'House Of The Dragon' -jakso 5, julkaisupäivä ja -aika: Valmistaudu äärimmäiseen jännitykseen!

Viihde

WPR

House of the Dragonin kauden 1 lähestyessä keskikohtaansa King’s Landing kuumenee. Daemon Targaryen (Matt Smith) tekee voittoisan paluun viimeisimmässä jaksossa, vaikka se on vain ohikiitävää.

'Kapean meren kuningas' Paddy Considinen kuningas Viserys löytää uuden syyn karkottaa veljensä, ja myös Mildred Alcockin prinsessa Rhaenyra joutuu vaikeuksiin. Milloin HBO saa ensi-iltansa House of the Dragonin kauden 5 jakson 5?

'House of The Dragon' -jakso 4 ottaa yllättävän käänteen

Daemon Targaryen palaa King's Landingiin House of the Dragon osallistuakseen Stepstonesin sodan päättymisjuhlaan. Valitettavasti hän ei nauti veljensä suosiosta kovin pitkään.

Huhut heistä alkavat kiertää sen jälkeen, kun he vievät Rhaenyran bordelliin, eivätkä ne ole täysin totta. Matkansa aikana Daemon ja Rhaenyra jakavat hetken, mutta asiat eivät kehity niin nopeasti kuin huhut antavat ymmärtää.

Otto Hightower (Rhys Ifans) kertoo edelleen kuninkaalle, mitä ihmiset sanovat tästä huolimatta. Viserys, joka on kieltänyt, puolustaa tytärtään, mutta hän on vähemmän anteeksiantava Daemonia kohtaan. Hän karkottaa jälleen veljensä King’s Landingista. Lisäksi hän vaatii, että Rhaenyra lopettaa heidän romanssinsa, kun hän päättää mennä naimisiin Ser Laenor Velaryonin (Theo Nate) kanssa.

Rhaenyra yhtyy tähän, mutta hänellä on tietyt ehdot. Hän kylvää epäilyksen siemeniä Viserysin ja Otton välille vihjaten, että Ottolla ei ole valtakunnan etuja mielessä.

Hän kehottaa hänen isänsä hylkäämään hänen Kuninkaan Käden. Hän tekee tämän jakson viimeisissä kohtauksissa ja tekee samat johtopäätökset kuin tyttärensä.

Kun Alicent ottaa yhteyttä Rhaenyraan isänsä syytöksistä, Rhaenyra vakuuttaa hänet, että ne eivät pidä paikkaansa, mikä taatusti kiihottaa asioita Rhaenyran ja Alicentin (Emily Carey) välillä, jotka molemmat jakavat lyhyen, vaikkakin petollisen aselevon 'Kapean kuninkaan' aikana. Meri.” Ja Alicent on vakuuttunut hänestä niin pitkälle, että hän puolustaa häntä kuninkaan edessä.

Luonnollisesti Rhaenyra jättää huomiotta totuuden, että Daemon-matkansa jälkeen hänellä oli seksuaalinen kohtaaminen Ser Criston Colen (Fabiel Franken) kanssa. Hän saattaa maksaa siitä huolimattomuudesta myöhemmin, varsinkin jos Alicent saa tietää. Toivottavasti House of the Dragon Episode 5:ssä se ei häiritse hänen häävalmistelujaan.

Lue lisää: 5+ kiehtovaa kysymystä House Of The Dragon 4:n edessä: Kenen kanssa Rhaenyra menee naimisiin? Mitä Daemon himoitsee?

House of the Dragon -jakson 5 julkaisupäivä

house of the dragon jakson 5 julkaisupäivämäärä

House of the Dragonin viides jakso esitetään HBO Maxilla 18. syyskuuta noin klo 21. (ET) / 18.00 (PT). Myös tekstitysten pitäisi olla saatavilla alusta alkaen.

Tässä ovat paikat, joissa voit katsoa tätä samaan aikaan kuin kaikki muutkin maailmassa vuonna 2022 (kanavan ja kellonaikojen kanssa).

Australia – 19. syyskuuta klo 11 Foxtelissa

Intia – 19. syyskuuta klo 6.30 Disney Plus Hotstarissa

Japani – 19. syyskuuta klo 10 JST U-NEXT:llä

Latinalainen Amerikka – 18. syyskuuta klo 21 HBO Maxilla

Uusi-Seelanti – 19. syyskuuta klo 13 Sky SoHossa

Iso-Britannia – 19. syyskuuta klo 2 Sky Atlanticilla

We Light the Way, jakson 5 otsikko, kestää noin 60 minuuttia. Tekstitysten tulee olla saatavilla julkaisusta alkaen.

Lue lisää: 'House of The Dragon' -seuraajat luulevat tunnistaneensa kuningas Viserysin!

Mistä voin katsoa House of the Dragon?

HBO-kanavalla ja HBO Max , voit katsoa House of the Dragon. Yhdysvaltojen ulkopuolisille katsojille House of the Dragon debytoi Isossa-Britanniassa Sky Atlantic -kanavalla, ja jakso lähetetään suorana samanaikaisesti Yhdysvaltain ensi-illan kanssa.

House of the Dragon -jakso 5

Mielenkiinnolla odotettua Valtaistuinpeli esiosa, House of the Dragon, sijoittuu 200 vuotta ennen viiden kuninkaan sotaa. Tässä novelli Prinsessa ja kuningatar sekä George R.R. Martinin Fire & Blood -sovitus, Dance of Dragons ovat pääaiheita.

Tässä romaanissa käytetään vähemmän turhaa väkivaltaa ja alastomuutta kuvaamaan Targaryenien myrskyisää historiaa, joka sisältää runsaasti poliittisia juonitteluja, selkään puukottamista, konflikteja ja verenvuodatusta.

Etsitkö yhteenvetoa Targaryenin aikakauden tapahtumista? Voit tarkistaa upean kronologian TÄÄLTÄ, joka vie sinut vauhtiin.

Kuinka monta jaksoa House of the Dragon -kausi 1 sisältää?

House of the Dragonin ensimmäiselle tuotantokaudelle on suunniteltu yhteensä kymmenen jaksoa. Jakson 5 jälkeen sarjassa on vielä viisi jaksoa jäljellä.

Ensimmäinen look Of The Dragon -jaksosta 5

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR