Hyvät enteet 2. kausi: Kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi elokuussa 2022!

Viihde

WPR

Emme malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan kahdelle suosikkihahmollemme. Huono uutinen on, että Good Omensin toinen tuotantokausi joutuu odottamaan.

Suosikkidemoni-enkeli-yhdistelmässämme on paljon vastaamattomia kysymyksiä siitä, mitä seuraavaksi. Alun perin meillä ei ollut tarkoitus saada toista kautta, mutta nyt se on täällä. Julkaisupäivää ei ole vielä päätetty, mutta kuvaukset ovat valmiit.

On valitettavaa, että uusia jaksoja ei julkaista tässä kuussa. Good Omensin kausi 2 on tällä hetkellä jälkituotannossa, mikä ei ole niin järkyttävää. Miellyttävä yllätys olisi kuitenkin ollut tervetullut.

Good Omens -kauden 2 mahdollinen julkaisupäivä: Milloin se tulee esille?

Hyvät enteet kausi 2

Good Omens 2:lle ei vieläkään ole virallista julkaisupäivää huhtikuussa 2022. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, näemme ohjelman televisioissamme vuoden loppuun mennessä.

Marraskuussa 2021 kuvaukset alkoivat Skotlannissa ja päättyivät maaliskuun alussa 2022. Michael Sheen twiittasi kuvan Aziraphalen erottuvasta kermatakista, joka roikkui oven takana vahvistaakseen uutisen.

Sen rinnalle hän oli kirjoittanut: ”Tarvitsemme kaikki enkelit, jotka voimme saada tällä hetkellä. Tämän on vihdoinkin aika laittaa takki pois. Kuitenkin… #GoodOmens2”

Kun Georgia Tennant, Davidin vaimo, julkaisi kuvan miehensä hiuksista Instagramissa, hän vitsaili, että tämä oli 'manattu' Crowleyn pirullisista osista.

Kuten odotettiin, Neil Gaiman on palannut vastaavana tuottajana ja yhteisshowrunnerina, ja Douglas Mackinnon on palannut ohjaajan tuoliin.

”Jotta voisimme viedä heidät molemmat Skotlantiin, tarvitsimme todisteita siitä, että pystymme siihen. Zoom-puhelu Los Angelesista otettiin vastaan ​​ymmällään.

Myöhemmin he lähtivät selvittämään, missä Skotlanti oli.' 'Kertoo Deadlinelle, hän on Mackinnon. 'Meillä on tällä hetkellä alueen parhaista töissä.

Termi 'paikallinen' herättää hämmennystä. Tämä on meille loistava tilaisuus, ja olen iloinen, että saamme vihdoin tehdä nämä esitykset täällä Neilin kanssa.

Amazon jakoi useita uusia valokuvia kuvauksista kuvaamisen alkamisen muistoksi.

Gaiman toisaalta on selvästi iloinen palattuaan töihin.

Hyvät enteet kausi 2

Michael Sheenin ja David Tennantin 'kauniit esitykset' Sohon kaduilla 'saavat minut niin innostuneeksi palata tänne Sohoon', showrunner huomautti (CBR:n kautta). ”On tunne, että olemme kaikki edelleen Terry Pratchettin päässä, mikä on outoa, koska kaipaan Terry Pratchettin neroutta.

Näyttelijätoverini Douglas Mackinnon ja minä työskentelimme tämän kauden juonenhijin parissa upean John Finnemoren ja uskomattomien näyttelijöiden ja miehistömme kanssa, jotka kaikki ovat palanneet tekemään sen uudelleen.

Taas yhdistäminen Good Omens -elokuvan alkuperäisten näyttelijöiden kanssa tällä kertaa Skotlannissa on kuin perheen yhdistämistä, Mackinnon huomautti.

”Näyttelijöiden lisäksi monet ensimmäisen kautemme jäsenet Hyviä enteitä joukkue on yhdistynyt. Odotan innolla, että pääsen ohjaamaan vielä kuusi jaksoa siitä, mitä uskomme olevan taivaallista viihdettä, koska tiimistämme on tulossa yhä parempi.”

Vaikuttaa siltä, ​​että luova tiimi on yhtä innoissaan kuin mekin, että Amazon Prime -jäsenillä on pian kuusi uutta jaksoa odotettavissa.

Lue myös: Aatelisto Kausi 2 Julkaisupäivä: Vahvistus uusimisesta tai peruutuksesta!

Hyvien enteiden näyttelijät 2

Hyvät enteet kausi 2

Michael Sheen ja David Tennant vahvistettiin palaavan Aziraphale ja Crowley, vastaavasti, kun esityksen toinen kausi julkistettiin.

Siitä on pitkä aika, kun he ovat työskennelleet yhdessä, mutta he ovat ilmoittaneet tapaamisestaan ​​huumorintajulla.

Henkilökohtaisesta vastustuksestani huolimatta planeetta ei pelastu, jos emme tee jotain ', Sheen sanoi. 'Jos David ja minä emme pääse riitaan tällä kertaa, saattaa silti olla mahdollista saada projekti päätökseen.'

Good Omensin paluu on minulle henkilökohtaisesti jännittävää”, Tennant sanoi. Mahdollisuus työskennellä jälleen Michaelin kanssa ja lausua Neilin hämmästyttävät sanat on siunaus.

Todennäköisimmin löydetään uusi eksistentiaalinen uhka, mikä ei aina ole huono asia, mutta 'tiedäthän, keinut ja kiertoliittymät'.

Hyvät enteet kausi 2

'Good Omens 2 ei vain olisi sama ilman poikkeuksellista Jon Hammia Gabrielina, joka on kaikkien huonoin pomo', sanoo showrunner Neil Gaiman. Lontoon Sohosta helvettiin ja takaisin, Terry Pratchett ja olen kirjoittanut samaa tarinaa vuosia.

'Joka kerta kun tuon takaisin (tai esittelen) rakkaan hahmon tai esittelen uuden, minusta tuntuu, että annan panokseni tarinaan (tai vihaan tai rakastan vihaan tai vihaan rakastaa). Jokainen Good Omens -klaanissa on erikoinen ja omistautunut fani.

Ohjaajana ja näyttelijänä Douglas Mackinnon lisäsi: 'En voisi olla onnellisempi, että Jon on suostunut toistamaan roolinsa Gabrielina, Heavenin kakkosena, tulevalla Good Omens -sarjan kolmannella kaudella.

Olemme toivottaneet Good Omens 2 -perheeseen jo tässä vaiheessa tuotantoa tuttuja ihmisiä tutuissa osissa ja tutut kasvot tuntemattomissa. Lisäksi olemme saaneet uuden tulokkaan tutulla alueella.”

Doon Mackichanin esittämä Angels Michael ja uusi tulokas Uriel (Gloria Obianyo) esiintyvät myös uudelleen (Dune, High Life).

Sarah (Liz Carr) ja Muriel ( Melanie Griffith ) ovat muut uudet enkelit, jotka liittyvät yhtyeeseen (Quelin Sepulveda).

Helvetin hahmona Shelley Conn on lisätty näyttelijöihin.

Sillä välin useat kauden yhden näyttelijät palaavat uusiin rooleihin.

Paul Adeyema (Bancroft ja Ransom), Michael McKean (This Is Spinal Tap) ja Miranda Richardson (Better Call Saul), nämä näyttelijät on valittu tähän elokuvaan (Stronger, Rams).

Lue myös: Kengan Ashura kausi 3: Arvioitu julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Mitä tapahtuu Good Entien toisella kaudella?

Hyvät enteet kausi 2

Good Omens -kausi 2 jatkaa enkeli Aziraphalen ja demoni Crowleyn oudon ja hämmästyttävän yhteyden tutkimista Lontoon Sohossa sen jälkeen, kun he estivät apokalypsin tulon kaudella 1.

Kun he palaavat arkeen, heidät yllättää salaperäinen sanansaattaja, joka tuo heille kiehtovan arvoituksen.

Tulee uusi sarja, joka perustuu Terry Pratchettin ja Neil Gaimanin 'Good Omens: The Nice And Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch' vuodelta 1990, joka seuraa Aziraphalen ja Crowleyn seikkailua heidän yrittäessään torjua Armageddonin ja Antikristuksen.

Lue myös: The Expanse Season 7 julkaisupäivä: Tässä on mitä paatuneiden fanien on tiedettävä!

Onko Good Omensin kaudelle 2 traileria?

Ei, Good Omens -sarjan kaudelle 2 ei ole tällä hetkellä traileria.

Teaserina yhteistyökumppanit Neil Gaiman ja Doughlas Mackinnon ovat alkaneet julkaista kuvia Good Omens -sarjasta sosiaalisen median tileilleen.

Mackinnon julkaisi kuvan Tennantista Crowleyna ja Sheenista Aziraphalena lyhyellä tekstillä 'He ovat palanneet. @neilhimself.'

Gaiman jakoi kuvan Crowleysta ja Sheenistä Good Omensin kauden 2 kuvauksissa pukeutuneena heidän sarjan hahmoikseen. Sekä Tennant että Sheen esiintyvät kuvassa Crowleyn punaisilla hiuksilla ja Aziraphalen valkoisilla kiharoilla.

Gaiman sanoi: 'Sinun piti olla kärsivällinen. He ovat nyt niin ystävällisiä, että voit nähdä heidät, @michaelsheen ja David Tennant, toiminnassa. Tämä on meidän Soho-settimme. Kirjakauppa on vasemmalla. Oikealla, onko se pubi? #GoodOmens kausi 2 PrimeVideossa.'

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR