Hyvä olo ja hyvännäköinen! Angela Deem 90 päivän sulhanen Twerksistä bikineissä

Julkkis

WPR

Hyvä fiilis! Angela Deem, joka näytteli elokuvassa 90 Day Fiancé, paljasti äskettäin merkittävän muodonmuutoksen ja tuntee nyt itsensä uudeksi henkilöksi.

TLC-aluna twerkkaa pienissä bikineissä juhlistaakseen henkilökohtaista voittoaan painonpudotusleikkauksen ja yli 106 kilon pudotuksen jälkeen.

Pillow Talk -näyttelijä, 55, lisäsi perjantaina 2. heinäkuuta videolle, jossa hän tanssii sensuellisti V.I.C.:n 'Wobble':n kanssa, Instagramissa 'Having a blast'

. Sairaanhoitaja oli iloinen pukeutuessaan päivän rannalla kavereiden kanssa.

Sekä fanit että 90 Day Fiancé -alumnit herättivät nopeasti syntyperäisen Hazlehurstin, Georgian, kommenttialueella.

Kausi 5 erottuva Annie Toborowsky twiittasi 'Go Angela go.' Cortney Reardanz, entinen Before the 90 Dayn näyttelijäjäsen, rohkaisi häntä kirjoittaessaan runoa 'Turn up'.

Hyvä olo ja hyvännäköinen! Angela Deem 90 päivän sulhanen Twerksistä bikineissä

Angela Diem myönsi Us Weeklylle maaliskuussa 2021, että hänelle tehtiin viisi toimenpidettä yhden päivän aikana, mukaan lukien mahalaukun leikkaus, rintojen pienennys ja rasvaimu saadakseen uuden hoikemman muodon, vaikka hänen miehensä Michael Illesanmi ei hyväksynyt hänen valinnaista toimenpidettä.

Painonpudotusleikkauksen lisäksi tosi-tv-tähti esitteli itsensä myös tekemässä kalliita hammashoitoja 90 Day Diaries -lehdessä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Huhtikuun 2022 jaksossa Angela nähtiin matkustavan Beverly Hillsiin selvittämään yhtä hänen 'suurista epävarmuuksistaan'.

Hänen hampaiden uudistamisen odotettiin olevan kallis, koska hammasimplanttien ja merkittävän luun kasvatuksen yhteenlaskettu hinta voi ylittää 25 000 dollaria.

Viidennen kauden aikana 90 Day Fiancé: Happily, Ever After lokakuussa Angela paljasti, että hänelle tehdään painonpudotusleikkaus, eikä hänen sulhasensa ollut aivan rohkaiseva.

Nigerialainen mies uskoi, että hänen vaimonsa ei tarvinnut painonpudotusleikkausta ja että rahat olisi parempi käyttää koeputkihedelmöitykseen, jotta he voisivat saada yhteisen lapsen.

Hyvä olo ja hyvännäköinen! Angela Deem 90 päivän sulhanen Twerksistä bikineissä

Pariskunnan viimeaikainen käytös sosiaalisessa mediassa viittaa siihen, että heidän suhteensa voi olla vaikeuksissa. Angela julkaisee usein sosiaalisessa mediassa, mutta hän ei ole julkaissut mitään miehestään marraskuun 2021 jälkeen, vaikka Michael peruutti Instagram-tilinsä.

Usman 'SojaBoy' Umar, 90-päiväinen sulhanen ja nigerialainen syntyperäinen, nähtiin Michaelin kanssa helmikuussa 2022. Aiemmin SojaBoyn kanssa käytyään iskuja Angela oli selvästi häiriintynyt, että heistä oli tullut ystäviä.

Lentävät höyhenlinnut yhdessä, Happily Ever After? alum kirjoitti nauravan emojin viereen Michaelin kasvoille, kun hän julkaisi kuvakaappauksen parista Instagram Stories -tililleen.