Jackie Chanin nettoarvo: kuinka rikas tämä 'Kung Fu King' on?

Nettovarallisuus

WPR

Jackie Chan on a 520 miljoonaa dollaria Hongkongissa syntynyt kiinalainen näyttelijä, ohjaaja, kamppailutaiteilija ja stuntman.

Näyttelijä ja kiinalainen kamppailutaiteilija Jackie Chan. Kun hänen uransa alkoi, kun hän oli vain viisivuotias, hän oli jo ollut useissa elokuvissa.

Hänellä on kokemusta sekä Hollywoodista että Bollywoodista. Näyttelijämaailmassa hän on tärkeä pelaaja. Mitä tulee stunt-työhön ja kamppailulajeihin, hän on yksi parhaista, joita tulet koskaan näkemään.

Jackie Chan syntyi Kiinassa ja on sittemmin näytellyt, kirjoittanut, ohjannut ja tuottanut lukuisia elokuvia. Jackie on työskennellyt myös laulajana ja toimintakoreografina näyttelijän- ja elokuvauran ohella. Lisäksi hän on loistava tekemään stunt-töitä.

Näyttelijä Jackie Chan varttui Hongkongin alueella. Aiemmin häntä oli ympäröinyt hänen perheensä, johon kuului äiti, isä ja kolme sisarusta. Hän oli aina ollut vahvasti kiinnostunut karatesta ja muista kamppailulajeista.

Jo pienenä lapsena hän harjoitti jo useita taistelulajien tyylejä. Myöhemmin hänet hyväksyttiin teatterikouluun, jossa hän saattoi hioa näyttelijäkykyään. Jackie Chan tulee neljän hengen perheestä.

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Nettovarallisuus:520 miljoonaa dollaria
Nimi: Jackie Chan
Palkka:40 miljoonaa dollaria +
Kuukausitulot:4 miljoonaa dollaria +
Syntymäaika:7. huhtikuuta 1954
Sukupuoli:Uros
Korkeus:1,74 M (5′ 9″)
Ammatti:Näyttelijä
Kansallisuus:Kiinalainen

Lue lisää: Jann Wenner Net Worth: Kuinka rikas on Rolling Stonen perustaja?

Aikainen elämä

Jackie Chan syntyi 7. huhtikuuta 1954 Hongkongissa nimellä Chan Kong-sang. Rajattoman energiansa ja halunsa kierrellä kotona sikiöasennossa Chan tunnettiin nimellä 'Pao-Pao', kun hän oli pieni lapsi.

jackie chan nettovarallisuus

Hänen vanhempansa olivat Ranskan suurlähettilään työntekijöitä, joten hän vietti lapsuutensa konsulaatissa.

Chan oli ensimmäisen vuoden peruskoulun keskeyttäjä. Tämän vuoksi hänet hyväksyttiin nopeasti Kiinan draamaakatemiaan.

Täällä Chan kohtasi ensimmäisen kerran akrobatian ja kamppailulajit, ja siellä hän todella kukoisti. Hän oppi kamppailulajeja legendaariselta opettajalta Yu Jim-yuenilta.

Huippuopiskelijana hän otti yhteyttä muihin lupaaviin näyttelijöihin ja tähtäsi uraan Hollywoodissa. Chan oppi karaten, judon, taekwondon ja Jeet Kune Don Hapkidon lisäksi ja saavutti lopulta mustan vyön kaikissa.

Jackie Chanin vanhemmat työskentelivät Yhdysvaltain suurlähetystössä Australiassa 70-luvun lopulla, joten perhe muutti sinne.

Rakennusalalla työskennellessään hän tuli tunnetuksi nimellä 'Jackie'.

Lue lisää: Blac Chynan nettoarvo: kuinka paljon Chyna tienaa vain faneilta?

Jackie Chanin ura

Vuosien 1962 ja 1975 välillä hän työskenteli lapsinäyttelijänä elokuvissa. Elokuva 'Big and Little Wong Tin Bar', jossa hän esiintyi 8-vuotiaana, julkaistiin vuonna 1962. Come Drink with Me (1963) ja The Love Eterne (1963) eivät olleet ainoita elokuvia, joissa hän esiintyi sinä vuonna.

Myöhemmin Chan teki cameo-elokuvissa Fist of Fury (1972) ja Enter the Dragon (1984), molemmat Bruce Leen kuvissa (1973). Elokuvassa 'The Young Dragons' vuodelta 1974 hän sai toisen arvosanan taistelulajien koreografina.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Jackie Chan Jackie Chan (@jackiechan)

Se tapahtui vuonna 1976, kun hongkongilainen elokuvatuottaja, joka oli vaikuttunut Jackie Chanin stunt-koreografiatyöstä, lähetti hänelle sähkeen. Hän ehdotti, että hän liittyisi Lo Wein kanssa hänen ohjaamaansa elokuvaan.

Jackie Chanin myöhemmät elokuvat, kuten 'Snake in the Eagle's Shadow' ja 'Drunken Master', nostivat hänet supertähdeksi.

Vuosien 1980 ja 1987 välillä hän esiintyi sarjassa Hollywood-elokuvia, alkaen 1980-luvulta The Big Brawlista. Myöhemmin, vuonna 1981, Chan oli lyhyen osan 'The Cannonball Run' -elokuvassa, joka päätyi tuottamaan yli 100 miljoonaa dollaria ympäri maailmaa.

Olemme kaikki toivoneet lisää uusia Jackie Chan -elokuvia siitä lähtien, kun ne alkoivat ilmestyä.

Jackie Chan -palkinnot

Jackie Chanin monien kunnianosoitusten ja kunnianosoitusten joukossa ovat muun muassa American Choreography Award, Oscar, Academy Award, ASEAN Inspiration Award ASEAN International Film Festivalilta ja Lifetime Achievement Award Aasian ja Tyynenmeren elokuvafestivaaleilta.

Tiesitkö, että 1980-luvulta lähtien Jackie Chan on myös tuottanut äänitteitä laulajana? Hän on julkaissut 20 albumia tähän päivään mennessä ja laulanut mandariinikiinaksi, kantoniksi, japaniksi, englanniksi ja äidinkielellään taiwaniksi.

Lue lisää: T'yanna Wallacen nettoarvo: kuinka paljon varakas tämä muotisuunnittelija on?

Henkilökohtainen elämä

Jackie Chanin yksityinen elämä on yllättävän kiehtovaa. Jaycee Chan on hänen poikansa avioliitostaan ​​Joan Linin kanssa vuonna 1982. He solmivat solmun samana vuonna, kun Jaycee syntyi. Näyttelemisen lisäksi hänen pojallaan on myös laulajan ura.

jackie chan nettovarallisuus

Elaine Ng Yi-Lie, Jackie Chanin tytär, syntyi näyttelijän avioliiton ulkopuolisen suhteen seurauksena. Hänen maineensa on vahingoittunut vakavasti, ja ihmiset ovat alkaneet puhua hänestä pahaa tämän seurauksena. Jackie Chan myönsi lopulta, että hänen toimintansa olivat sopimattomia, joten hän on nyt vastuussa aviottomasta tyttärestään ja Elainen taloudellisista velvoitteista.

Jackie Chan on paras toimintasankari ja erittäin iloinen mies, joka nauttii komediasta. Jackie Chan puhuu sujuvasti useita kieliä, mukaan lukien englanti, mandariinikiina, kiina, korea ja monet muut.

Jackie Chan on laajalti tunnustettu antelias henkilö, joka on osallistunut merkittävästi useisiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Forbesin mukaan hän on 10 anteliaimman julkkiksen joukossa.

Suurelta osin houkuttelevan ulkonäönsä ansiosta Jackie Chanista on tullut valtava hitti nuorten yleisöjen keskuudessa. Jokaisella maailmassa on suuri kunnioitus ja arvostus hänen työtään kohtaan. Hänen elokuvassaan on vaikuttava 150 piirrettä.

Mikä on Jackie Chanin nettovarallisuus ja palkka?

Hongkongissa syntyneen näyttelijän Jackie Chanin arvo on arviolta 400 miljoonaa dollaria. Jackie Chanilla on ollut valtavan menestyksekäs ura useiden vuosikymmenien ajan, kunnes hänen nimensä yhdistetään nykyään yleisesti Kung Fu, kamppailulajeja ja toimintaelokuvia. Jackie Chan on tehnyt itselleen mainetta suorittamalla kaikki omat temppunsa.

jackie chan nettovarallisuus

Jackie Chanilla on pitkä historia itämaisessa elokuvassa, mutta hän on laajentanut uraansa länsimaisissa elokuvissa houkutellakseen laajempaa yleisöä. Hänellä on myös hyvä musiikkiura laulajana.

Hän esitti usein elokuvan pääteeman omalla äänellään. Kun otetaan huomioon Kiinan ja muiden Itä-Aasian maiden väestön pelkkä koko, on helppo ymmärtää, miksi häntä toisinaan mainitaan maailman tunnetuimpana näyttelijänä.

Jackie Chanin monien omaisuuksien joukossa on lukuisia kiinteistöjä, jotka sijaitsevat eri puolilla Kiinaa. Jackie Chan omistaa useita kiinteistöjä Yhdysvalloissa, jotka hän pitää mieluiten piilossa. Äskettäin hän käytti 3,3 miljoonaa dollaria kartanoon Beverly Hillsissä.

Omaisuus

Jackie Chanin monien omaisuuksien joukossa on lukuisia kiinteistöjä, jotka sijaitsevat eri puolilla Kiinaa. Jackie Chan omistaa useita kiinteistöjä Yhdysvalloissa, jotka hän pitää mieluiten piilossa. Äskettäin hän käytti 3,3 miljoonaa dollaria kartanoon Beverly Hillsissä.

Mitä tulee autoihin, Jackie Chanilla on melkoinen kokoelma autotallissaan, mutta on yleisesti tiedossa, että hänellä on pehmeä paikka Mitsubishille. Hän esittää elokuvissaan usein Mitsubishi-autoja. Jotkut hänen kokoelmansa autoista ovat Subaru Impreza, Bentley Mulsanne ja Lamborghini Aventador.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR