In From The Cold Season 2 ei tule Netflixiin syyskuussa 2022!

Viihde

WPR

Uusi toimintatrillerisarja In From The Cold sai ensi-iltansa televisiossa vuoden 2022 alussa. Ohjelma päättyi jyrkästi; tuleeko jatkoa? Kuinka menestyneitä jaksot ovat olleet Netflixissä? Toistaiseksi tiedämme tämän.

Supernatural and Criminal Minds: Beyond Bordersin luoja Adam Glass on tämän sarjan takana. Ensimmäisen kauden kahdeksassa jaksossa yhdistyvät perinteiset toimintatrillerielementit supersankareihin.

Jennyn ja hänen tyttärensä matka Eurooppaan vie suuren osan ensimmäisestä kaudesta. Aluksi kaikilla matkalla oli hauskaa, mutta tarinan edetessä kaikki alkoivat kuolla ilman näkyvää syytä.

Opimme pian, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää ja että Jennyllä on omituisuus, jonka jopa hänen lapsensa on huomannut.

Sarjan ensimmäinen jakso on nyt saatavilla, ja se tarjoaa vakuuttavan tarinan, joka oikeuttaa sarjan jatkamisen. Pidättelimme kuitenkin paljon tietoa, joka paljastettaisiin tulevalla toisella kaudella. Kaikki, mitä meidän on tiedettävä In From the Coldin kaudesta 2, löytyy tästä viestistä.

Milloin voimme odottaa näkevämme From the Cold-kauden 2?

Vaikka johtajilla on joitain ideoita In From the Coldin toinen kausi , tästä rintamasta ei ole ollut virallista tietoa elokuussa 2022.

Tässä voi olla lukuisia tekijöitä. On mahdollista, että Netflix yksinkertaisesti tekee suunnitelmia, joita he eivät ole vielä julkistaneet (kuka tietää, onko se hyvä vai negatiivinen asia). Esityksen ensimmäinen ensi-ilta on tammikuussa 2022.

Striimauspalvelu tekee usein arvioita ohjelman tulevaisuudesta sen jälkeen, kun se on ollut saatavilla 28 päivää. Se on hyvä merkki, jos numeroita tulee jatkuvasti. Ja jos eivät, niin se saattaa olla hyvästit heille.

Kylmästä kaudesta 2

Lue lisää: One Punch Man -kausi 3: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Yleisö oli haaleaa In From the Coldista, mutta siitä huolimatta se onnistui olemaan sivuston katsotuimman kymmenen parhaan joukossa alle kahden viikon ajan Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Etelä-Afrikassa ja Skandinavian alueilla. Siksi Netflixin lopullista päätöstä on vaikea ennustaa.

Ketkä näyttelijät palaavat kylmästä kaudesta 2?

From the Cold Margarita Levievan päähenkilön toisella kaudella Jenny Franklinia seurataan elokuvassa From the Cold. Hän on todella venäläinen vakooja, joka työskentelee salassa tavallisena ihmisenä. Luonnollisesti hän palaa kaudelle 2 sarjan päähenkilönä. Näin ollen aiot nähdä hänet koko tulevan kauden ajan.

Kylmästä kaudesta 2

Sekä Cillian O'Sullivan kuin Chauncey Lew, sarjassa esiintyvät Lydia Fleming Becca Franklinina, Charles Brice 'Chris' Clarkena, Alona Hmelnitskaja Svetlana Petrovana, Anastasia Martinina Faina Orlovina ja Jose Luis Garcia Perez kuten Felipe Calero.

Lue lisää: Seksikasvatus kauden 4 julkaisupäivä vahvistettu? Katso joitain viimeaikaisia ​​lisäyksiä näyttelijöihin!

On odotettavissa, että palaavat näyttelijät palaavat kaudelle 2. Kuitenkin. Viranomaisten pyrkimykset vaieta tästä aiheesta ovat saaneet meidät varomaan mahdollisesti kiistanalaista ilmoitusta.

Vaikka emme ole vielä vaihtaneet näyttelijöitä, voimme tarvittaessa luoda lisää hahmoja. Pysytään yhteydessä, jotta voimme kumota tulevat muutokset.

Tietoja 'In From the Cold' -sarjan toisesta kaudesta

Jakson päättyessä sellaiseen cliffhangeriin, on monia vastaamattomia aiheita, joita on käsiteltävä kertomuksessa.

Jenny ja Chauncey ovat olleet tehtävänä löytää kadonnut lapsi ja sarjan todellinen tavoite viimeisen seitsemän jakson ajan, ja viimeisessä jaksossa heidät kilpailevat aikaa vastaan ​​löytääkseen kaaoksesta vastuussa olevan henkilön.

On tullut ilmi, että Svetlana Petrova, Jennyn äiti ja entinen pomo, on se, joka on toteuttanut murhat ja kidnappaukset.

Lue lisää: The Boysin kauden 4 julkaisupäivä julkistettu? Katso viimeisimmät päivitykset!

Glassin kausi 2 on kiusattu seuraavilla Glassin sanoilla:

On ilmoitettu, että kausi 2 sijoittuu New Yorkiin ja paljastaa 'The Whisperin', vaarallisen salamurhaajan, joka tunnettiin nimellä - ja josta Jenny teoriassa halusi paeta, taustatarinat.

Kylmästä kaudesta 2

Glass kertoi meille, että ohjelman katsominen ja sen jakaminen on paras tapa varmistaa ohjelman jatkuminen ainakin toisen kauden ajan.

Siinä tapauksessa sinun tehtäväsi on toteuttaa se. Kannusta kaikkia tuntemiasi virittymään, jotta voimme onnistua. Kausien 2 ja 3 tontit on täysin suunniteltu. Toivomme voivamme palata tähän maailmaan jatkaaksemme tämän eeppisen tarinan kertomista.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR