Irina Shayk on 'innostunut' jatkamaan Kanyen kanssa hänen erottuaan Kim Kardashianista

Julkkisuutisia

WPR

Jos yrität pysyä mukanaKanye West ja Irina Shayksuhdetta, et ole yksin. Alla sukeltamme kaikkeen, mitä sinun on tiedettävä tästä yllättävästä Hollywood-parista – siitä hetkestä, kun he aloittivat seurustelun, siihen, kuinka 'vakava' heidän suhteensa todella on tässä vaiheessa.

Ennen kuin pääsemme tähän kaikkeen, tässä on kuitenkin pieni pohdiskelu siitä, keneen Yeezy-suunnittelija ja malli oli aiemmin yhteydessä ennen kuin he aloittivat huhutun romanssinsa. Olitpa fani tai etKardashianien tahdissa,saatat jo tietää, että Grammy-palkittu räppäri oli naimisissa realitytähti Kim Kardashianin kanssa lähes seitsemän vuotta ennen SKIMSin perustajaahaki avioeroahäneltä helmikuussa 2021. Exillä on neljä yhteistä lasta – North, Saint, Chicago ja Psalm – jotka asuvat äidin Kimin kanssa Kaliforniassa, kun heidän isänsä jakaa aikansa heidän osavaltionsa ja Wyomingin karjatilansa välillä.

Sillä välin Irina linkitettiin viimeksiTähti on syntynytnäyttelijäBradley Cooper. Malli ja Oscar-ehdokas tähti aloitti seurustelun vuonna 2015 ja toivotti heidän tyttärensä Lea De Seinen tervetulleeksi maaliskuussa 2017. Pari erosi kesäkuussa 2019. Ennen suhdetta Bradleyyn Irinan ensimmäinen suuri julkinen suhde oli jalkapalloilija Cristiano Ronaldon kanssa. Entisen parin kerrottiin tapaavan vuonna 2010 ja seurustellut vuoteen 2015 asti, kuten vahvisti Us Weekly saman vuoden tammikuussa.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa Irinalle ja Kanyelle? Ensinnäkin molemmat julkkikset olivat sinkkuja ja valmiita seurustelemaan tapaaessaan vuonna 2021 – ja on paljon muitakin yksityiskohtia, mistä se tuli. Jatka lukemista kaikesta, mitä tiedämme Kanye Westin ja Irina Shaykin suhteesta tähän mennessä!

Kesäkuu 2021: Irina on 'valmis' 'liikkumaan' Kanyen kanssa

Noin vuosi eron jälkeen Bradley Cooperista Irina tunsi olevansa 'innostunut', koska 'hän on ollut valmis siirtymään eteenpäin ja löytämään jonkun' jonkin aikaa, kertoi Irinalle puhunut lähde. Hollywoodin elämä 15. kesäkuuta. Ja joku sattuu olemaan Kanye: 'Irina oli innoissaan, kun Kanye otti häneen yhteyttä ja pyysi häntä viettämään aikaa', sisäpiiriläinen lisäsi tuolloin.

'Hän ei halua tulla tunnetuksi vain Bradley Cooperin kanssa', lähde jatkoi. ”Tämä on hänen silmissään uuden Hollywood-voimaparin, Kanyen ja Irinan hollywood-fuusio, ja se tuntuu hänestä suurelta hänen uransa kannalta, mutta hän pitää myös Kanyesta. Hän on valmis tähän.' Mitä tulee Kanyeen, näyttää melko turvalliselta sanoa, että hänkin on innoissaan heidän suhteestaan!

Kesäkuu 2021: Kanye ja Irina lähtevät yhdessä Ranskaan

Ei koskaan hienouksia,Kanye ja Irinahavaittiin ensimmäistä kertaa yhdessä Yeezy-suunnittelijan 44-vuotissyntymäpäivänä puolivälissä maailmaa Ranskassa. Parin kerrotaan yöpyneen ylellisessä Villa La Costen boutique-hotellissa, jolla on oma yksityinen viinitarha idyllisellä Provencen alueella. Kuvat julkaissut Daily Mail osoitti, että pariskunta hymyili, kun he kiersivät Villa La Costen alueella, ja lehden mukaan Irina ja Kanye jopa lensivät takaisin Yhdysvaltoihin seuraavana päivänä. Kaksikko havaittiin yhdessä New Jerseyn lentokentällä ennen kuin he lähtivät erilleen: Irina palasi NYC:hen viettämään aikaa tyttärensä kanssa, kun taas Kanye lensi takaisin Los Angelesiin yksin. Ihmiset .

Useat lähteet vahvistivat, että pari oli esine Ranskan lomansa jälkeen, ja yksi sisäpiiriläinen kertoi TMZ silloin, kun Kanye ja Irina ovat '100% romanttisesti yhdessä'.

Toukokuu 2021: Kanye ja Irina herättävät deittailuhuhuja

Huhut Kanyesta ja Irinasta alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun Instagram-käyttäjä lähetti julkkisjuorutililleen Deux Moille nimettömän vihjeen, jossa hän väitti, että pari oli alkanut seurustella. 'Kanye West seurustelee nyt salaa Irina Shaykin eli Bradley Cooperin vauvaäidin kanssa', vihje luki. Näytti siltä, ​​että se oli loppujen lopuksi oikein!

Huhtikuu 2021: Kanye ja Irina alkavat seurustella

Kun kuvat Kanyen ja Irinan lomasta julkaisivatDaily Mail, lähteet kertoivatUs Weeklyettä parin suhde on jatkunut 'ainakin parin kuukauden ajan'. Tämä laskee heidän suhteensa alkaneen noin huhtikuussa 2021. 'Irina ja Kanye ovat viettäneet aikaa yhdessä ja tutustuneet toisiinsa', sisäpiiriläinen selitti. 'Hän on aina pitänyt häntä kauniina, ja he molemmat odottavat innolla, mihin tämä johtaa.'