaltaisesti ja samalla estäneet Internet-yhteyden useissa kaupungeissa.

Jake Paul osoittaa tukea naisille, jotka osallistuvat hijabin vastaisiin mielenosoituksiin Iranissa!

Iranissa Internet-yhteyttä on rajoitettu. Haluamme nyt edustaa niitä, jotka protestoivat, puolustavat oikeuksiaan, ovat pidätettyinä, kärsivät vammoja ja jopa kuolevat kaduilla. Ihmisten kaikkialla on aika ottaa kantaa ja vahvistaa ääntämme.