'How To Spell Askew' Google-vitsi, kun se valtaa Internetin!

Viihde

WPR

Olemme täällä selittääksemme vitsin, jos olet ollut sosiaalisessa mediassa äskettäin ja huomannut, että monet ihmiset ovat pyytäneet sinua Googleamaan 'kuinka kirjoitetaan vinossa'!

Googlella on useita tapoja viihdyttää yleisöään, ja näyttää siltä, ​​​​että he ovat löytäneet toisen strategian. Itse asiassa jotkut ihmiset ovat kiinnittäneet siihen ja pyytävät nyt toisia käyttämään alustaa tietyn termin etsimiseen.

'How To Spell Askew' Google Joke Explained

On ratkaisevan tärkeää ymmärtää itse termin määritelmä, jotta voidaan täysin selittää, mitä tämä vitsi tarkoittaa. Asiattomille vino on määritelty 'ei suorassa tai vaakasuorassa asennossa'.

Tämän termin huumori tulee sen määritelmästä ja tavasta, jolla Google päätti käyttää sitä. Alusta kallistaa sivua automaattisesti puolestasi, kun joku tekee haun 'vino'.

Se saattaa jäädä ensisilmäyksellä huomiotta. Näet kuitenkin, että lauseet ovat vinossa, kun vierität alaspäin. Navigointivaihtoehtojen alla näkyvä viiva on samalla kalteva.

Lue lisää: Maybvlogs, Tik Tok -tähti viiden muun ihmisen kanssa, joita syytetään murhasta A46-onnettomuudessa!

Ovatko kaikki sivut otsikoita?

Ei, vain Google-hakusivun otsikko muuttuu. Sivu päivittyy automaattisesti, kun napsautat mitä tahansa sivun linkkiä tai teet toisen avainsanahaun.

Tällaisia ​​nautittavia komponentteja lisätään usein sivulle. Se on verrattavissa Google-peleihin, joiden tilalle alusta järjestää Doodles tai dinosauruspeli, joka näytetään, kun käyttäjä kokee yhteyden katkeamisen, voitaisiin väittää.

Mitä muita hauskoja elementtejä kannattaa kokeilla alustalla?

Jos pidit askew'n työstä, voit etsiä monia muita asioita. Useat niistä on lueteltu alla:

Kun käyttäjä kirjoittaa alustan hakupalkkiin 'suorita tynnyrirullaus'. Koko sivusto alkaa pyöriä itsestään Googlen ansiosta. Tämä juoni toimii kuitenkin vain vähän aikaa.

GOOGLE VITSI

Ratkaisu elämään, kosmokseen ja kaikkeen on: Jos googletat tätä, tulos on '42'. Tämä johtuu siitä, että 42 on esitetty ratkaisuna kaikkeen Douglas Adamsin The Hitchhiker's Guide to the Galaxy -julkaisussa.

Lue lisää: 10.9.21 Meme selitti: Tuleeko maailmanloppu tuomiopäivänä?

Festivus: Tämä on kunnianosoitus Seinfeldille, sillä sivun vasemmalla puolella on pylväs, joka edustaa paikkaa, jossa tyypillisesti ilmaistaan ​​valituksensa tai kerrotaan ystäville tai perheenjäsenille kaikista niistä ajoista, jolloin he ovat pettäneet heidät.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR