Itsensä etusijalle! Katso Kim Plathin painonpudotuksen muutos kuvissa 'Tervetuloa Plathvilleen'

Julkkis

WPR

Anna hänelle! Lämpimästi tervetuloa Plathvillestariin Kim Plath kääntää uuden lehden. Kymmenen lapsen äiti sopeutuu elämään lastensa ikääntyessä ja hänen painonsa on muuttunut merkittävästi.

Toukokuun 2022 jaksossa Georgian osavaltion kairolainen sanoi: 'Kasvatessani 10 lasta 20 vuoden aikana minusta tuntuu, että monessa suhteessa menetin itseni tuohon prosessiin.' Olen pitänyt itsestäni huolta, joten nyt. Tunnen oloni fantastiseksi, koska pidän tärkeänä harjoittelua joka päivä.

Päivittäisen salilla käymisen lisäksi matriarkka perusti juuri oman tanssistudion, joka tarjoaa baletti-, vatsatanssi- ja venyttelytunteja. Hän oli aiemmin tanssija.

Kim Plath sanoi: 'Nautin kehossani olemisesta hieman enemmän', sanoi, että hänen uudessa hyvinvointirutiinissaan hän pukee ylleen uusia asuja ja paljastaa hieman enemmän ihoa.

Jopa hänen miehensä Barry Plath huomasi kevään hänen askeleessaan, mutta hän oli huolissaan siitä, oliko hän läpi keski-iän kriisin ja kuinka hänen painonpudotuksensa vaikuttaisi häneen 'henkisesti [ja] emotionaalisesti'.

Perheen suositun TLC-sarjan kaudella 4 Plathin patriarkan ja matriarkan avio-ongelmat nousevat keskipisteeseen. Lämmin tervetuloa Plathvillestariin Kim Plath kääntää uuden lehden.

Kim sanoi: 'Minua sattuu niin syvästi, että tuskin kestän sitä', kun hän luki pätkänsä ohjelman tuottajille. Ja sydämeni kaipaa lisää, hän jatkoi. Kaipaan jännitystä ja läheisyyttä. Aitoa läheisyyttä

Kesäkuussa 2022 Kim ja Barry ilmoittivat eroavansa toisistaan ​​24 vuoden avioliiton jälkeen. Lähetyksessä esitettiin heidän halunsa asua erillään.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Ihmisille antamassaan yhteisessä lausunnossa pariskunta sanoi tuolloin: 'Huolellisen harkinnan ja keskustelun jälkeen olemme päättäneet purkaa avioliittomme.' ”Vaikka se ei ollut helppo vaihtoehto, tiedämme, että se on oikea meille molemmille.

Elämämme seuraavan luvun aikana, joka kattaa seuraavat 24 vuotta avioliittoamme, olemme yhdessä vanhempien kanssa ihania lapsiamme, jotka ovat kokeneet monia ylä- ja alamäkiä.