Ivy Queenin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Laulaja ja näyttelijä Ivy Queen paljasti äskettäin TikTok-tilillään nykyisen terveystilanteensa. Hän jakoi kuvia ensimmäisistä vaiheistaan ​​sairaalassa ja hoidoistaan.

Hän kommentoi asiaa. 'Tässä olen, sydämen ylivoimaisen voiman ympäröimänä, joka ei koskaan anna periksi, koska olen sydämeltäni taistelija, ja onnittelen itseäni rohkeudestani näinä hetkinä.'

Hänet nähdään yllään turbaanissa ja pyjamassa viimeaikaisissa kuvissa istumassa sairaalahuoneessaan. Jäljellä olevat kuvat paljastavat hänen paljaan vartalon ja purppuranvärisen alueen hänen rintakehänsä lähellä.

Mitä Ivy Queenille tapahtui?

50-vuotias näyttelijä herätti fanien kiinnostuksen 30. toukokuuta 2022 julkaisemalla TikTokin itsestään lääkäripukussa. Ivy Queen voidaan nähdä pää alaspäin näyttävässä sairaalan tuolissa, nukkumassa tuolissa, näyttävän vakavia mustelmia oikealla kyljellään ja saavan toimenpiteen jonkinlaisessa lääketieteellisessä laitteessa useissa videossa mukana olevissa leikkeissä. elokuva.

Ivy Queen -sairaus

TikTok-videolla Ivy Queen ei kertonut terveydellisistä vaivoistaan, mutta hän jätti faneilleen viestin, jossa todettiin: ”Meidän kaikkien pitäisi olla enkeleitä jonkun elämässä aina kun tilaisuus tulee, koska kukaan ei tiedä milloin tragedia tapahtuu. lakko heidän elämässään.'

Hän kirjoitti videolle seuraavan kuvatekstin: 'Kiitos kaikille, jotka lähettävät minulle viestejä ja välittävät minusta. Empatia on ilmaisu, ei itsestäänselvyys.'

Fanit ovat jo ilmaisseet emotionaalisen huolensa ja toiveensa Ivy Queenille, vaikka hän ei ole kertonut, minkä sairauden kanssa hän on tekemisissä tuon moniselitteisen TikTok-viestin julkaisemisen ulkopuolella.

'Et ole varma, mitä käyt läpi', yksi TikTokin käyttäjä sanoi, 'mutta rukoile, että Jumala antaisi sinulle voimaa parantua pian.'

Toinen henkilö sanoi: 'Paljon siunausta ja rukousta kuningattarelle.'

Lue myös: Kirsty Youngin sairaus: Väärät lääketieteen ammattilaiset tekivät taisteluni elämää muuttavan sairauden kanssa vaikeammaksi

Ivy Queenin sairaus ja terveys

Ivy Queen -sairaus

Ivy Queen on raivostuttanut ihailevat faninsa julkaisemalla videon itsestään päivystysasussa sen jälkeen, kun hänelle on suoritettu täydellinen toimenpide tai lääketieteellinen toimenpide.

Näyttelijä tulee nähdä irti menetelmästä, lepäämässä istuimellaan.

Hoidon jälkeen hän näyttää masentuneelta ja väsyneeltä. Ivy Queen vaikeni lyhyestä sairaudestaan ​​tai harjoituksesta, jonka hän joutui suorittamaan sairautensa vuoksi.

Joka tapauksessa hän jätti seuraajilleen ohjeen ehdottaen, että meidän kaikkien tulisi olla taivaallisia sanansaattajia toisten ihmisten elämässä aina kun meillä on mahdollisuus, koska kukaan ei tiedä, milloin onnettomuus iskee.

Sairaalahoito

Hänen sairautensa ei ole tiedossa, samoin kuin hänen sairaalahoidon syynsä. Se on kuitenkin tila, jossa onnettomuus tai kivut aiheuttavat vahinkoa tietylle elimelle tai ulkoiselle kudososalle.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut IvyQueenDiva (@ivyqueendiva)

Hän hämmästytti faninsa ja seuraajansa, kun hän jakoi sairaalakuvan sairaudestaan ​​TikTok-tilillään. Hän ilmaisi myös kiitollisuutensa seuraajilleen heidän onnentoivotuksistaan ​​​​ja tuesta hänen tarpeensa aikana.

Lue myös: Stephen Ku -sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Onko hänellä syöpä?

Huhut leviävät kulovalkean tavoin internetissä hänen sosiaalisessa mediassa julkaiseman kuvan takia. Hänen faninsa ovat kysyneet hänen olinpaikastaan ​​kaikkialla Internetissä.

Alueen ihmiset ovat myös uteliaita siitä, onko hänellä syöpä. Katsottuaan hänen lähettämiä kuviaan tämä myytti levisi nopeasti Internetissä. Todelliset tiedot hänen sairaudestaan ​​joutuvat odottamaan, kunnes virallinen raportti julkaistaan.

Ivy Queen aviomies ja lapset

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut IvyQueenDiva (@ivyqueendiva)

Queen meni naimisiin puertoricolaisen koreografin kanssa Xavier Sanchez vuoden 2012 lopulla.

Hän paljasti kesäkuussa 2013, että hän ja hänen puolisonsa odottivat ensimmäistä lastaan.

Ennen raskaaksi tuloaan Sovereign syleili kahta latinalaisnuorta.

Hän kehui pikkupoikaansa kauniisti Calibash 2013 -esityksen aikana, mukana R&B-artisti Chris Brown . Lapsi syntyi saman vuoden marraskuussa.

Ivy Queen meni naimisiin Omar Navarron kanssa, joka on reggaeton-esiintyjä, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimellään Gran Omar. He erosivat vuonna 2005.