Jack Ryan kauden 3 julkaisupäivä: Onko tämä sarja tulossa syyskuussa 2022?

Viihde

WPR

Sarjan kolmas kausi, jossa pääosassa on Tom Clancyn suosituin sankari Jack Ryan, sai ensi-iltansa äskettäin.

Amazon Prime on julkaissut peräkkäisiä menestyselokuvia, kuten Wheel of Time, Night Sky ja Ring of Power, ja nyt Jack Ryanin kausi 3 on täällä tarjoamassa faneilleen upeaa jännitystä ja toimintaa.

Amazon Prime -jäsenet voivat nyt katsoa Jack Ryania. Tämän uraauurtavan sarjan alkuperäinen ensi-ilta tapahtui 31. elokuuta 2018, ja sen ovat luoneet Graham Roland ja Carlton Cuse.

Huhtikuussa 2019 Amazon Prime vahvisti, että ohjelma palaa kolmannelle kaudelle ja vihjasi mahdolliseen neljänteen kauteen.

Kehitys pysähtyi maailmanlaajuisen koronavirusepidemian vuoksi, mutta nyt se on oikealla tiellä tuodakseen 'Ryanversen' takaisin fanien iloksi.

Kaikki tiedot, jotka sinun tarvitsee tietää meneillään olevasta ja tulevista kaudesta, löydät täältä. Lue lisää saadaksesi lisätietoja Tom Clancyn keksitystä maailmasta.

Jack Ryan kauden 3 julkaisupäivä

jack ryan kauden 3 julkaisupäivä

Kolmas tuotantokausi saa ensi-iltansa 16. joulukuuta 2022 . Vaikka tiedämme, että valmistus on valmis.

Aikajanalla ehdotetaan vain 'Q2 2022', joten voimme nähdä sen Amazon Videossa seuraavien kuukausien aikana.

Prime-jäsenet voivat katsoa Jack Ryania Prime Videolla, koska se on Amazonin yksinoikeus. Jos et ole koskaan kokeillut sitä ennen, voit kokeilla sitä riskittömästi 30 päivän ajan.

Kaudet 1–3 ovat myös saatavilla suoratoistona Prime Videossa.

Lue lisää: Roswell New Mexico -kausi 5: ilmestyykö se syyskuussa 2022?

Jack Ryan kausi 3 Näyttelijät

Ryania esittää jälleen kerran John Krasinski .

Sydänongelmat vaivasivat Greeria koko kauden 2, ja näyttää siltä, ​​että hän on vihdoin saanut kenttätyönsä päätökseen. Sen jälkeen, kun hän on ollut vankina niin kauan, uskomme, että hän ansaitsee hetken työpöydän ääressä.

Ryan tarvitsee pian uuden kenttäkumppanin Greerin siirtyessä hallinnollisempaan rooliin.

Michael Kelly , joka näyttelee kentällä CIA-agenttia Mike Novemberiä, on ilmeisesti palaamassa uusiin jaksoihin. Deadline on nyt ilmoittanut, että hän esiintyy tulevissa jaksoissa.

jack ryan kauden 3 julkaisupäivä

Marianne Jean-(Blindspot) Baptisten asemapäällikkö Elizabeth Wright on korvattu Betty Gabriel (Get Out, Clickbait) (Deadlinen kautta). Baptiste kertoi jättäneen osan 'luovien ongelmien' vuoksi, kuten artikkelissa todetaan.

Muita uusia näyttelijäjäseniä ovat:

Lucaa esittää James Cosmo (His Dark Materials, Game of Thrones)

Pääosissa Petr, Peter Guinness (Kirottu)

Alenaa esittää Nina Hoss (Homeland)

Aleksein roolissa meillä on Alexej Manvelov (Ennen kuin kuolemme)

Lue lisää: Hänen Dark Materials -kausi 3 - ei ole tulossa syyskuussa 2022!

Kuten Lisäksi Amazon on kertonut, että Michael Pea liittyy näyttelijöihin jossain määrin. Joka esiintyi usein useissa Clancyn kirjoissa.

Vastaavasti Zuleikha Robinson ja Okieriete Onaodowan on lisätty Jack Ryanin näyttelijöihin sen tulevalla neljännellä tuotantokaudella. Huhujen mukaan Robinson näyttelee Zeyaraa ja Onaodowan Adebayo 'Ade' Osojia toimintasarjassa säännöllisesti.

Deadlinen mukaan Abbie Cornishin hahmo, Cathy Mueller, joka katosi kauden 2 puolivälissä, tulee palaamaan lisää jaksoja tulevaisuudessa. Monet katsojat kokevat, että fanien suosikki Cathy Muellerin tarina jäi ratkaisematta, kun hänet kirjattiin pois ohjelmasta.

Jack Ryan kauden 3 juoni: Mitä tapahtuu?

John Krasinski, joka näytteli Ryania, Wendell Pierce, joka näytteli James Greeria, ja Abbie Cornish, joka näytteli Cathy Muelleria, ovat kaikki palanneet Jack Ryanin tuleville kausille, jotka ovat seuranneet kronologisessa järjestyksessä. Betty Gabriel on virallisesti valittu asemapäälliköksi Elizabeth Wrightiksi.

jack ryan kauden 3 julkaisupäivä

Kolmannella kaudella Jack Ryan sotkeutuu tutkimaansa salaliittoon ja pakottaa hänet pakenemaan CIA:ta ja ihmisiä, joita hän etsi.

Tämä tarkoittaa, että tarina kiertää kaikkialla Euroopassa, ja useat paikat vahvistavat kuvauksen aikana tehdyt sosiaalisen median viestit. Jälleen kerran Ryan yrittää estää maailmanlaajuista konfliktia osallistumalla toimintaan.

Aiempien kausien tapaan tällä on vähän yhteistä Tom Clancyn romaanien kanssa näyttelijöiden ulkopuolella. Tähän ei ole vielä liitetty muita Ryanverse-elokuvia, mutta mahdolliseksi suhteeksi on ehdotettu tulevaa Rainbow Six -elokuvaa.

Michael Pean hahmo, Domingo 'Ding' Chavez, palaa kolmannen kauden finaaliin.

Lue lisää: Maid-kausi 2 ei tule Netflixiin syyskuussa 2022!

Traileri

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR