Jos Self-Care'lla olisi tuoksu, se olisi näitä hajuvesiöljyjä

Kauneus

WPR

Sanon ensimmäisenä, että itsehoito on uskomattoman vivahteikas aihe. Se ei koske yksinomaan kylpyläpäiviä ja poreammeita. Useimmille meistä se alkaa antamalla ajatuksillemme ja suhteillemme kipeästi kaivattua ylläpitoa ja TLC:tä; prosessi, joka ei aina ole rentouttava tai miellyttävin. Samaan aikaan 'todellinen' itsehoito ei välttämättä sulje pois toimintaa, joka keskittyy ulospäin. Lyhyesti sanottunase ei ole yksi kokoinen asia. Jos olet esimerkiksi minun kaltainen, etkä voi kävellä ulos ovesta ilman omaa tuoksua, parhaat hajuvesiöljyt osaa karate katkaista kausittaisen masennuksen kuin pomo, vaikka se kestäisikin vain hetken.

Jostuoksuteivät ole sinun tyyppiäsimielialan muuttaja, hajuvesiöljy on myös hellävarainen vaihtoehto herkälle iholle, joka säikähtäätuoksujen allaperinteisesti alkoholilla ja muilla mahdollisilla ärsyttävillä aineilla. Useimmiten hajuvesiöljyihin sekoitetaan myös kantajaöljyjä, jotka ovat erittäin ravitsevia ihoa; kaksinkertainen isku talvisäällä, joka hyökkää ihoamme täysin. Edessä, 10 erottuvaa jokaiseen budjettiin ja tuoksuun, kiihkeästä myskistä kevyisiin kukkoihin.

Apothia.

Tämä alkoholiton tuoksu vastaa 'jääkylmää, kuivaa vaniljamartinia, jossa on absoluuttista jasmiinia ja ripaus greippiä'.

Kirjailija: Rosie Jane

Olen ollut pakkomielle By Rosie Janen omaperäiseen tuoksuunvuottaja rakastan sitä, että sitä on saatavana sekä parfyymi- että hajuvesiöljynä. Hedelmäinen-kukkainen tuoksu on ainutlaatuinen sekoitus päärynää, jasmiinia ja tuoretta ruohoa.

C.O. Bigelow.

Parasta C.O:ssa Bigelowin edulliset hajuvesiöljyt ovat, että useimmat ovat yksittäisiä tuoksuja, joita voit kokeilla erilaisissa komboissa saavuttaaksesi oman tuoksun.

Elizabeth & James.

Koko Nirvana-sarja on vanha, mutta herkku tuoksuarsenaalissani, mukaan lukien tämä hienovarainen tuoksu, joka on rikastettu pioni-, myski- ja muguet-tuoksuilla, jotka on siirretty iholle ravitsevien helokki- ja safloriöljyjen kautta.

Goldien.

Jos etsit jotain, joka tuoksuu yhtä hyvältä kuin talviyö, tämä täysin aliarvostettu parfyymiöljy valjastaa santelipuun, kanelin, makean manteliöljyn ja muiden lumoavan tuoksun.

kun.

Gardenia on yksi suosikkikukkatuoksuistani, joten olen täysin viileä, kun allekirjoitan tämän herkälle iholle ystävällisen öljyn, joka sulautuu pulssipisteisiin yhtä kiehtovina eteerisinä öljyinä.

Louis Marien talo.

Tämä ranskalainen etiketti on luultavasti Sephoran suosituin puhtaan kauneuden tuoksu kauniin minimalistisen pakkauksen ja erottuvien tuoksujen ansiosta.

MCMC tuoksut.

Kaipaatko lomaa, johon on vielä pari kuukautta aikaa? Haista tätä Tahitin inspiroimaa hajuvesiöljyä ja siirrä ainakin mielesi sinne hetkeksi.

Nanaka.

Jokainen näistä chakra-vaikutteisista tuoksuista on sekoitettu auringonkukkaöljyyn, E-vitamiiniin ja niitä vastaaviin tuoksuihin imeytyäkseen ihoon aiheuttamatta ärsytystä.

Epäonnistuminen.

Hius- ja vartalonhoitobrändi loi öljyn Amazonin 'pyhäpuusta' ja yhdisti sen gardenian kukkaesanssiin luodakseen tämän aromaterapiarullapallon.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.