'House Of The Dragon': Contenders vs Pretenders!

Viihde

WPR

House of the Dragonin kolmas jakso, jossa on kahden vuoden aikahyppy, on juuri laskeutunut, mahdollisesti tyylikkäämmin kuin Daemon Targaryenin lohikäärme.

Samalla kun luomme vaihetta 'Second Of His Name', kolmannen jakson pääjuonelle, annamme aivojen käsitellä näitä tietoja. Aloitamme Stepstonesista, jossa on palavia tulipaloja, voimakkaita räjähdyksiä ja lukuisia lähikuvia rapuista, jotka ahmivat ihmislihaa ja näyttävät erittäin post-apokalyptisiltä tyylikkäiltä.

Kaikki siinä on kauhistuttavaa, julmaa ja Game of Thronesin kaltaista. Kuningas Viserys juhlii poikansa toista syntymäpäivää juomalla liikaa viiniä ja keskustelemalla siitä, kruunaako tyttärensä hänen seuraajakseen, kun Daemon ja Corlys Velaryon käyvät epävirallista sotaa Crabfeederia vastaan.

Tämän viikon esityksen jälkeen kaikki seisovat jatkuvasti muuttuvassa peräkkäin.

Teeskentelijät

Daemon Targaryen

lohikäärme teeskentelijöiden talo

Epäsuosittu mielipide: Daemon Targaryen on kiistatta leijona. Viimeisimmässä House of the Dragons -jaksossa hätkähdyttävä draamakuningatar Westeros vetää häneen saman vanhan pilan.

Daemon liittyy Corlissiin Velarioniin epätoivoisesti saadakseen veljensä hyväksynnän ja lähtee taistelemaan rapujen syöttölaitteita vastaan ​​ilman kuninkaan suostumusta. Outoa kyllä, asiat eivät mene hyvin huolimatta siitä, että hänellä on täysikasvuinen lohikäärme, joka nauttii laskeutumisesta juuri sen esineen päälle, jonka hän yrittää pelastaa.

Kuitenkin, kun hän päättää lähettää laivan 'Olen pahoillani', Daemon häviää köyhälle sanansaattajalle ja joutuu marttyyrikuolemaan maineesta. Hän tekee tämän, koska hän on niin vähäpätöinen. Sen sijaan, että hän osoittaisi tappavuutensa taistelukentällä, hän saa sen jännittävässä hidastetun toimintakohtauksen muodossa.

Mutta jälleen kerran, demonit ovat irrationaalisia, arvaamattomia ja alttiita väkivaltaisille purkauksille. Hallitsijan piirteet, joita muu valtakunta voi kunnioittaa, ovat täysin erilaisia ​​kuin tämä.

Lue lisää: Milly Alcockin nettoarvo House of The Dragonin jälkeen?

Rhaenyra Targaryen

lohikäärme teeskentelijöiden talo

Rhaenyra( Mily Alcock ) on vakaasti murrosiässä. Hän luottaa perheen illallisiin, jotta hän voi lukea kirjojaan samalla kun kuuntelee My Chemical Romance: Medieval Fantasy -esitystään istuessaan suosikkipuunsa alla. (Sivuhuomautus: Uskotko, että hänellä on ollut se huono bardi niin monta kertaa?)

Toisaalta tunnemme häntä myötätuntoisesti. Suru, joka koki hänen parhaan ystävänsä menneen uudelleen naimisiin isänsä kanssa, ottavan kuolleen äitinsä paikan ja näkivän miespuolisen perillisen, joka voisi ryöstää hänet, oli oletettavasti laantunut kahden vuoden jälkeen. Se ei ole tylsää. Kerää kuitenkin itsesi, tyttö.

Suurimman osan tästä jaksosta Rhaenyra mopstelee, valittaa ja antaa entisen parhaan kaverinsa hallita hänen sijaansa (metafora tietysti. yleensä). Lopulta hän keräsi rohkeutta, kun villisia hyökkäsi hänen kimppuunsa kuninkaanmetsässään ja käytti hirviötään henkisen tuen neulatyynynä itselleen, mutta kruunulle. Siitä ei välttämättä seuraa, että hallitset vain siksi, että taruvalkoinen polttarit päätti, että ansaitsit sen, kulta.

Kuningas Viserys Targaryen

lohikäärme teeskentelijöiden talo

Viserys osoittaa jatkuvasti, että Y-kromosomi ja genetiikka eivät ole viisaiden ja viisaiden monarkkien luomia. Tässä jaksossa hän tekee paljon syntejä. Elämänsä kahden viime vuoden aikana hän on antanut Stepstonesissa tapahtuvan riidan pahentua ja pahentua.

Hän ei yrittänyt sovittaa tyttärensä avioliittoa lähimmän ystävänsä kanssa ja antoi vihamielisyyden kasvaa omassa kodissaan. Hän tuhlaa valkoisia tyttöjä, valittaa, kuinka vaikeaa oli olla keskiaikaisen tytön isä roskatulen edessä, ja itse asiassa vierittelee punaista mattoa viholliselle varastaakseen hänen kruununsa, koska hän on liian huolissaan pohtimaan kiistanalaisempia asioita. eräänlainen possu paistettavaksi poikansa nimipäivänä. Toivon Voiko hän kuolla jo?

Lue lisää: 5+ kiehtovaa kysymystä House Of The Dragon 4:n edessä: Kenen kanssa Rhaenyra menee naimisiin? Mitä Daemon himoitsee?

Kilpailijat

Alicent Hightower

lohikäärmeehdokkaiden talo

Alicent Hightoweria on helppo halveksia. Hän on ottanut kuninkaan kuolleen vaimon roolin vietettyään aikaa hänen kanssaan halaillessaan. Kyllä, varsinkin kun hän yrittää korjata aitoja tytärpuolensa, joka on teknisesti hänen alansa, ja entisen parhaan ystävänsä kanssa.

Alicent huokuu luottamusta siihen, että House Targaryen saattaa taas yhdistyä yhdeksi, tyytyväiseksi perheeksi. Ja hän on tietyiltä osin. Hän on isänsä ja setänsä poliittisten juonien tulos, mutta hän arvostaa myös kuningattarena olemisen mukanaan tuomaa auktoriteettia ja haaveilee päivästä, jolloin hänen oma poikansa hyväksyy Viserysin kokon ääressä tekemän raittiin tunnustuksen.

Hän saattaa helposti harkita Rhaenyran pettämistä saadakseen kruunun. Alicent Hightower, jota nyt käyttää Regina George, asuu Westerosissa. Tilastot laittoivat hänet polttokirjaan.

Aegon Targaryen

Minua ärsyttää, että hän ei ole söpö, vaikka tiedän, että on suuri mahdollisuus, että tämän kaltainen nuori enkeli, jolla on vaaleat hiukset, voi kasvaa kaappaamaan sisarensa kruunun. Katso, lapset eivät voi normaalisti Westerosissa, minkä vuoksi King's Landing järjestää tälle pojalle niin suuren seremonian hänen toisena syntymäpäivänsä.

Vietätkö päiviä teltassa? Hän ei muista näitä yksityiskohtia! Aegon saattaa olla enemmän huolissaan jalansijansa saamisesta kuin rautavaltaistuimen miehittämisestä, mutta hän ei tee sitä. Hänen isoisänsä hoitaa likaiset työt, joten häntäkään ei tarvita. Ei mitään, ei edes kuningasta, joka kastelee sängyn joka ilta, jos hän syntyi peniksen kanssa, tai valtaa kaipaavia sukulaisia. Se osoittaa kykysi.

Lue lisää: 'House Of The Dragon' -jakso 5, julkaisupäivä ja -aika: Valmistaudu äärimmäiseen jännitykseen!

Otto Hightower

lohikäärmeehdokkaiden talo

Tässä jaksossa Rhys Ifans antaa kaikkensa valkoisena Jafarina ja pyrkii tuomaan pojanpoikansa lähemmäksi rautavaltaistuinta. Hän yrittää panttilaina Rhaenyran ensin Jason Lannisteriin ja sitten tämän omaan veljeensä osoittaen, että hänellä on musta aukko, jossa hänen moraalisen ytimensä pitäisi olla.

Kun otetaan huomioon, että hän on myynyt tämän tyttärensä lähimmälle liittolaiselleen, kuninkaalle, kuin arvostettu lehmä, ei pitäisi olla järkyttävää, kuinka pitkälle Otto Hightower menisi lisätäkseen valtaansa. Samoin, Rhaenyra Alamme tämän seurauksena olla huolissamme esikoisoikeudestamme. Hän päihittää hänet ehdottomasti hänen kyvyssään toimia julmasti saadakseen lisää valtaa.

Corlys Velaryon

lohikäärmeehdokkaiden talo

Pyydän anteeksi Corlys Velaryonin muiden jälkeläisten jättämistä pois. Tietämättä, että hän katsoi nimipäiväturnausta ja toimi juonen täyttäjänä, Laenor katsoi, kuinka hänen kurja sisarensa myytiin huutokaupassa kuninkaallisena lapsimorsiamena. saavutettu. Hän on luultavasti teini-iässä tällä hetkellä.

Hän on valmistautunut omalla lohikäärmellään ja halullaan menestyä Stephis Stonesin sodassa. Hän teki sen, ja hän syöksyi paikalle juuri ajoissa pelastaakseen takana olevan Daemon Targaryenin, mutta hänen rohkeutensa ei saanut hänet ohittamaan edellisen sukupolven.

Reynor sopii täydellisesti Raeniralle, koska hän on valyrialainen ja poikkeuksellisen varakas; jakson lopussa kuningas näyttää päättäneen yhtä paljon. Yhdistämällä kaksi taloa prinsessan valtaistuinvaatimus vahvistuu ja suhteet valtakuntien vaikutusvaltaisimpien perheiden välillä palautuvat.

Jos Viserys saa itsepäisen tyttärensä vakuuttuneeksi siitä, että hänen suunnitelmansa mennä Laenorin naimisiin oli hänen omansa, hänellä saattaa olla seuraavan kuninkaan puoliso. Hmm.

Huolimatta siitä, että kuningas Viserys vältti teknisesti leikkaamasta itseään miekalla tässä jaksossa – hämmästyttävä saavutus, kun otetaan huomioon, kuinka hukkaan hän oli poikansa syntymäpäiväjuhlissa – onnistuin huomaamaan jotain outoa hänen vasemmassa kädessään, joka koputti muutaman. jaksoja aikaisemmin. Häneltä näyttää tällä hetkellä puuttuvan kaksi sormea. Tämä voi viitata korruption leviämiseen. Ei ollenkaan ennakko-aisti.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR