Esittelyssä Grace Loves Lace, Aussie It-Girlsin suosituin morsiusbrändi

Muoti

WPR
grace rakastaa pitsiä

(Grace rakastaa pitsiä)

Etsitpä sitten hääpukua tai et, olet todennäköisesti kuullut Stone Fox Bridesta, joka on järjettömän menestynyt hääpukukauppa vaihtoehto morsiamille. No, australialainen brändi tekee jotain vastaavaa, josta sinun pitäisi todella tietää.

Puhumme Grace Loves Lacesta, Queenslandissa, Australiassa sijaitsevasta morsiusbrändistä, joka on erikoistunut selkeästi ei-morsianomaisiin hääpukuihin, jotka tuntuvat siistimmiltä ja nuorekkaammilta kuin useimmat perinteisessä hääpiirissä näkemäsi.

Perustaja, Megan Ziems , loi etiketin sen jälkeen, kun hän oli ollut valtavasti hämärän peitossa hänen saatavillaan olevista pöhköistä, jäsennellyistä mekoista ostaessaan omia hääänsä. ”Vuonna 2010, kun olin etsinyt epäonnistunutta omaa hääpukuani, tunsin valtavaa tarvetta murtaa saatavilla olevien perinteisten, strukturoitujen pukujen muotti. Se on kaikki mitä löysin, enkä se vain ollut minä. Tein tehtäväkseni poistaa hälyt malleista ja yksinkertaistaa 'mekon' löytämismenetelmää, jotta naiset voivat olla aidompia suhtautumisessaan hääpäivään', hän kertoi meille.

Kaikki hääpuvut ovat käsintehtyjä brändin tuotantostudiossa Gold Coastilla, Australiassa, oman ompelijatiimin toimesta käyttäen ranskalaisia nauhoja ja silkkejä Italiasta. 'Ainutlaatuiset pitsikuviomme ja -tekstuurimme ovat käsintehtyjä kutomakoneilla ja vuosisadan vanhoilla tekniikoilla', Ziems selitti. 'Käyttämämme pitsi on valittu huolella valituista pitsimyllyistä ympäri maailmaa, pääasiassa Calais'ssa, Ranskassa.'

Yllättäen tämän kokoelman korkea laatu ei kuitenkaan näyttänyt nostaneen hintalappuja liikaa. Sanan 'häät' mainitseminen voi nopeasti lisätä nollan jopa kaikkein perusvalkoisiin mekoihin, mutta suurin osa Grace Loves Lace -morsiustarjouksesta on 490–2 500 dollaria.

Brändi on kasvattanut tasaisesti Australian It-girlsin seuraajia sen lanseerauksesta vuonna 2011, ja nyt se laskee bloggaajien joukkoon Down Underin sekä kuuluisuuksia, kuten Margot Robbie , fanina. Hääpukujen lisäksi valikoimasta löytyy myös morsiusneitopukuja, jotka näyttävät rehellisesti sanottuna häävieraan silmissä tappavilta, ja arjen kokoelma kauniita asuja. Ja kyllä, heidän verkkokauppa nyt toimitetaan Yhdysvaltoihin

pitsimekot Esittelyssä Grace Loves Lace, Aussie It Girlsin suosituin morsiusbrändi

(Grace rakastaa pitsiä)

grace rakastaa pitsiä

(Grace rakastaa pitsiä)

Katso tämä postaus Instagramissa

Margot Robbie (@margotrobbie) jakama viesti