'House of The Dragon' -seuraajat luulevat tunnistaneensa kuningas Viserysin!

Viihde

WPR

House of the Dragon -ohjelmaa katsoneet ihmiset kertovat saaneensa tietää kuningas Viserys Targaryenia vaivaavasta sairaudesta ohjelmasta (Paddy Considine).

Kuninkaan terveys on heikentynyt asteittain huikean Game of Thrones -spinoffin neljän ensimmäisen jakson aikana, vaikkakaan hänen vaivan luonteesta ei ole erikseen keskusteltu.

Toisaalta jotkut ihmiset väittävät ymmärtäneensä, mikä häntä vaivaa, eikä se ole lohikäärmerokko, kuten kaikki muut olettivat.

House of the Dragon -spoilerit edessä…

Jotkut katsojat epäilivät, että Viserys ( Paddy Considine ) kärsi keksitystä lohikäärmerokosta, mutta merkit eivät täsmää. Lisäksi on yleisesti tiedossa, että lohikäärmerokko on erittäin tarttuvaa, mutta Viserysin sairaus ei näytä olevan tarttuva.

House of The Dragon -seuraajat luulevat tunnistaneensa kuningas Viserysin!

Miksi hänellä sitten on mustat sormet ja haavat selässään? Jotkut katsojat näyttävät tulleen siihen johtopäätökseen, että Iron Throne itse saattaa olla vastuussa.

Viserys saa 'pienen leikkauksen valtaistuimella istumisesta' pilottijaksossa.

Yleisö on ehdottanut monia erilaisia ​​diagnooseja, mutta nekrotisoiva fasciiitti erottuu todennäköisimpänä selityksenä.

Nekrotisoiva fasciiitti, joka voi aiheuttaa mustia rakkuloita iholle ja edellyttää leikkausta sairaan kudoksen poistamiseksi, on kuvattu yksityiskohtaisesti NHS:n verkkosivuilla.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut PaddyConsidine (@paddy_considine)

Eräs Twitter-käyttäjä pohti: 'Ihmettelen, mikä Viserysissä on vialla, tämän päivän lääketieteen sanoin, vai onko se väärennös sairaus.' Mikään Fire + Blood tai WoIaF ei jää mieleeni. Ensin epäilin staph-infektiota, sitten nekrotisoivaa fasciiittia, mutta etenevätkö jompikumpi näistä tiloista niin hitaasti? ”

Toinen käyttäjä vitsaili: 'Viserysillä on nekrotisoiva fasciitis lmaoo.'

Rautavaltaistuin ei ehkä ole hienovaraisin metafora, mutta se näyttää olevan vanhan Viserysin kuoleman väline.

Neljäs jakso Lohikäärmeen talo Sunnuntaina esitellyssä 'Kapean meren kuningas' -elokuvassa saattoi esiintyä ohjelman tähän mennessä upein seksikohtaus.

Lisäksi katsojat ovat juuri oppineet, että Game of Thronesin kolmannen kauden lausunnossa paljastuu suuri juonenkäänne, joka on niin hienovarainen, että katsojat eivät koskaan näkisi sitä, jos he eivät tietäisi etsiä sitä.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Antoiko House of The Dragon äskettäin tukea kirjanlukijoiden keskuudessa pitkään pidetylle ajatukselle?
  2. Mitä Mestari todella lähettää Rhaenyralle 'House Of The Dragon' -sarjan jaksossa 4?

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR