Iluvsarahii ennen ja jälkeen: Tarkista tästä Iluvsarahiin plastisen leikkauksen jälkeinen ulkonäkö!

Muunnos

WPR

Karen Sarahi Gonzalez, upea, nuori, tunnettu kosmetiikkataiteilija ja sosiaalisen median vaikuttaja syntyi Kaliforniassa 26. elokuuta 1988. Perheensä kanssa hän asuu tällä hetkellä Kaliforniassa.

Pikatiedot

NimiKaren Sarahi Gonzalez
NimimerkkiSarahi
SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
Syntymäaika26. elokuuta 1988
Ikä (vuodesta 2021)32 vuotta
Horoskooppi-merkkiNeitsyt
Uskontokristinusko
Kansallisuusamerikkalainen
AmmattiMeikkitaiteilija ja Youtuberit

Kuka on Iluvsarahii?

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut iluvsarahii (@iluvsarahii)

Hän käyttää nimeä Karen, mutta hänen oikea nimensä on Karen Sarahi Gonzalez. Karen Sarahi Gonzalez on yksi viehättävimmistä ja terveystietoisimmista sosiaalisen median tähdistä, ja hänen hoikka muotonsa on niin viettelevä, että kuka tahansa voi kiinnittyä häneen.

Plastiikkakirurgian yleisimmät leikkaukset ovat:

  • Käytä hieman botoxia säilyttääksesi luonnolliset ilmeet.
  • Leuan ja muiden pienten alueiden rasvaimu.
  • muotoilemalla nenän hieman koukistetun nenän saamiseksi.
  • kasvojen ja kaulan ihon kohottaminen.

Aiheeseen liittyvä: Mitä plastiikkakirurgiaa Naomie Olindo on saanut? Kuvia ennen ja jälkeen

Huulten uudelleenasento

Vaikka aikaa ei voida pysäyttää ja henkilön syntymäaika on merkitty hänen passinsa, hän voi pysyä nuorina ja aktiivisina missä iässä tahansa. ja jopa parantaa jonkin verran sitä, mitä luonto on jo luonut.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut iluvsarahii (@iluvsarahii)

Iluvsarahiin Ennen ja jälkeen plastiikkakirurgiaa, fyysistä aktiivisuutta, kiinnostusta elämään, luonnollisia nuorentamistekniikoita, luomutuotteiden ja riittävän veden käyttöä sekä täyden kosmetologia-arsenaalin avulla voit saavuttaa näyttäviä tuloksia näyttääksesi nuorekkaalta.

Karen Sarahi Gonzalezin elämäkerta

Kaliforniassa 26. elokuuta 1988 syntynyt Karen Sarahi Gonzalez on upea, nuorekas, tunnettu meikkitaiteilija ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän asuu tällä hetkellä Kaliforniassa perheensä kanssa.

Hän juhlii myös syntymäpäiväänsä 26. elokuuta, jolloin hän täyttää 33. Karen Sarahi Gonzalez on hänen oikea nimensä, vaikka hänet tunnetaan myös nimellä Karen (Her Nick Name).

Yksi upeimmista ja terveydellisimmistä sosiaalisen median tähdistä, Karen Sarahi Gonzalezin ohut vartalo on niin houkutteleva, että kuka tahansa voi olla pakkomielle häneen.

Kaverit, tutkimme perusteellisesti Karen Sarahi Gonzalezin elämää ennen tämän artikkelin kirjoittamista hänen elämäkertastaan, joten jos olet fani, lue se huolellisesti.

Karen Sarahi Gonzalezin perhe

Vietimme paljon aikaa hänen vanhempiensa ja sisarustensa tutkimiseen, mikä on toinen tapa sanoa hänen perheensä, mutta emme löytäneet meitä tyydyttäviä vastauksia.

Päivitämme tämän sivuston heti, kun saamme lisätietoja hänen perheestään.

Aiheeseen liittyvä: Mitä Otto Warmbierin hampaille tapahtui? Leikkaus ja Ennen jälkeen -kuvat

Iluvsarahiin nettoarvo

Iluvsarahii on upea, nuorekas, tunnettu meikkitaiteilija ja sosiaalisen median vaikuttaja, joka on syntynyt Kaliforniassa 26. elokuuta 1988.

Hänen oikea nimensä on Karen Sarahi Gonzalez. Iluvsarahiin nettovarallisuuden ennustetaan olevan 5 miljoonaa dollaria vuoteen 2022 mennessä. Hän ja hänen perheensä asuvat tällä hetkellä Kaliforniassa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut iluvsarahii (@iluvsarahii)

Upea ja fitness-kiihke sosiaalisen median tähti Karen Sarahi Gonzalez on lahjakas nuori amerikkalainen meikkitaiteilija ja YouTuber. Hänen ihanan hoikka vyötärölinjansa on se, mikä on saavuttanut hänen suosionsa ajan myötä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR