Ihmeperhe 3: Suhtaudumme myönteisesti sen julkaisuun vuonna 2023!

Anime

WPR

Parhaan animaatioelokuvan Oscar-palkinnon sai amerikkalainen animoitu supersankarielokuva The Incredibles, jonka Pixar Animation Studios tuotti vuonna 2004.

Elokuvan maailmanlaajuiset lipputulot ylittivät 630 miljoonaa dollaria. Vuonna 2018 julkaistu 'Ihmeperhe 2' -jatko-osa, joka tuotti huikeat 1,245 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti 200 miljoonan dollarin budjetilla, oli osa franchising-laajennusta ensimmäisen elokuvan menestyksen jälkeen.

Ensimmäisessä elokuvassa, jonka käsikirjoitti ja ohjasi Brad Bird, esiintyivät Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Spencer Fox, Jason Lee, Samuel L. Jackson ja Elizabeth Pea. Nelson, Hunter, Vowell ja Jackson pääosissa jatko-osassa, mutta myös Huckleberry Milner, Bob Odenkirk, Catherine Keener, Jonathan Banks ja Huckleberry Milner.

Tarkista, aikovatko Disney ja Pixar julkaista sarjan kolmannen elokuvan.

The Incredibles -elokuvan kolmannen osan julkaisupäivä:

Uskomattomat 3

Uskomattomat 2 julkaisuun meni 14 vuotta, ja vaikka toivomme, että kolmas osa julkaistaan ​​vasta vuonna 2032, tarkka julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa.

Ohjaaja/käsikirjoittaja Brad Bird on ymmärrettävästi epäröivä aloittaa tuotantoa heti. Hänen Deadlinelle marraskuussa 2018 antamansa lausunnon mukaan 'Sanoisin mieluummin, etten ole sulkeutunut siihen, mutta se ei ole mielessäni.'

On melkein kuin et haluaisi uida kuukauden meressä uinnin jälkeen. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta toistaiseksi minun on tehtävä jotain muuta.

On epätodennäköistä, että Pixar tekisi kolmannen Ihmeperhe-elokuvan, ellei Bird olisi mukana, ja vaikka hän päättäisikin tehdä kolmososan, voit silti odottaa odottelua ilmoituksen jälkeen.

Vaikka Bird aloittaa tuotannon tänä vuonna, Incredibles 2 on katsottavissa aikaisintaan vuonna 2024. Ilmoituksesta julkaisuun kului kolme vuotta.

Lue lisää: The Last Kingdom kausi 6: Oletko innoissasi julkaisupäivästä?

Kuka palaa kolmannen ilmatäytteisen elokuvan näyttelijöistä?

Uskomattomat 3

On todennäköistä, että ensimmäisen ja toisen elokuvan tunnistettavat näyttelijät palaavat kolmannelle osalle, mikä saattaa tapahtua, jos franchising päättää tehdä niin.

 • Elokuvassa 'Mr. Uskomaton,' Craig T. Nelson näyttelee Bob Barria.
 • Elastic Girl / Helen Barr esittää Holly Hunter.
 • Näkymätöntä tyttöä/Violet Barria esittää Sarah Vowell.
 • Speedster/Dash Barria esittää Huck Milner.

(Syyskuussa 2022)

 • Elizabeth Pea esittää Miragea.
 • Edna 'E' Modena, Brad Bird
 • Uutissarjan kertojana Teddy Newton
 • Jean Sincere esittää rouva Hogensonia.
 • Bud Luckey esittää Rick Dickeriä.
 • Wallace Shawn Gilbert Huphina
 • Pääosassa Lou Romano kuin Bernie Kropp
 • Pääosassa Michael Bird, Tony Rydinger
 • Bomb Voyage on Dominique Louis.
 • Bret Parker esittää Karia.
 • Honey, jota esittää Kimberly Adair Clark
 • John Ratzenberger The Underminer -roolissa

Kolmannen elokuvan palaamisesta kiinnostuneita ovat myös muut näyttelijät Samuel L. Jackson ja Sophia Bush. Sofia Bush myönsi: 'Luulen, että me kaikki jahdimme kolmatta elokuvaa, joten se on täydellinen hetki niille tytöille aloittaa mahdollinen yhteistyö, olipa se sitten toisen elokuvan jälkeisessä jatkumossa tai mahdollisesti kolmannessa.'

Siksi on järkevää päätellä, että The Incredibles 3 epäilemättä julkaistaan. Vaikka tuottajat eivät ole vielä julkistaneet mitään, fanien ei pitäisi odottaa elokuvan saapuvan teattereihin ennen vuotta 2024.

Lue lisää: Zootopia 2:n julkaisupäivä: Onko Zootopia 2 Disneyn vahvistama?

Miten Kolmas Ihmeperhe -elokuva rakennetaan?

Uskomattomat 3

Mitä tulee Incredibles 3:n ydinjuoniin, vaikka Bird ei halunnut vanheta ketään, haluaisimme nähdä aikahypyn, jossa nuori Jack-Jack on vanhempi ja - ehkä - menee kohti pimeää puolta.

Käyttämällä pahaa perheenjäsentä, joka tarvitsee kipeästi sovitusta, lisätään Star Wars -pohjasävyjä sankarilliseen järjestelyyn. Disney näyttää uskovan, että Bird menestyisi Tähtien sotaan liittyvissä yrityksissä.

Underminerin paluu on yksi erittäin todennäköinen tulevaisuuden suunta, jonka kolmas Ihmeperhe-elokuva voi ottaa. Sekä vuoden 2004 alkuperäisessä että jatkossa on hyvin, hyvin lyhyt 2D-kuva alaikäisestä/kaivospahisesta.

Bird kuitenkin vahvisti, että tämä yksinkertaisesti osoittaa, että hänen poransa liikkuu näytön poikki ja että paennut hahmo voi nyt vapaasti vaeltaa kaikkialla. Pahat pojat onnistuvat toisinaan suunnitelmissaan. Kuten oikeassa elämässä, vain paremmin.

Lisäksi Bird kertoi EW:lle, että hänellä oli joitain ideoita jatko-osasta, mutta hän ei pystynyt sisällyttämään niitä tuotantoaikataulun muutoksen vuoksi (Pixar oli jo aloittanut työt Incredibles 2:n parissa).

He katkaisivat vuoden aikajanaltamme, joten sinun piti luopua 'rakas' ideastasi ja jatkaa seuraavaan, jos ne eivät heti alkaneet lähteä liikkeelle. Hän sanoi: 'Ja minä tapoin kuin kaupunki täynnä rakkautta.

Kuvakäsikirjoituksen ja hahmosuunnittelun avulla luomamme hahmot ovat erinomaisia. Jotkut heistä tutkivat tiettyjä aiheita ollessaan uskomattoman hauskoja ja siistejä. Koska sitä voi olla mahdollista käyttää, sinun ei pitäisi koskaan sulkea pois mitään.

Mahdollisesti kolmas elokuva tarjoaisi tämän mahdollisuuden. Oletetaan, että.

Lue lisää: Tuca & Bertie kauden 4 julkaisupäivä: Tuleeko vuonna 2022 kausi 4?

Kuka on mies Pixarin takana?

Ihmeperhe ja Ihmeperhe 2, molemmat ohjannut Brad Bird , olivat hittejä. Hän oli myös elokuvan tuottaja ja käsikirjoittaja. Brad Bird on animaattorin, ohjaajan, käsikirjoittajan, tuottajan ja ääninäyttelijän Phillip Bradley Birdin taiteilijanimi.

Kaksi elokuvaa, joita on mahdoton tehdä, ovat Ghost Protocol ja Tomorrowland. Hän on työskennellyt animaatioelokuvissa, kuten Ratatouille ja The Iron Giant.