Hunter Bidenin kiista: Selitys Hunter Bidenin ympärillä käytävään keskusteluun

Kiistaa

WPR

Hunter Bidenin entisen vaimon 24-vuotiaan uusi elämäkerta osoittaa, että vaikka presidentti Joe Bidenin ainoa eloon jäänyt lapsi 'aina tunnusti kuuluisan sukunimensä hyödyn', hän 'taisteli valtavan huumeriippuvuuden kanssa'.

Tiistaina julkaistu Kathleen Buhlen kirja on sopusoinnussa Hunter Bidenin viime vuoden omaelämäkerran paljastamien elämänolosuhteiden kanssa, joka maalaa muotokuvan kidutusta miehestä.

Hunter on ollut liittovaltion tutkinnan alla mahdollisista vero- ja rahanpesusääntöjen rikkomuksista vuodesta 2018 lähtien. Hän on ollut republikaanipuolueen tutkinnan kohteena viimeisestä presidentinvaalikampanjasta lähtien.

Entisen presidentin Donald Trumpin ja hänen liittolaistensa mukaan 52-vuotiaan kansainvälisen vanhuksen liiketoiminnat erityisesti Kiinassa ja Ukrainassa ovat todisteita korruptiosta.

Hunter myöntää julkisesti tehneensä valitettavia päätöksiä, mutta hän tai presidentti eivät ole myöntäneet rikkoneensa lakeja. Nuorempi herra Biden on työtön ja Valkoinen talo on ilmoittanut, että se ei puutu siihen, mitä se viittaa yksityisoikeudelliseen tilanteeseen.

Ja presidentti Biden , joka on usein ilmaissut 'suuren ylpeytensä' pojasta, on tukenut häntä koko hänen henkilökohtaisen ja julkisen ahdistuksensa ajan.

Entä Hunter Biden?

Hunter Biden sai äitinsä tyttönimen, kun hän syntyi Wilmingtonissa Delawaressa vuonna 1970 presidentti Bidenille ja hänen ensimmäiselle vaimolleen Neilia Bidenille.

Hän oli vain kaksivuotias joulukuussa 1972, alle kuusi viikkoa sen jälkeen, kun hänen isänsä valittiin Yhdysvaltain senaattiin ja viikkoa ennen joulua, kun kuorma-auto törmäsi perheen autoon ja tappoi hänen äitinsä ja hänen sisarensa Naomin.

Hänen vanhempi veljensä Beau murtui jalkansa onnettomuuden seurauksena, kun taas hänen päänsä murtui. Vanhempi herra Biden vannoi virkavalansa heidän sairaalahuoneestaan. Hän ei ollut autossa.

hunter biden -kiista

Vuonna 1988 Hunter (äärivasemmisto) seuraa, kun Joe Biden ilmoittaa olevansa ensimmäinen presidenttiehdokas perheensä rinnalla.

Osallistuttuaan Yale Law Schooliin ja Georgetownin yliopistoon Hunter suoritti lakitutkintonsa vuonna 1996. Hän liittyi Jesuit Volunteer Corpsiin, katoliseen organisaatioon, joka vapaaehtoisesti auttaa alipalvettuja yhteisöjä kahden tutkinnon suorittamisen välissä.

Hän tapasi siellä asianajajan Kathleen Buhlen, ja he menivät naimisiin vuonna 1993. Hunter aloitti juomisen teini-iässä ja myönsi käyttäneensä kokaiinia yliopisto-opiskelijana huolimatta siitä, että hänen isänsä ei juonut.

Aiheeseen liittyvä: David Dobrikin syytökset ja kiistat selitetty!

Hän meni sisään ja poistui hoidosta

Hän värväytyi Yhdysvaltain laivaston reserviin vuonna 2013 ja vannoi virkavalan isänsä edessä, joka oli tuolloin varapresidentti Valkoisen talon tapahtumassa. Hän antoi positiivisen kokaiinin käytön heti ensimmäisenä päivänä laivastoasemalla, mikä johti hänen irtisanomiseensa, minkä hän myöhemmin väitti olevansa 'nolo'.

Sen jälkeen, kun hänen vanhempi veljensä Beau kuoli aivosyövästä vuonna 2015, newyorkilainen väittää juoneensa liikaa, poistuen toisinaan vain kotoa ostamaan vodkaa. Hänen tyttärensä Naomi twiittasi kerran: ”Hän ja Beau olivat yhtä. Yksi äly, yksi sielu, yksi sydän.

Rouva Buhle syytti Hunteria siitä, että hän 'kulutti ylimääräisesti henkilökohtaisiin etuihinsa' (mukaan lukien huumeet, alkoholi, prostituoidut, strippiklubit ja lahjat naisille, joiden kanssa hän harrastaa seksiä) samalla kun hän 'jätti perheen ilman keinoja maksaa laillisia laskuja' kiistanalainen avioerohakemus vuonna 2017.

hunter biden -kiista

Puhuessaan tällä viikolla siitä, kuinka hänen 24 vuotta kestänyt avioliittonsa hajosi, Ms Buhle kertoi Good Morning Americalle, että hänen miehensä taisteli vakavaa huumeriippuvuutta vastaan. Hän lisäsi, että tämä ei ollut mies, jonka kanssa hän oli naimisissa.

Hunter paljastaa Buhlen epäilyn pettämisestä elämäkerrassaan Beautiful Things vuodelta 2021. Vuonna 2019 tehdyn DNA-testin mukaan hän oli 'biologinen ja laillinen isä' eksoottiselle tanssijalle Lunden Alexis Robertsille syntyneelle lapselle.

Muistelmissaan Hunter totesi, ettei hänellä ollut 'muistoa' heidän tapaamisestaan. Hän ja rouva Roberts pääsivät kuitenkin isyysratkaisuun, ja hän tarjoaa nyt hänelle elatusapua.

Hunter alkoi myös tavata Hallie Bideniä, edesmenneen veljensä leskeä, ennen kuin hänen avioeronsa Buhlesta saatiin virallisesti päätökseen. Hunterin mukaan heillä oli läheinen ystävyys 'erittäin henkilökohtaisen tuskan' vuoksi.

Lyhyen kuuden päivän suhteen jälkeen Hunter meni naimisiin eteläafrikkalaisen elokuvantekijä Melissa Cohenin kanssa vain muutamaa viikkoa myöhemmin. Heillä on vain poika. Puhuessaan avoimesti taistelustaan ​​riippuvuutta vastaan ​​vuonna 2019, hän sanoi: 'Se ei mene itsestään ohi. Sinä päätät, kuinka käsitellä sitä.'

Kauniissa asioissa hän kuvaa, kuinka hänen perheensä omistautuminen auttoi häntä selviytymään. Hän puhuu interventiosta, jonka aikana hänen isänsä halasi häntä ja sanoi: ”Olen tietämätön siitä, mitä tehdä seuraavaksi. Olen hyvin kauhuissani. Anna minulle ohjeet'.

Lehden artikkelin mukaan New Yorkin ajat , hän käytti maalausta terapiana väittäen, että se 'pitää minut loitolla ihmisistä ja paikoista, joissa minun ei pitäisi olla'.

Mutta Bidenin Valkoinen talo kohtasi eettisen ongelman vuoden 2021 taidenäyttelyn vuoksi, jossa hän myi maalauksiaan jopa 50 000 dollarilla. Hunter työskenteli MBNA Americassa, Delawaressa sijaitsevassa pankkiholdingyhtiössä, jonka Bank of America osti lopulta saatuaan lakitutkinnon Yalesta.

Mitä Hunter Biden teki Kiinassa ja Ukrainassa?

Hänen isänsä oli pankin pitkäaikainen ystävä, yksi Delawaren suurimmista työnantajista ja merkittävä poliittinen lahjoittaja, joka ansaitsi hänelle epäsuotuisan lempinimen 'senaattori MBNA:sta'. Kun nuorempi herra Biden saavutti varapresidentin viran, hänen isänsä työnsi läpi senaatin konkurssilainsäädännön, joka oli pankille edullinen.

Metsästäjä perusti lobbausyrityksen Washingtoniin 2000-luvun alussa, samalla kun se keräsi edelleen konsulttimaksuja pankista. Politico Magazinen mukaan hän houkutteli 'asiakkaita, joiden kiinnostuksen kohteet olivat päällekkäisiä [hänen isänsä] komiteatehtävien ja lainsäädäntötavoitteiden kanssa'.

hunter biden -kiista

Hänen mukaansa tuolloin isä-poika -dynamiikka oli, että kumpikaan ei keskustellut lobbaamisesta toisen kanssa. Näin on edelleen presidentti Bidenin mukaan, jopa äskettäisten väärinkäytössyytösten valossa.

Barack Obaman virkaanastuessa presidentiksi Hunter (vasemmalla) osoittaa katsojille isänsä Joen ja veljensä Beaun rinnalla.

Vuonna 2006 senaattori Joe Bidenin poika ja toinen serkku ostivat tuhoisan hedge-rahastoyhtiön nimeltä Paradigm Global Advisors, kun hän oli ottamassa takaisin senaatin ulkosuhteiden komitean puheenjohtajan.

He pysyivät Paradigmissa koko Joe Bidenin presidentinvaalikampanjan vuonna 2008 ja hänen nimityksensä presidentti Barack Obaman varapresidentiksi. Rahasto oli sidoksissa useisiin väitettyihin rikollisiin huijauksiin tänä aikana, mukaan lukien yksi texasilainen rahoittaja, joka todettiin syylliseksi yhden Yhdysvaltain historian suurimmista Ponzi-huijauksista. Bideneitä ei syytetty, ja he kielsivät syyllistyneensä väärinkäytöksiin. He likvidoivat rahaston vuonna 2010 ja maksoivat sijoittajille rahansa takaisin.

hunter biden -kiista

Republikaanipuolue ja entinen presidentti Trump ovat ehdottaneet, että presidentti Bidenin pojan kansainväliset liiketoimet olivat kyseenalaisia ​​ja niillä oli eturistiriitoja.

Hän oli kiinalaisen pääomasijoitusyhtiö BHR Partnersin hallituksessa vuosina 2013–2016, aluksi palkattomana jäsenenä ja sitten rahaston 10 %:n omistusosuuden omistajana. Tähän näkemykseen on viitattu säännöllisesti Herra Trump , joka on väittänyt, että Joe Biden on 'Kiinan nukke' todisteena kilpailijansa korruptiosta.

Hunter teki myös yhteistyötä Louisianan maakaasuprojektissa kiinalaisen öljymoguli Ye Jianmingin kanssa sen jälkeen, kun hänen isänsä lähti Valkoisesta talosta vuonna 2017. Kiinan viranomaisten pidätettyä Yen korruptioepäiltynä ja myöhemmin se katosi, sopimus näyttää rauenneen. .

Eniten kritiikkiä on kuitenkin herättänyt kaupallinen toiminta Ukrainassa. Vuonna 2014 Hunterin kerrottiin saaneen jopa 50 000 dollaria (38 000 puntaa) kuukaudessa, kun hän liittyi ukrainalaisen maakaasuyrityksen Burisma Holdingsin hallitukseen.

Hänen isänsä työskenteli tuolloin aktiivisesti korruption torjumiseksi Ukrainassa. Varapresidentti Biden kokosi muita länsimaisia ​​johtajia vaatiakseen kansan korkeimman syyttäjän Viktor Shokinin erottamista, joka oli joutunut korruptiotutkinnan estämisestä.

hunter biden -kiista

Ukrainan parlamentti syrjäytti Shokinin vuonna 2016. Trumpin ja useiden hänen työtovereidensa mukaan hänet erotettiin Burisman tutkimisesta.

Sen jälkeen kun hän kehotti Ukrainan presidenttiä Volodymyr Zelenskyä puhelimitse tutkimaan Hunterin yhteyksiä Burismaan, syytökset Bidenien väärinkäytöksistä nousivat virkasyytekampanjan keskipisteeksi vuonna 2019. Sittemmin hän on eronnut Burisma Holdingsin hallituksista ja BHR:n yhteistyökumppanit.

Vuoden 2015 sähköposti Burisman neuvonantajalta, jossa hän kiitti häntä kutsusta vierailla isänsä, tuolloin Yhdysvaltain varapresidentin, luona Washington DC:ssä, paljastui vuoden 2020 vaalikampanjan aikana. Nämä tiedot löytyivät kannettavasta tietokoneesta, jonka nuorempi herra Biden jätti korjaamoon.

Vanhempi herra Biden viittasi syytöksiin venäläisen disinformaation luomana 'herjauskampanjana' tarjoamatta mitään tukimateriaalia.

Aiheeseen liittyvä: Logan Paul -kiista: Totuus Logan Paulin skandaaleista

Huolimatta siitä, että sähköposti on myöhemmin vahvistettu, Joen agentit ovat jatkuvasti kiistäneet sen, että tällaista tapaamista olisi koskaan tapahtunut, ja lisänneet, että Joe ei ollut koskaan puhunut liiketoiminnasta sukulaistensa kanssa.

Presidentin poikaa koskevan liittovaltion tutkinnan yhteydessä FBI vei kannettavan tietokoneen korjausliikkeestä ja tutkii nyt sen sisältöä.

NBC Newsin tutkimuksen mukaan Hunterin yritys ansaitsi noin 11 miljoonaa dollaria (9,2 miljoonaa puntaa) vuosina 2013–2018 toimistaan ​​Kiinassa ja Ukrainassa, mukaan lukien noin 5 miljoonaa dollaria pelkästään Louisianan kaasuprojektista.

Lisäksi se ilmeisesti osoitti, että yhdessä vaiheessa menot premium-hotellien sviitteihin, urheiluautomaksuihin ja käteisnostoihin olivat yhteensä yli 200 000 dollaria kuukaudessa.

Ensimmäinen poika, joka kiistää osallistuneensa rikolliseen toimintaan, sanoo olevansa 'täysin yhteistyössä' Delawaren liittovaltion viranomaisten kanssa, jotka tutkivat parhaillaan hänen rahojaan ja ulkomaisia ​​yhteyksiään.

Haastattelussa kanssa CBS:n uutiset , hän sanoi: 'Olen melko varma, 100-prosenttisen varma, että tutkimuksen päätyttyä minut vapautetaan kaikista väärinkäytöksistä.'

CBS Newsin mukaan kongressin republikaanit tutkivat väitteitä, joiden mukaan varakas Hollywood-lakimies olisi lainannut Hunterille 2 miljoonaa dollaria maksamattomien verojen kattamiseksi. Hunterin isä on pysynyt rohkaisevana koko ajan ja totesi olevansa ylpeä hänestä ja odotti, että hän 'tulee vahvemmaksi' luotain.

Presidentti Biden on puolustanut Hunteria useita kertoja:

Viime vaaleissa Trump hyökkäsi kilpailijansa kimppuun presidentinvaalikeskustelussa sanoen: 'Hunter erotettiin armeijasta, hänet erotettiin kunniattomasti kokaiinin käytöstä, eikä hänellä ollut työtä ennen kuin sinusta tuli varapresidentti.'

näkyvästi liikuttunut Joe Biden vastasi: ”Yksinkertaisesti sanottuna se ei ole totta. Kuten monet muut ihmiset, poikani kamppaili huumeiden käytön kanssa. Olen tyytyväinen poikaani, koska hän teki lujasti töitä sen korjaamiseksi ja parantamiseksi.'

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR