In The Dark Season 5: Onko se uusittu vai peruutettu? Uusimmat päivitykset vuonna 2022!

Viihde

WPR

Monen yleisön suosikkielokuva on In The Dark. Neljännen tuotantokauden vauhdissa katsojat odottavat innolla seuraavaa.

Murphy, 20-vuotias sokea nainen, on humalassa ja hänellä on vain kaksi ystävää: Jess, viehättävä nuori, jonka hän tapasi pelastaessaan hänet kamalalta ryöstöltä, ja Tyson.

Murphyn maailma kääntyy ylösalaisin, kun hän vie opaskoiraansa kävelylle asuntonsa ulkopuolelle ja kohtaa Tysonin ruumiin kujalla. Kun poliisi saapuu paikalle, ruumis on poissa, eivätkä he näytä olevan kiinnostuneita tutkimaan sitä.

Murphy on sitoutunut tekemään ainoan asian, joka auttaa häntä pysymään vakaana: saamaan selville, mitä hänen kumppanilleen tapahtui. Joka kausi koko sarjasta tulee mielenkiintoisempi.

Tuleeko In the Darkista viides tuotantokausi? Onko se uusittu tai peruutettu?

Pimeässä kausi 5

Kyllä, The CW löi viimeisen naulan ohjelman arkkuun ennen kuin se koskaan aloitti neljännen tuotantokautensa. Se liittyy nyt pitkään - ja kasvavaan - luetteloon ohjelmista, jotka verkko on peruuttanut, mukaan lukien Charmed, Dynasty, Tom Swift ja vielä tunnetuimmat ohjelmat, kuten Batwoman .

Jos neljännen kauden katsojamäärä kasvaisi mystisesti tai jos jokin muu tärkeä suosion mittari, kuten sosiaalisen median vetovoima, osoittaisi, että fanikuntaa on edelleen olemassa, jotkut saattavat olla kiinnostuneita uusimisen mahdollisuudesta. Mutta sellaista tuuria ei ollut. Olemme todennäköisesti nähneet tämän viimeisen, mielestäni.

Lue lisää: Maid-kausi 2 ei tule Netflixiin syyskuussa 2022!

In the Dark -kauden viidennen kauden näyttelijät ja miehistö

Pimeässä kausi 5

Tunnetun rikosdraaman In The Dark näyttelijät ovat poikkeuksellisia. Sarjan päähenkilöä Murphy Masonia, 20-vuotias sokea nainen, esittää Perry Mattfeld , kun taas hänen kämppäkaveriaan Jess Damonia, joka on hänen paras ystävänsä ja ymmärtäväinen kämppäkaverinsa, esittää Brooke Markham.

Max Parishin hahmoa näyttelee Casey Deidrick . Murphyn työtoverina toimivan Felix Bellin hahmoa esittää Morgan Krantz.

Tarina

Pimeässä kausi 5

Murphy ei olisi koskaan uskonut, että hän menettäisi näkönsä. Lisäksi näissä olosuhteissa: ystävän poismeno. Hän meni poliisille uudesta asemastaan ​​huolimatta.

Nainen oli aluksi kriittisessä tilanteessa ja uskoi olevansa ainoa henkilö, joka voisi auttaa, mutta hän jätettiin huomiotta. Mutta pian hän ymmärsi, että sokeus ei ole kuolemantuomio. Hänen tarvitsee vain aseistautua opaskoirien avulla ja sopeutua uuteen ympäristöönsä.

Lue lisää: One Punch Man -kausi 3: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Lisäksi yksi poliisin kanssa työskentelevä henkilö uskoo häntä. Hän on herkempi Tapahtuman tunteille, koska hänen tyttärensä ei näe mitään, eikä hän väitä naisen keksineen kaiken, eikä hänellä ole todisteita. Tämä on Murphylle periaatekysymys, ja hän varmistaa, että hänen äänensä kuuluu.

Neljännen kauden arvosanat

In the Darkin neljäs tuotantokausi tyypillisesti kerää 289 000 katsojaa livenä plus yhden päivän ja 0,04-luokituksen 18-49-vuotiaiden väestöryhmissä (mukaan lukien DVR-toisto klo 3.00 asti).

Tämä tarkoittaa 38 prosentin laskua demossa ja 21 prosentin laskua katsojissa verrattuna kolmanteen kauteen. Nämä luvut kertovat erittäin hyvin ohjelman suorituskyvystä, varsinkin kun niitä verrataan muihin saman kanavan ohjelmiin, vaikka niissä ei oteta huomioon myöhempää viivästynyttä tai suoratoistoa.

Muut taloudelliset muuttujat voivat vaikuttaa esityksen häviämiseen, mutta yleensä korkeamman arvosanan saaneet ohjelmat uusitaan, kun taas huonommin arvostetut peruutetaan. Katso, kuinka In the Dark vertaa muita CW-televisio-ohjelmia.

Lue lisää: Seksikasvatus kauden 4 julkaisupäivä vahvistettu? Katso joitain viimeaikaisia ​​lisäyksiä näyttelijöihin!

Päivitys In the Dark Season 5 -traileriin

In the Dark Season 5:n traileria ei ole vielä julkaistu. On mahdollista, että televisio-ohjelman In the Dark neljäs kausi julkaistaan ​​pian sen julkistamisen jälkeen. Kun odotat kauden 5 traileria, voit nauttia kauden 4 trailerista.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR