'House of The Dragon' -jakson 5 traileri: Kenen kanssa Rhaenyra menee naimisiin?

Viihde

WPR

House of the Dragon -jaksossa 4 tapahtui paljon käänteitä, käänteitä ja politiikkaa, ja jakson 5 promo antaa kaiken valmiiksi Rhaenyran valtaistuimen vaatimusta koskeviin suurempiin ongelmiin.

Yritetään ymmärtää, mitä tulevassa jaksossa on odotettavissa, rikotaan se.

House of The Dragonin viidennen trailerin erittely

Kuningas Viserys ja Rhaenyra( Milly Alcock ) näkyvät teaserissa ruokailemassa aulan korkeammassa pöydässä. Viserys ilmoittaa aikovansa järjestää kuninkaalliset häät tyttärelleen. Sitten, kun ääni kertoo, että avioliitto tuo uuden aikakauden lohikäärmeille, kohtaus katkaisee kaksi lohikäärmettä, jotka lentävät valtavan meren yli.

Rhaenyra hyväksyi kuningas Viserysin avioliittoehdotuksen sillä ehdolla, että Otto Hightower joutuisi vastuuseen sanoistaan ​​ja teoistaan. Vaikka Otto ei ollut täysin syyllinen, hänen päätöksensä saattoivat vaarantaa Rhaenyran väitteen perilliseksi.

Painopiste siirtyy Lord Corlysiin ja hänen vaimoonsa siinä vaiheessa. Hänen vaimonsa ilmoittaa Corlysille, että Rhaenyran jälkeläinen kohtaa haasteen ja että siellä käydään veitsitaisteluja. Yhtäkkiä puhkeaa taistelu, todennäköisesti samassa salissa, jossa Viserys ilmoitti tyttärensä häistä.

On mahdollista, että jotkut henkilöt ovat kyseenalaistaneet prinsessan neitsyyden tai juhlineet huhua, että hän oli seurassa Daemonin kanssa. Kingin on täytynyt repäistä rikoksentekijän silmät, koska hän oli epäkunnioittanut tytärtään vastauksena tähän.

Sitten eri paikassa tarkkailemme Lord Corlysia ja Daemonia. He ovat todennäköisesti liittoutumassa tässä vaiheessa. Traileri antaa siitä kuitenkin epämääräisen vaikutelman.

Sitten voidaan kuulla Otto Hightowerin ääni, joka varoittaa, että 'syntyisi konflikti', jos Rhaenyra korvaa kuninkaan.

Juuri nyt Rhaenyra nähdään kompastuvan pukeutuessaan kuninkaalliseen kaapuun, ja hänen kimppuunsa ilmeisesti hyökätään. Risteily, joka tapahtuu käytävällä ilmoituksen aikana, on mahdollisesti yhdistävä kohtaus.

lohikäärmeen talo jakso 5

Otto jatkaa kertomustaan ​​käskemällä Alicent Hightoweria 'valmistelemaan Aegon hallitsemaan!

Tämä kohtaus tapahtui mitä todennäköisimmin Otto Hightowerin lähtiessä King’s Landingista, koska kuningas oli vapauttanut hänet velvollisuuksistaan. Hän antoi tyttärelleen Alicentille viimeisen neuvon ennen lähtöä. Traileri loppuu tässä vaiheessa!

Tulevassa jaksossa on toimintaa ja se herättää lisähuolia Rhaenyran vaatimuksesta valtaistuimelle.

House of the Dragon -jaksossa 4 tapahtui paljon käänteitä, käänteitä ja politiikkaa, ja jakson 5 promo antaa kaiken valmiiksi Rhaenyran valtaistuimen vaatimusta koskeviin suurempiin ongelmiin. Yritetään ymmärtää, mitä tulevassa jaksossa on odotettavissa, rikotaan se.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. 5+ kiehtovaa kysymystä House Of The Dragon 4:n edessä: Kenen kanssa Rhaenyra menee naimisiin? Mitä Daemon himoitsee?
  2. Antoiko House of The Dragon äskettäin tukea kirjanlukijoiden keskuudessa pitkään pidetylle ajatukselle?

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR

.