Hulk vs She Hulk: Marvel Studios on päivittänyt She-Hulk-trailerin parannetulla CGI:llä

Viihde

WPR

Ensimmäinen täyspitkä traileri Marvel Studiosin uudesta Disney Plus -sarjasta She-Hulk: Attorney at Law julkistettiin äskettäin. Vaikka fanit olivat innoissaan nähdessään Marvel Cinematic Universen seuraavan osan, sarjan CGI-laadusta oli joitain valituksia.

Studio kuunteli fanien kritiikkiä ja julkaisi tarkistetun trailerin paremmalla CGI:llä.

She-Hulk: Asianajaja esittelee MCU:n uusimman naissankarin. Marvel Studios on juuri julkaissut ensimmäisen virallisen She-Hulk-trailerin ja julisteen ennen sarjan elokuun ensi-iltaa.

Enemmän mainossisältöä, samanlaista kuin studion muuta sisältöä, odotetaan julkaistavan ennen sarjan julkaisua. Fanivalituksella sen sijaan näyttää olleen vaikutusta, sillä studio muutti ratkaisemaan ongelman muutaman päivän sisällä.

Parannettu CGI näkyy helposti tarkistetussa trailerissa, joka julkaistiin Disney Plusin virallisella verkkosivustolla. Kun Tatiana Maslanyn nimihahmo muuttuu vihreäksi, CGI käynnistyy, mikä oli kuuma aihe sosiaalisessa mediassa, kun ensimmäinen traileri julkaistiin.

Fanit kritisoivat huonoja visuaalisia tehosteita ja moittivat Marvel Studiosia keskeneräisen sisällön julkaisemisesta. Uusi traileri sen sijaan antaa lähemmän katsauksen Maslanyn She-Hulkiin, ja lähikuvat vahvistavat, että hänen kasvojensa piirteet ovat selkeämpiä, ihon rakenne on parantunut ja hänen ihonsävynsä on kuvattu paremmin.

Hulk vs She Hulk

Päivitetty valaistus on toinen uuden perävaunun ominaisuus. Maslanyn She-skin Hulkin sävy muuttuu sen mukaan, kuinka valo osuu häneen.

Lähikuvat paljastavat hänen ihonsa huokoset ja tarkalleen oikean määrän heijastuksia hänen silmissään, jotka molemmat eivät näkyneet alkuperäisessä matalaresoluutioisessa teaserissa. Traileri esittää hänet live-action-hahmona, joka hän on.

She-Hulk: Asianajaja ei vain esittele Maslanyn nimihahmoa, vaan myös esittelee uudelleen Mark Ruffalo Bruce Banner opettaessaan serkkuaan käsittelemään hänen kykyjään.

Hänen hahmonsa on nähty ruudulla jo useita kertoja, ja studio on hionut hänen ulkonäköään. Kun sarjan julkaisuun on enää muutama kuukausi, studiolla on vielä aikaa työstää jälkituotantoa ja korjata mahdolliset mutkat.

Ottaen huomioon, että studio yritti parantaa trailerin CGI:tä, näyttää siltä, ​​​​että yritys pyrkii varmistamaan enemmän realistisuutta tulevissa sarjoissa.

Lue myös: Miljonäärielämä Bhad Bhabielle ja hänen muodonmuutoksensa elokuvassa 'Cash Me Outside Girl' nyt

Onko Hulk vahvempi kuin She-Hulk?

Hulk vs She Hulk

She-Hulk on taitavampi kamppailutaiteilija, mikä tekee hänen Hulk-voimastaan ​​entistä tappavamman, ja Hulk on osoittanut hämmästyttäviä voimatekoja. Lyhyesti sanottuna ne ovat molemmat äärimmäisen vahvoja, mutta Hulkilla on ylivoima fyysisen voiman suhteen.

Miten Hulk eroaa She-Hulkista?

Jennifer Walters on loistava asianajaja ja Bruce Bannerin serkku. Gangsteri loukkasi vakavasti Jenniferin, ja Brucen verensiirto pelasti hänet, ja hänen gammasäteilytetty verensä muutti Jenniferin She-Hulkiksi, mikä aloitti hänen seikkailuuransa.

Lue myös: Steven Adamsin villi muodonmuutos vuosien varrella, kun hän täyttää 27

Onko Hulk älykkäämpi kuin She-Hulk?

Hulk vs She Hulk

She-Hulk on taistellut pitääkseen vihansa kurissa, ja Marvel on vihdoin paljastanut, kuinka hän saavuttaa sen, ja se tekee hänestä viisaamman kuin serkkunsa. Edessä on Avengers 46 spoilerit!