Jack Harlow Net Worth: Kuinka rikas tämä julkkis on? Ylellinen elämäntapa!

Julkkis

WPR

Korkea elämä! Debyyttialbuminsa That’s What They All Say julkaisun jälkeen vuonna 2020 Jack Harlow on kerännyt melkoisesti seuraajia. Räpparin nettovarallisuus, ammatti ja kaikki muu, mitä sinun tarvitsee tietää, löydät täältä.

Mikä on Jack Harlowin nettoarvo?

Jack Harlow Net Worth: Kuinka rikas tämä julkkis on? Ylellinen elämäntapa!

Celebrity Net Worthin mukaan Jack on nettoarvoltaan 4 miljoonaa dollaria .

Kuinka Jack Harlow sai alkunsa musiikissa?

' Tie ulos ”räppäri on kirjoittanut ja äänittänyt musiikkia pitkään ennen kuin hänen debyyttistudioalbuminsa julkaistiin.

Kun Jack oli 12-vuotias, hän ja hänen yläkoulun luokkatoverinsa Copelan Garvey nauhoittivat ensimmäiset kappaleensa kannettavalle tietokoneelle käyttämällä Guitar Hero -mikrofonia. Kaverit myivät heidän CD-levynsä, nimeltään Rippin’ and Rappin’, opiskelutovereilleen Highland Middle Schoolissa Kentuckyssa.

Mr. Harlow oli salanimi, jota Jack käytti, kun hän äänitti ensimmäisen mixtapensa, Extra Credit, seitsemännellä luokalla. Hän jatkoi kahden miksauksen tuottamista kavereidensa avulla.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jack Harlow (@jackharlow) jakama viesti

' Dua Lipa ”räppäri The Handsome Harlow debytoi marraskuussa 2015 julkaisemalla ensimmäisen kaupallisen EP:nsä. Mercury Ballroomin ja Headlinersin lisäksi Jack alkoi esiintyä muissa paikoissa ollessaan vielä lukiossa. Vince Staples jopa avasi hänet yhdessä hänen konserttinsa Louisvillessä.

Kun hän valmistui lukiosta kesäkuussa 2016, kentuckylainen julkaisi ensimmäisen mixtapensa, 18. Jatka sinkkujen julkaisemista ja esiintymistä tapahtumissa, kuten Bonnaroo Music Festival, SXSW ja Forecastle Festival.

Hänen ei aina ollut helppoa päästä sinne, missä hän on nyt. Chick-fil-A Georgia State Universityn kahvilassa tuli hänen pääasialliseksi tulonlähteeksi, kun hän muutti Atlantaan vuonna 2018.

Tapattuaan DJ Dreamin 'First Class' -laulaja solmi sopimuksen Don Cannonin Generation Now -levy-yhtiön kanssa elokuussa 2018. Ennen EP:n Sweet Action julkaisua Jack julkaisi monia kappaleita, mukaan lukien Loosen, hänen ensimmäisen merkittävän mixtapensa. EP:n ensimmäinen hitti 'What's Poppin' jaettiin laajasti TikTokissa ja esitteli Jackin uudelle yleisölle.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jack Harlow (@jackharlow) jakama viesti

Hän julkaisi joulukuussa 2020 ja toukokuussa 2022 That's What They All Say ja Come Home The Kids Miss You.

Jackin taloudelliseen menestykseen on liittynyt useita palkintoehdokkuutta. Työstään Lil Nas X:n Monterossa hänet oli ehdolla vuoden 2021 Grammy Awards -gaalassa vuoden albumiksi, parhaaksi melodiseksi rap-suoritukseksi ja parhaaksi rap-suoritukseksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Harrastaako Jack Harlow näyttelijänuraa?

Jack Harlow Net Worth: Kuinka rikas tämä julkkis on? Ylellinen elämäntapa!

Todistettuaan itsensä räppärinä Jack etsii nyt uraa näyttelijänä. Hänen ensimmäinen näyttelijäroolinsa paljastettiin maaliskuussa 2022 White Men Can't Jump -elokuvan uusintaversiossa.

Woody Harrelson , joka näytteli alkuperäisessä elokuvassa, tarjosi hyväksyntänsä Jackille, kun tämä puhui Yahoo! kesäkuussa 2022. Se on mahtava tunne, hän huomautti. 'Jack aikoo murskata sen, mielestäni. Heidän elokuvansa on parempi kuin meidän. Sen katsominen on listallani tekemistäni tehtävistä.'