House of The Dragon Julkaisupäivä: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Viihde

WPR

Game of Thronesin esiosasta House of the Dragon on juuri julkaistu laajennettu traileri. Elokuvan julkaisupäivä on alle kuukauden päässä.

HBO aikoo julkaista joukon jatko-osia Game of Thrones -fantasiaeepoksen pohjalta huolimatta siitä, että monet fanit tunsivat itsensä huijatuksi ohjelman päätelmän johdosta.

House of the Dragon on ensimmäinen esitys, joka saa ensi-iltansa, ja se sijoittuu kaksisataa vuotta ennen alkuperäisen sarjan tapahtumia ja keskittyy legendaariseen konfliktiin House Targaryenissa.

The House of the Dragon tuli peliin sen jälkeen, kun alkuperäinen esiosa, jonka pääosassa oli Naomi Watts, romutettiin.

Studion johtajat pitivät kuulemma Jane Goldmanin tarinan suunniteltu 1000 vuoden aikahyppy ennen Game of Thrones -tarinaa ongelmallisena.

Kun George R. R. Martinilta kysyttiin Wattsin sarjan peruuttamisesta lohikäärmeen talolle, hän antoi sellaisen vaikutelman, ettei näin ollut.

George R.R. Martinia on lainattu sanoneen: 'Jane Goldman on fantastinen käsikirjoittaja, ja pidin aivoriihistä hänen kanssaan.'

En voi sanoa varmaksi, mutta en usko, että House of the Dragon vaikutti HBO:n päätökseen olla tekemättä tästä sarjaa.

Hän tuntee olevansa 'uskollinen ja vastuullinen', House of the Dragon -showrunner Miguel Sapochnik on sanonut.

Lisäksi hän totesi HBO:n haastattelussa: 'Minulla on suuri kaipaus jopa olla samassa huoneessa tuon esityksen kanssa, koska se muutti peliä.' Olen paljon velkaa Georgelle ja hänen kirjoituksiinsa.

Ihanteellisen urani vihdoin saavuttaminen on ilmiömäinen kokemus. Jokaisen kirjoittajan unelma on puhelu, jossa sanotaan: 'Me teemme tämän asian'. Ja hetken tai kaksi tunnet olosi tyytyväiseksi. Vastuun paino laskeutuu raskaasti harteillesi ja sitten osalle.

Game of Thronesin tuleva esiosa-sarja on sittemmin saanut George R. R. Martinin siunauksen. Comic-Conissa hän sanoi: 'Olen nähnyt yhdeksän kymmenestä jaksosta, ja se on erittäin upeaa, olen itse asiassa erittäin innoissani.'

Kaikki tieto, joka meillä on lohikäärmeen talosta, on lueteltu täällä.

Lue myös: En ole koskaan koskaan kauden 3 julkaisupäivä: kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi elokuussa 2022!

House Of The Dragon -julkaisupäivä

House of The Dragon -julkaisupäivä

HBO on asettanut ensi-iltansa 21. elokuuta 2022 Lohikäärmeen talo. House of the Dragon -pilotti kuvattiin huhtikuussa 2021, ja sarjan on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2022 teaser-trailerin mukaan.

Game of Thronesin ensimmäisen kauden tuotanto kesti noin kahdeksan kuukautta ennen ensi-iltaa; kahdeksanteen kauteen mennessä se oli kasvanut lähes puoleentoista vuoteen.

House of Dragons oli keskellä huolimatta siitä, että Covid-19:n valmistus oli väliaikaisesti pysäytetty.

House of the Dragon on oletettavasti mittakaavaltaan suurempi kuin edellinen, mutta pienempi kuin jälkimmäinen, ja aikataulu on hieman alle vuoden (tuotanto vahvistettiin valmistuneeksi helmikuussa 2022).

Game of Thronesin esiosan House of the Dragonin uusi laajennettu traileri esitettiin San Diego Comic-Con 2022 -tapahtumassa, ja useat näyttelijä- ja miehistön jäsenet antoivat laajoja haastatteluja elokuvasta.

Game of the Thronesin esiosa House of the Dragon saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa HBO:lla ja HBO Maxilla 21. elokuuta 2022. Muiden maiden fanit joutuvat odottamaan House of the Dragonin julkaisua 22. elokuuta asti.

Lue myös: Daredevil-kausi 4 VAHVISTETTU! Charlie Cox palaa She-Hulk Hulk Cameon jälkeen!

House of The Dragon Cast

House of The Dragon -julkaisupäivä

Seuraavat näkyvät House of the Dragon -näyttelijät on ilmoitettu Game of Thronesin esiosaa varten.

 • Kuningas Viserys I Targaryen, esittäjänä Paddy Considine
 • Targaryenin prinsessa Rhaenyra, jota näyttelee Emma D’Arcy
 • Milly Alcockin esittämä nuori Rhaenyra Targaryen
 • Pääosassa Matt Smith Daemon Targaryenina Game of Thronesista.
 • Olivia Cooke Lady Alicent Hightowerina
 • Lady Alicent Hightower ( Emily Carey ) nuoruudessaan.
 • Steve Toussaint Lord Corlys Velaryonina
 • Prinsessa Rhaenys Targaryen, näyttelijänä Eve.
 • Pääosassa Fabien Frankel, Ser Criston Cole
 • Mysaria, jota esittää Sonoya Mizuno
 • Ser Otto Hightower, jota esittää Rhys Ifans

Lue myös: Claws kauden 5 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Lohikäärmeen talon juoni

House of The Dragon -julkaisupäivä

House of the Dragonin alkuperäinen pitch oli, että se kertoisi House Targaryenin lopun alkamisesta, perustuen George R. R. Martinin romaanin Fire & Blood materiaaliin. Sen sijaan esitys kertoo Targaryenin sisällissodasta, joka tunnetaan myös nimellä The Dance of the Dragons, ja sen jälkiseuraukset pikemminkin kuin Aegonin valloitus, joka tapahtui noin 300 vuotta ennen Game of Thronesin tapahtumia.

Aegon II, Viserysin poika Alicent Hightowerin kanssa, haastaa Rhaenyran vaatimuksen Viserysin kuoleman jälkeen. Aegonin poissulkeminen Viserysin perillisenä yllätti (ja suututti) monia ihmisiä.

Lapsena parhaita ystäviä Rhaenyran ja Alicentin välinen jännitys tulee olemaan tärkeässä roolissa House of the Dragonin ensimmäisellä tuotantokaudella.

Yhdessä Matt Smithin Daemonin tavoitteiden kanssa tämä taistelu työntää Westerosin polulle täydelliseen sisällissotaan, jonka vaikutukset tuntuvat vielä vuosisatoja myöhemmin, kun Game of Thronesin tapahtumat alkavat.

House of the Dragon tarjoaa kaksi uutta näkökulmaa vanhaan Westerosiin, kun sekä Rhaenyran että Alicentin nuoruutta tutkitaan

House of The Dragon -julkaisupäivä

nuoremmat naiset on valittu näyttelemään D'Arcya ja Cookea vastaavissa rooleissaan.

House of the Dragon keskittyy Targaryenin perheeseen, vaikka monet muut Game of Thrones -perheet ja -hahmot tulevat myös esiintymään. Sekä Hightowers että House Valaryon näyttelevät merkittäviä rooleja.

Myös Starksin ja Lannisterin esi-isät esiintyvät. Iron Throne on jälleen luvassa House of the Dragonissa, ja monien Targaryen-ryhmien välistä kilpailua on odotettavissa.

Game of Thrones -sarjan faneilla on hyvä syy odottaa esiosaromaanin House of the Dragon julkaisua 21. elokuuta, koska juoni tarjoaa paljon mahdollisuuksia poliittiseen ohjaukseen, perhedraamaan ja lohikäärmeitä täynnä olevaan taisteluun.

Lue myös: The Sinner kauden 5 julkaisupäivä vahvistettu? Katso viimeisimmät tiedot!

Löytyykö House of The Dragon -traileria?

Tiistaina, 20. heinäkuuta, HBO julkaisi House of the Dragon -elokuvan virallisen trailerin, joka antaa katsojille esikatselun Westerosissa tulevasta draamasta.

Ennakkotraileri ei vain tarjonnut faneille heidän ensikatsauksensa ohjelmassa esiintyneisiin lohikäärmeisiin, vaan se kiusoitti myös prinssi Daemonin ja prinsessa Rhaenyran välistä peräkkäisyyttä.

21. elokuuta 2022 HBO esittää House of the Dragon -elokuvan maailmanensi-illan.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR