Hugh Bonnevillen sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Sairaus

WPR

Vaikka hänen mahtava painonpudotusmatkansa on hämmästyttänyt monia, Hugh Bonnevillen sairaus on usein kiinnittänyt huomiota.

Bernien roolista Notting Hillissä Robert Crawleyn rooliin Downton Abbeyssa Hugh Bonneville on vakiinnuttanut asemansa viihdemaailman johtavana näyttelijänä.

Kaksinkertainen Primetime Emmy -ehdokkuuden saanut näyttelijä on esiintynyt yli 100 elokuvassa ja televisiosarjassa toistuvana hahmona. Rooleilla elokuvissa, kuten Iris, Paddington ja Staged, Bonnevillestä on tullut kansainvälinen tähti vuodesta 1990 lähtien.

Mikä sairaus Hugh Bonnevillellä on?

Hugh Bonnevillen sairaus

Vuodesta 2022 lähtien Hugh Bonneville on täysin terve. Mikään verkossa ei mainitse hänen nykyistä hyvinvointiaan.

Huolimatta siitä, että hän on 50-vuotias, näyttelijä näyttää olevan hyvässä kunnossa. Hänen nykyisen painonpudotuksensa vuoksi huhut saattavat kuitenkin joutua ilmenemään.

Monet ihmiset uskovat kuitenkin, että hän on laihtunut kärsimänsä terveysongelman vuoksi.

Näin ei ole, kuten saatat odottaa. Koska hän on jo keskustellut terveysohjelmastaan, siitä ei tarvitse olla yllättynyt. Hänen hyväkuntoinen vartalonsa on seurausta tasapainoisesta ruokavaliosta ja säännöllisestä liikunnasta.

Lue myös: Andy Fletcherin sairaus: Depeche Moden perustaja Andy Fletcher on kuollut 60-vuotiaana

Hugh Bonneville puhuu painonpudotusmatkastaan

Hugh Bonnevillen sairaus

Verkkokäyttäjät ovat keskustelleet Hugh Bonnevillen painonpudotusponnisteluista. Hänen koostaan ​​on tullut kuuma aihe koko kaupungissa.

Tilannekuva näyttelijästä, joka juhlii Royal British Legionin syntymäpäivää, lähetettiin osoitteeseen Hello Magazine näyttelijä kuvattaessa Downtonin jatko-osaa vuonna 2021.

Ihmiset alkoivat huomata, että hän oli laihtunut muutaman kilon tuolloin. Heti kun he näkivät hänen uuden ilmeensä, monet hänen ihailijoistaan ​​ilmaisivat epäuskonsa sosiaalisessa mediassa.

Itse asiassa sanottiin, että alun perin he eivät edes huomanneet häntä. Joidenkin oli vaikea uskoa, että hänen ulkonäkönsä oli muuttunut niin merkittävästi. Heti kun sana tuli ilmi, näyttelijä lähti sosiaalisessa mediassa jakamaan henkilökohtaisen kokemuksensa.

Hän väitti, että järkevän ruokavalion ja liikunnan noudattaminen auttoi häntä laihtumaan. Myös henkilökohtainen valmentaja auttoi häntä ymmärtämään nämä vaikuttavat tulokset.

Lue myös: Ray Liottan sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Kuinka paljon painoa Hugh Bonneville on pudonnut?

Hugh Bonnevillen sairaus

Hugh Bonneville on laihtunut 16 kiloa viimeisen vuoden aikana. Kun hän oli karanteenissa ja vangittuna, Yahoo News raportoi, että hän puhui siitä, kuinka paljon hän piti itsestään.

Painonpudotuksessa hän oli erittäin kurinalainen ja huolellinen valmistautuessaan. Hän oli tehnyt 100 kilometrin South Downs -kävelyn, jota hän pitää merkittävänä saavutuksena.