J Colen nettovarallisuus: Kuinka Colen nettoarvo on 60 miljoonaa dollaria?

Nettovarallisuus

WPR

Amerikkalainen räppäri, laulaja, lauluntekijä, levytuottaja ja ammattikoripalloilija Kanadan Elite Basketball Leaguen Scarborough Shooting Starsissa Jermaine Lamarr Cole syntyi 28. tammikuuta 1985.

Hänet tunnetaan yhdeksi sukupolvensa tärkeimmistä räppareista.

Alkuvuosina

J. Cole luotiin 28. tammikuuta 1985 armeijan virkaan Frankfurtissa, Länsi-Saksassa, nimellä Jermaine Lamarr Cole. Colen äiti Kay työskenteli postipalvelussa, ja hänen isänsä, Yhdysvaltain armeijan veteraani, jätti perheen, kun Cole oli pieni lapsi.

Colen äiti muutti hänet ja hänen isoveljensä Zachin Fayettevilleen Pohjois-Carolinaan, kun hän oli kahdeksan kuukauden ikäinen.

Siellä Cole aloitti räppäämisen 12-vuotiaana. 14-vuotiaana Colen muistikirjat olivat täynnä riimejä, mutta hänellä ei ollut keinoa tallentaa niitä. Jotta hän voisi luoda oman musiikkinsa, hänen äitinsä antoi hänelle 808-rytmikoneen.

Lue lisää: Tony Dow Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaampaan elämään!

17-vuotiaana hän alkoi käyttää käyttäjänimeä 'Therapist' lähettääkseen kappaleita eri verkkofoorumeille. Cole muutti New Yorkiin valmistuttuaan lukiosta 4,2 GPA:lla ja St. John's Universityn stipendillä. Hänen GPA valmistumisensa oli 3,8.

J. Colen nettoarvo

j colen nettovarallisuus

J. Cole on 60 miljoonan dollarin amerikkalainen hip-hop-levytaiteilija, lauluntekijä ja levytuottaja.

NETTOVARALLISUUS:60 MILJOONAA dollaria
Ammatti:Ammattilainen räppäri
Syntymäaika:28. tammikuuta 1985 (37-vuotias)
Maa:Saksassa syntynyt amerikkalainen
Korkeus:1,88 m (6 jalkaa 2 tuumaa)

Ensimmäinen taiteilija, jonka kanssa on allekirjoitettu Jay-record Z:n yritys, Roc Nation, oli J. Cole. Hän on jatkuvasti maailman parhaiten palkattujen räppärien joukossa. Hän tienaa usein 30 miljoonaa dollaria vuodessa.

J. Cole Assets

Etusivu: J. Cole on erittäin suosittu taiteilija Amerikassa, joka on myös tunnettu elämäntyylistään. Cole on uskomattoman varakas ja hänellä on useita koteja. Hän ja hänen perheensä asuvat suuressa kodissa Pohjois-Carolinassa. Cole omistaa myös useita muita koteja Kaliforniassa.

J. Colella on erittäin vaikuttava ja tyyris autokokoelma. Hänellä on erittäin kunnioitettava kokoelma niitä, joihin kuuluu muutama muukin Ferrarin, Mercedes Benzin, Porsche 911:n ja Jaguar F Typen lisäksi.

J. Cole: Ura ja palkinnot

Vuonna 2007 julkaistun debyyttisekoituksensa The Come Up jälkeen J. Cole nousi kuuluisuuteen. The Warm-Up (2009) ja Friday Night Lights ovat kaksi muuta Colen (2010) miksausta. Hänen kaksi mixtapensa nauttivat kaupallista menestystä.

Cole solmi sopimuksen Jay-rock Z:n kansakunnan kanssa vuonna 2009. Hänen ensimmäinen studioalbuminsa Cole World: The Sideline Story julkaistiin vuonna 2011. Albuminsa valtavan menestyksen jälkeen Cole sai kansainvälistä tunnustusta.

Hänen toinen albuminsa Born Sinner nousi Yhdysvaltain Billboard 200 -listan kärkeen vuonna 2013. Hänen viisi ensimmäistä albumiaan olivat valtavia hittejä ja nousivat Billboard 200 -listan kärkeen.

Cole toimii myös levytuottajana. Hän menestyy erittäin hyvin myös tuotantoosastolla, mistä on osoituksena Kendrick Lamarin ja Janet Jacksonin kaltaisten taiteilijoiden nousu. Hän perusti Dreamville Recordsin, jota hänen vaimonsa johtaa nykyään.

j colen nettovarallisuus

Cole on saanut useita kunnianosoituksia vuosien varrella, mukaan lukien Grammy Awards, Billboard Music Awards, Best Hip Hop Awards jne.

Muut Ventures

Colella on loistava rap-ura ja hän on myös tuottaja. Vuoden 2007 ensimmäisten kuukausien aikana hän ja Ibrahim Hamad perustivat oman levy-yhtiön, Dreamville Recordsin. Kolme Dreamville Recordsin yhdeksästä julkaisemasta albumista sai platinasertifikaatin. J.

Cole on kirjoittanut kappaleita useille eri esiintyjille, mukaan lukien Kendrick Lamar ja Janet Jackson. Lisäksi hän omistaa pienen osan Tidalista.

Lokakuussa 2011 Cole perusti myös voittoa tavoittelemattoman Dreamville Foundationin. Ryhmä järjestää useita hyväntekeväisyysaktiviteetteja apua tarvitseville nuorille, mukaan lukien koulutarvikeajon ja nuorille miehille suunnatun kirjakerhon.

Lisäksi Dreamville Foundation tukee urapäiviä ja kirjallisuuskilpailuja. Vuonna 2014 Cole maksoi säätiön kautta 120 000 dollaria ostaakseen talon, jossa hän varttui sen jälkeen, kun se otettiin hänen äidiltään vuosia aiemmin. Hän osti talon aikomuksenaan vuokrata sen yksinhuoltajaäideille ja heidän lapsilleen.

Henkilökohtainen elämä

Cole ja Melissa Heholt ovat naimisissa. Hän on tällä hetkellä Dreamville-säätiön toiminnanjohtaja, ja he tapasivat opiskelijoina St. Johnin yliopistossa.

Lue lisää: Delonte Westin nettoarvo 2022: Nettovarallisuus: Kuinka varakas Delonte West on? Ylellinen elämäntapa!

Katso tämä postaus Instagramissa

Colen (@realcoleworld) jakama viesti

Heillä on yhteinen poika toukokuussa 2018 tehdyn radiohaastattelun J. Colen mukaan, ja he odottavat toista lasta, hän sanoi heinäkuussa 2019.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR