Jaime Xie Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Kiinalais-amerikkalainen yrittäjä, malli ja tosi-tv-tähti Jaime Xie on tunnettu mediassa. Hänen molemmat vanhempansa ovat Kiinasta, samoin kuin hänen sisaruksensa. Vuonna 2021 hänestä tuli Netflix-sarjan Bling Empire -sarjan ensimmäisen päähenkilön jäsen, ja hän on ollut siellä siitä lähtien.

Puhumme Jaime Xien henkilökohtaisesta elämästä ja taloudellisesta tilanteesta tässä artikkelissa.

Aikainen elämä:

Jaime Xie Net Worth

Jaime Xi syntyi Athertonissa, Kaliforniassa, 9. marraskuuta 1997. Hänen isänsä Ken Xie on Fortinetin, Piilaaksossa toimivan turvallisuusyrityksen, toimitusjohtaja ja perustaja. Zoomin perustaja Eric Yuan piti hänet varhaisena sijoittajana ja konsulttina.

Vuonna 2020 Xie oli Forbes 400 -listalla. Jaime varttui kilpailemalla hevosurheilussa Bay Area -alueella. Vuonna 2014 hän sijoittui maan ensimmäiseksi. Seuraavana vuonna hän sai USF Horse of the Year -palkinnon.

Ura

Xie aloitti kilpailemisen hevoskilpailuissa ala-asteella ja on kehittynyt hevosmestariksi ja esiintyjäksi.

Hän sijoittui muun muassa USEF 16-17 pienten junioreiden metsästäjäluokassa ensimmäisen sijan. 20-vuotiaana Xie päätti luopua kilpailemisesta muodin uran puolesta.

Jaime Xie Net Worth

Kun Xie meni ensimmäistä kertaa muotiviikolle, hän oli vain 17-vuotias. Hänet hyväksyttiin New Yorkin Fashion Institute of Design and Merchandising -instituuttiin, mutta hän valitsi sen sijaan Los Angelesin. Vuoden kuluttua Jaime jätti työnsä perustaakseen oman yrityksen.

Omien nettisivujensa lisäksi jaimexie.com , jolla on yli 500 000 Instagram-seuraajaa, hänellä on myös suuri fanikunta valokuvien jakosovelluksessa. Webster, Selfridges, SSENSE, Tiffany & Co., Piaget, Farfetch, LUISAVIAROMA ja La Prairie ovat vain muutamia yrityksistä, joiden kanssa Xie on aiemmin työskennellyt.

Toisaalta, Blingin valtakunta Netflixissä 15. tammikuuta 2021 ensi-iltansa saaneesta sarjasta tuli nopeasti yksi alustan suosituimmista sarjoista, jota pidettiin syyllisenä nautinnona ja pakona todellisuudesta. Bling Empiren pääosissa Cherie Chan, Christine Chiu ja Kevin Kreider.

Lue myös: Connor Franta Net Worth 2022: Amerikkalaisen kirjailijan ja Youtuberin tulot, ura ja muita päivityksiä!

Jaime Xien nettoarvo

Jaime Xie Net Worth

Vuoteen 2022 mennessä Jaime Xien nettovarallisuuden odotetaan ylittävän 50 miljoonaa dollaria .

Xien kuukausipalkka voi vaihdella välillä 74–1,2 dollaria tai 892–14 300 dollaria vuodessa työstä riippuen.

Sen lisäksi hän omistaa ylpeänä ylellisen YouTube-kanavan, jossa hän julkaisee usein vlogeja ja esittelee suosikkibrändinsä tuotteita.

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Ikä:23
Syntynyt:9. marraskuuta 1997
Alkuperämaa:Yhdysvallat
Varallisuuden lähde:Yrittäjä
Viimeksi päivitetty:2022

Jaimen YouTube-kanavalla on noin 100 000 tilaajaa.

Social Blade arvioi, että jopa ilman mainoksista saatuja tuloja hänen kanavansa toi 14 300 dollaria vuosittaisen katsojamäärän.

Hänen vaatevalinnoistaan ​​käy selvästi ilmi, että hänellä on paljon käytettävissä olevia tuloja, sillä hän käyttää vain huippuluokan etikettejä.

Jaime pystyi esiintymään 'Crazy Rich Asians' -jaksossa 'Bling Empire', koska Xie on varakkaan Ken Xien tytär. Tämä on tärkeä tekijä Jaimen päätöksessä tulla paikalle.

Lue myös: GloZell Green Net Worth 2022: Amerikkalainen koomikko ja YouTube-persoonallisuustulot!

Kuinka Jaime Xie käyttää rahansa?

Jaime Xien kohdalla kyse on hänen ostamistaan ​​huippuluokan vaatteista.

Jaime Xien vaatekaappi

Xien tyylikkääseen vaatekaappiin on käytetty paljon rahaa. Hänen videoissaan on muun muassa suunnittelijoita, kuten Hermes, Chanel, Cartier, Prada ja Balmain. Hänellä on suuri kokoelma designkäsilaukkuja ja koruja.

Henkilökohtainen elämä:

Jaime Xie Net Worth

Haku Internetistä ja Jaime Xien sosiaalisen median tileistä ei löytänyt yhtään kuvaa näyttelijästä yhdenkään miehen kanssa. Huolimatta nuoresta 23-vuotiaasta iästään, Jaime ei näytä olevan innokas näkemään hänet romanttisen kumppanin kanssa.

Äskettäisen eronsa vuoksi hän on luonnollisesti masentunut sinkkuna olemisesta. Hän ei tarvitse ketään hidastamaan häntä nyt, kun hän on menestyvä henkilö, jolla on perheomaisuus ja huomattava maine edessään.

Jos olet koskaan kuullut Jaimen puhuvan, ymmärrät, miksi hän on sinkku juuri nyt. Kasvaessaan hän haluaa malliksi tai näyttelijäksi, ja muoti ja viihdeteollisuus kiehtovat häntä. Joten hänellä ei ole aikaa huolehtia kevytmielisistä asioista, kuten seurustelusta, koska hän on liian kiireinen etenemään urallaan.

Se tosiasia, että Jaimea ympäröivät jatkuvasti houkuttelevat miehet kaikkialta maailmasta, ja silti hän ei ole koskaan ollut suhteessa, hämmentää minua. Kun komea reality-tähti rakastuu sinuun, tiedät, että olet lyönyt kultaa.