Kuinka (todella) ostaa uima-asuja verkosta: 5 vinkkiä, jotka jokaisen ostajan tulisi tietää

Ostoksilla

WPR
kuinka ostaa uima-asuja verkosta

Kuva: MIKOH

Emme halua hälyttää sinua, mutta uimapukukausi on pian täällä. Ja vaikka me kaikki odotamme kesän tuloa, on yksi asia, josta emme ole kovin innostuneita: uimapukuostokset. On vain muutamia traumaattisempia asioita kuin uimapuvun valitseminen, kun olet ahtautunut pieneen pukuhuoneeseen, jossa on imartelemattomat loistelamput, tahmea talvi iho ja ja takanasi kärsimättömästi odottavia asiakkaita. Siksi tänä vuonna olemmeostaa bikinejämmeverkossa.

LISÄÄ:3 tapaa pukeutua uimapukuun poissa rannalta

Toisin kuin uuden cocktailmekon ostaminen verkosta, uimapuvuissa on omat ainutlaatuiset haasteensa. Autamme ratkaisemaan niitä, keskustelimme kanssa MIKOH uima-asujen suunnittelijat ja siskot, Kalani ja Oleema Miller  saada parhaat vinkit uimapuvun ostamiseen verkosta tällä kaudella. Tässä on mitä heillä oli sanottavaa.

1. Käytä Instagramia hyödyksesi.

Instagram on loputon tyyliinspiraation lähde, ja se on loistava paikka, jos haluat nähdä, kuinka erilaiset ihmiset luovat trendin. Oleema suosittelee sosiaalisen verkostoitumisen sovellusten käyttöä nähdäksesi, miltä tietty tyyli näyttää eri kehoissa: 'Vertaa muita sivustoja ja alustoja, kuten Instagramia ja Pinterestiä, nähdäksesi, miltä eri tyylit näyttävät eri tytöissä. Haluamme tarkistaa verkossa, miltä erilaiset printit, tyylit ja värit näyttävät eri vartaloilla ja ihon sävyillä. Se on myös loistava tapa nähdä, kuinka erilaiset ihmiset muotoilevat teoksen.'

Jos aiot käyttää Instagramia nähdäksesi, miltä tietty uimapukutyyli näyttää oikeilla naisilla, suosittelemme vierailemaan merkkien Instagram-sivulla ja katsomaan sitten, mihin kuviin brändi on merkitty. Näin saat hyvän sekoituksen todelliset naiset jakavat ajatuksensa suunnittelusta sen sijaan, että he kertovat vain kuvista, jotka tuotemerkki valitsee uudelleen.

kuinka ostaa uima-asuja verkosta

Kuva: MIKOH

2. Osta erottimet.

Useimmat naiset eivät ole täysin mitoitettuja, mikä voi tarkoittaa, että saatat olla koon 12 bikiniyläosa, mutta alaosa kokoa 10. Kalani ja Oleema suosittelevat erillisten bikinien ostamista vartaloosi sopivan koon mukaan: 'Meille MIKOH:lla myymme kaiken erillisinä, mikä kannustaa kuluttajia yhdistämään pukuja ja tekemään niistä omanlaisensa. Se on helppo tapa erottua.”

3. Etsi online-tarjouksia.

'Usein sivustot tarjoavat ilmaisen toimituksen tai prosentin alennuksen', sisarukset selittivät. 'Tärkein aika katsoa on lomat ympäri vuoden, kuten kevätloma tai musta perjantai.'

Pelkästään Google-haku tuotemerkillä tai jälleenmyyjällä ja sanoilla, kuten 'alennuskoodi' tai 'tarjous', voi tuoda esiin tarjouksia, joita ei julkaista ostossivuston etusivulla. Kokeile esimerkiksi hakua 'Shopbop-alennuskoodi'.

kuinka ostaa uima-asuja verkosta

Kuva: MIKOH

4. Tutki kokotaulukoita.

Suunnittelijat suosittelevat, että ostajat: 'Tarkista aina kokotaulukko, jotta voit vertailla kokoa, koska jokaisella merkillä on eri kokoja.'

Etsi kokotaulukko varmistaaksesi, että olet tekemisissä yhdysvaltalaisten standardimittojen kanssa, sillä monet kansainväliset putiikit listaavat Yhdistyneen kuningaskunnan tai Euroopan kokoja. Tarkista myös todelliset mitat, jos niitä on saatavilla. Jos olet epävarma, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja pyydä mittauksia varmistaaksesi, että tiedät tarkalleen, mitä saat. Mikään vartalo ei pidä huonosti istuvasta uimapuvusta.

5. Tarkista palautuskäytäntö.

Tämä on kriittinen, kun ostat uima-asuja verkosta. 'Kaikki kaupat eivät tarjoa palautuksia tai vaihtoja, joten varmista ennen ostoa, että olet 100-prosenttisesti valmis valitsemasi suhteen, jotta sinun ei tarvitse käsitellä ongelmia myöhemmin', Kalani ja Oleema selittivät.

Muista tarkistaa pienellä painettu teksti: Monet verkkokaupat eivät hyväksy uimapukujen palautuksia, kun taas toiset edellyttävät, että hygienianauha jätetään koskemattomaksi ja kaikki kiinnitettävät tagit kelpaavat vaihtoon tai hyvitykseen.

kuinka ostaa uima-asuja verkosta

Kuva: MIKOH