Indiana Jonesin julkaisupäivä vahvistettu: Kaikki on valmis ilmestymään kesäkuussa 2023!

Viihde

WPR

Vaikka Indiana Jones 5:tä on kehitetty ikuisuudelta, se on silti kaukana. Mutta kuvaus on nyt virallisesti ohi, joten - peukut pystyssä - uuden julkaisupäivän pitäisi kestää.

Indiana Jones 5 on määrä julkaista teattereissa kesäkuussa 2023, ja veteraani Indiana Jones -tuottaja Frank Marshall ilmoitti helmikuussa, että tuotanto oli vihdoin päättynyt useiden takaiskujen jälkeen.

James Mangold – joka otti ohjauksen Steven Spielbergiltä – haluaa kuitenkin taata, että viides ja viimeinen Harrison Fordin retki on odottamisen arvoinen.

Rakastan sitä, joten ymmärrän varovaisuutta, hän twiittasi. Ford sanoi: 'En tiedä, teenkö sinut onnelliseksi, mutta tiimini ja minä tyrmäämme itsemme yrittääksemme tehdä jotain hyvää.'

Indiana Jones 5:n edellä mainittuun Fordiin liittyy paljon jännittäviä nimiä (ei, sillä ei vieläkään ole virallista nimeä), joten tässä on se, mitä tiedämme toistaiseksi elokuvateattereista jonain päivänä: lupaamme.

Heittää

Harrison Ford Indiana Jonesina

Phoebe Waller-silta kuin Helena

John Rhys-Davies Sallahina

Mads Mikkelsen

Thomas Kretschman

Indiana Jones 5:n julkaisupäivä

Boyd Holbrook

Shaunette Renée Wilson

Toby Jones

Olivier Richters

Antonio Banderas

Lue lisää: Derry Girls kauden 3 julkaisupäivä virallisesti vahvistettu! Uusimmat päivitykset vuonna 2022

Indiana Jones 5 julkaisupäivä

Indiana Jones 5:n julkaisupäivä

Indiana Jones 5:n julkaisu on suunniteltu 30. kesäkuuta 2023 . Tällä on kuitenkin oltava mahdollisuus siirtyä, koska se on kaukana.

Elokuva on jo kokenut lukuisia viivästyksiä. Harrison Ford on sanonut, että kuvaukset ovat melkein ohi, mikä on hyvä.

Mikä on juoni?

Tiedämme, että Indiana Jones on vanhempi, mutta monia muita tarinan yksityiskohtia ei ole paljastettu. Media julkaisi kulissien takaa kuvia sisilialaiselta sivustolta. On kiehtovaa nähdä, kuinka se sopii, koska he oudolla tavalla esittivät joukon näyttelijöitä pukeutuneena roomalaisiksi gladiaattoreiksi.

Indiana Jones 5:n julkaisupäivä

Toinen leike ilmestyi näyttämään Phoebe Waller-persona Bridgen pelastavan Indianan. Tämä on ensimmäinen elokuva, johon legendaarinen Star Wars -kirjailija George Lucas ei osallistu. Fanit ovat huolissaan siitä, että Lucas ei ole tällä kertaa mukana, koska hän oli olennainen osa kaikkien aiempien elokuvien juonet.

Kuiskaat, että Phoebe Waller-Bridgen näyttelemä Helena saattaa ottaa sarjan haltuunsa, mutta tämä ei ole kaukana todistetusta. Se riippuu luultavasti siitä, kuinka katsojat suhtautuvat elokuvaan.

Lue lisää: Kauden 2 julkaisupäivä vahvistettu? Onko se valmis julkaistavaksi vuonna 2022?

Kuka on Indiana Jones 5:n ohjaaja?

Steven Spielbergin sijaan James Mangold ohjaa. Spielberg, joka toimii myös tämän elokuvan tuottajana, ohjasi myös neljää edellistä elokuvaa. Mangold ohjasi muiden elokuvien joukossa Walk the Line (2005), 3:10 to Yuma (2007) ja The Wolverine (2013).

Indiana Jones 5:n julkaisupäivä

Mangold kirjoitti Twitterissä luottavansa elokuvasta hitti. 'Ymmärrän varovaisuuden. Nautin siitä. En ole varma, tyydytänkö sinua, mutta tiimini ja minä teemme kaikkemme tuottaaksemme jotain arvokasta.

Lue lisää: Knightfall kausi 3: Peruutus- ja uusimistila vuonna 2022!

Mitkä ovat elokuvan kuvauspaikat?

Kuvaamiseen käytettiin Italiaa, Marokkoa ja muita paikkoja Isossa-Britanniassa, mukaan lukien Englannissa ja Skotlannissa.

Säveltääkö John Williams Indiana Jones 5:lle?

Joo! Indiana Jones 5:n musiikin on säveltänyt tunnettu säveltäjä John Williams . Williams, jonka laaja ansioluettelo sisältää töitä Star Warsista, Harry Potterista, Jurassic Parkista ja Jawsista, on itse asiassa aiemmin vihjannut joihinkin teeman musiikkisävellyksiin. Tässä on Helenan teema, Phoebe Waller-Bridgen esittämä…

Indiana Jonesin ensimmäinen katse 5

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR