Instagram-tähti Alina Fazleeva pahoittelee alaston poseerausta pyhällä Bali Tree -puulla!

Viihde

WPR

Poseerattuaan alasti vuosisatoja vanhalla pyhällä puulla Balilla, Indonesiassa, venäläinen Instagram-malli Alina Fazleeva on joutunut pyytämään anteeksi aviomieheltään.

NDTV:n mukaan sisällöntuottaja oli aiemmin julkaissut valokuvan itsestään alasti Tabananin alueella sijaitsevan temppelin puun päällä hänen sosiaalisessa mediassa, jossa tuhannet hänen seuraajansa näkivät sen.

Opi todellinen tarina turistin julkisten anteeksipyyntöjen takana ja sukeltaa syvemmälle venäläisen pariskunnan elämään, kuten heidän sosiaalisen median tilinsä paljastavat.

Alina Fazleeva raivostuttaa Balin paikalliset poseerattuaan alasti pyhällä puulla

Alina Fazleeva , venäläinen vaikuttaja, ja hänen miehensä Andrey Fazleev osallistuivat lehdistötilaisuuteen Denpasarissa, Indonesian Balin saarella, 6. toukokuuta 2022.

Lue lisää: Mikä on 'Härän vuosi'? Katso, kuinka Instagram juhlii kiinalaista uutta vuotta!

NDTV:n mukaan pariskunta 'lavasi alastonkuvan pyhään puuhun paikallisten tapojen vastaisesti', ja nyt heitä uhkaa karkotus Balilta.

ALINA FAZLEEVA

Mail Onlinen mukaan vuonna 2019 Alina Fazleeva riisui alas ja osui useisiin asemiin seisoessaan vuosisatoja vanhan puun päällä Babakanin temppelialueella Tabananin hallintoalueella.

Hänen miehensä otti valokuvan ja julkaisi sen Instagramissa, jossa se levisi nopeasti ja suututti paikallisyhteisön, koska balilaisessa hindulaisuudessa vuoria, puita ja muita luonnonpiirteitä kunnioitetaan pyhinä paikkoina, koska niiden uskotaan olevan pyhien asuinpaikkoja. jumalat.

Balin maahanmuuttopäällikkö Jamaruli Manihuruk kertoi toimittajille: 'Molempien on osoitettu syyllistyneen tekoihin, jotka vaarantavat yleisen järjestyksen eivätkä kunnioita paikallisia tapoja.' Päällikkö tuli siihen tulokseen, että 'heitä rangaistaan ​​karkotuksella'.

NDTV:n mukaan pariskunnan täytyi osallistua puhdistusseremoniaan pyhässä paikassa rauhoitellakseen paikallisia uskomuksia, ennen kuin heiltä kiellettiin pääsy Indonesiaan vähintään kuudeksi kuukaudeksi.

IG-malli pahoittelee 'Suurin virheen' tekemistä '

Yli 900 viestiä ja yli 18 000 seuraajaa, @alinayogi on nyt yksityinen tili.

NDTV:n mukaan Alina Fazleeva pyysi anteeksi Instagramissa ja kirjoitti tehneensä suuren virheen ja julkaisi sen englanniksi ja indonesiaksi.

Venäläinen nainen sanoi: 'Balilla on paljon uskonnollisia paikkoja, eikä kaikilla ole niistä tiedotuskylttejä, kuten minun kohdallani.'

Sosiaalisen median edustaja korosti sitten uudelleen: 'on todella tärkeää kohdella näitä paikkoja ja perinteitä kunnioituksella.' Mail Onlinen mukaan Fazleeva meni myös samaan puuhun 'anomaan anteeksiantoa' täysin pukeutuneena.

ALINA FAZLEEVA

Alina Fazleevan huhutaan olleen yhteyttä Niluh Djelantikiin, paikalliseen asukkaaseen, joka teki rikosilmoituksen häntä vastaan ​​yrittääkseen korjata tilanteen. Paikallinen myönsi anteeksipyynnön, mutta ilmeisesti sanoi, että lisätutkimus oli tarpeen.

Lisää venäläisen turistin aviomiehestä

Vaikuttajan aviomiehellä Andrey Fazleevilla on yli 2000 Instagram-seuraajaa, ja häntä pidetään alustan yrittäjänä.

@andrew fazleevin elämäkerran venäjänkielinen käännös kertoo, että Art Planetin ja Art Fridayn perustajana hän on 'järjestänyt yli 100 tapahtumaa ja lomaa'.

Lue lisää: Mikä on Scream Pfp Tik Tokissa – Löydä Viral Cultin perustaja

Katso tämä postaus Instagramissa

Andrei Fazleev (@andrew_fazleev) jakama viesti

Facebookissa Andrey Fazleev listaa ammattinsa 'muusikoksi' ja sanoo esiintyvänsä AtmanLove- ja Turkish Sound -yhtyeiden kanssa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR