Huw Edwardsin sairaus: Kuinka hän käsittelee masennuksensa?

Sairaus

WPR

Huw Edwards, walesilainen toimittaja, juontaja ja lähetystoiminnan harjoittaja, syntyi 18. elokuuta 1961. Edwards isännöi BBC:n lippulaivauutisohjelmaa News at Ten.

Edwards isännöi myös BBC:n uutisointia valtion ja kansainvälisistä tapahtumista sekä BBC:n tunnin mittaista BBC News at Fivea BBC:n jatkuvalla uutiskanavalla BBC News. Kun Edwards ei isännöi näitä ohjelmia, hän toimii BBC:n pääjuontajana BBC News at Sixissä, BBC News at Onessa, BBC Weekend Newsissa ja BBC Daily Politicsissa.

Edwards isännöi BBC:n lähetystä tärkeistä kuninkaallisista tapahtumista, kuten prinssi Williamin ja Kate Middletonin häistä, kuningatar Elizabeth II:n timanttijuhlasta, prinssi Harryn ja Meghan Marklen häistä, Edinburghin herttuan prinssi Philipin hautajaisista ja kuningatar Elizabeth II:n kuolemasta.

Edwards, joka otti tehtäväkseen David Dimblebyn, isännöi BBC:n vaaliiltaa 12. ja 13. joulukuuta 2019 seuraavissa parlamenttivaaleissa.

Sairauspäivitys

Vuonna 2018 Edwards sai filosofian tohtorin tutkinnon Walesin Trinity Saint Davidin yliopistosta väitöskirjastaan ​​Walesin kappeleista Lontoossa ja Llanellissa[47]. Hän on paljastanut kärsineensä masennuksesta vuodesta 2002 lähtien.

Lue lisää: Kim Pegula joutui sairaalaan Icussa Bills and Sabresin tuntemattoman sairauden vuoksi!

Huw Edwards, BBC:n juontaja: 'Olin masennuksen vuoteessa.'

BBC:n lähettäjä Huw Edwards on puhunut avoimesti kamppailuistaan ​​masennuksen kanssa, mukaan lukien päivä, jolloin hän ei pystynyt edes nousemaan sängystä.

huw edwardsin sairaus

News at Tenin juontaja on ollut avoin taistelustaan ​​mielenterveysongelmistaan ​​lähes kahden vuosikymmenen ajan.

Hänen ahdistuksensa ja epätoivonsa 'iskevät voimakkaaseen aaltoon' ja katoavat sitten, hän kertoi Men's Health UK -lehdelle.

Nyt 60-vuotias toimittaja sanoi: 'Olen hyvin vakuuttunut siitä, että olen kärsinyt - ja kärsin masennuksesta.'

Edwards on ollut BBC:n palveluksessa vuodesta 1984, mutta hän on ollut masennuksen 'sängyssä' vuodesta 2002, kuten hän selitti walesinkielisen kanavan S4C viime vuonna lähettämässä ohjelmassa.

'Se ei ole ahdistusta, vaikka siihen liittyy ahdistusta', hän kertoi mielenterveyden puolestapuhujalle ja toimittajalle Alastair Campbellille. 'Sillä on taipumus iskeä minuun voimakkaalla aallolla ja sitten mennä pois.'

Lue lisää: Kenny Loganin sairaus: paljastaa syöpädiagnoosin!

'Työstäsi tiesi sen läpi

Ainakin voin ennakoida, milloin käyn läpi sellaisia ​​vaiheita nyt. Syntyy mielentila, jossa et tunne halua tehdä mitään. Sinulta puuttuu kyky valita.

Menet töihin ja teet ammattityötä, mutta pakotat itsesi sen läpi. 'Asioita, joista yleensä nautit, pelkäät.

Et voi työskennellä, jos sää on erittäin kauhea, kuten se on ollut muutaman kerran viimeisen 20 vuoden aikana. Pahimmillaan olin päiväkausia vuoteessa.

Myönnettyään, että hän pitää iltaisia ​​uutisia 'verollisena', Edwards on todennut pohtivansa tulevaisuuttaan pääuutisohjelman juontajana.

Katso tämä postaus Instagramissa

Huw Edwardsin (@thehuwedwards) jakama viesti

Hän keskusteli pääministerinä toimineen Campbellin kanssa Tony Blairin lehdistösihteeri, tarve tunnustaa se tosiasia, että saatat aina tuottaa pettymystä joillekin ihmisille.

'Minulla kesti kauan, ennen kuin en uskaltanut olla poppia harrastavista ihmisistä', hän huomautti ja muisteli aikaa, joka häneltä kesti saada (News at) Ten -työ.

'Miksi tämä walesilainen raportoi uutisia?' Mikä on viivästys? Hänen pitäisi vain mennä takaisin Cardiffiin ja raportoida uutiset siellä. Hän vain lukee valmiista tekstistä. Päästä eroon hänestä! '

En ollut tottunut kritiikkiin; sen sijaan minulle kerrottiin, että olen loistava. Tein virheen, kun ajattelin, että voisin voittaa kaikki, mikä on mahdotonta.

'Sinun täytyy olla tarpeeksi aikuinen hyväksyäksesi sen.'

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR