'Hot Sh*t' sisältää Kanye Westin ja Lil Durkin, sanoo Cardi B

Julkkis

WPR

Cardi B:n kauan odotettu albumi on virallisesti täällä. 'Up' -räppäri julkaisee uuden soolokappaleen nimeltä 'Hot Sh*'.t” 1. heinäkuuta ensimmäistä kertaa lähes vuoteen. Cardi B ilmoitti julkaisevansa uuden kappaleensa 'Hot Sh*t”, Instagramin kautta sunnuntaina.

'Tulee pian, Cardi B, 1. heinäkuuta' ilmestyi ruudulle neonoranssilla kirjaimilla dramaattisessa visuaalisessa kuvassa, joka kuvasi hänen lentävän New Yorkin yläpuolella supersankarityylisessä asussa. Cardi B:n Instagram-viestin mukaan 27. kesäkuuta 'Hot Sh*t' -albumin kansi sisältää Kanye West ja Lil Durk, kaksi musiikin suurinta nimeä.

Ennen 'Invasion of Privacy' Cardi B:n toista opiskelua, josta hän voitti Grammyn, hän julkaisee 'Hot Sh*t'. Cardi B:n toisen albumin julkaisu on hänen ensimmäinen lähes neljään vuoteen.

XXL:n haastattelussa huhtikuussa 2021 Cardi B puhui uuden albuminsa valmistusprosessista. Se on 'kuin rakentamani aikataulu', hän sanoo levyn julkaisupäivästä myyntipisteen ansioksi. ”Koska viime vuonna päätin, että tänä vuonna julkaisen levyni. Mutta sitten tyhjästä lopetin levyni työstämisen, koska olin pettynyt COVID-tilanteeseen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Cardi B:n (@iamcardib) jakama viesti

Cardi B:llä on ollut kiireinen vuosi, kun hän toivotti poikansa Wave Set Cephusin tervetulleeksi ja esiintyi kahdella suurella singlellä, Kay Flockin harjoitushymnillä 'Shake It' ja Summer Walkerilla sekä SZA:n remixillä kappaleesta 'No Love'. Tämän seurauksena hänen omistautuneet seuraajansa odottavat innokkaasti hänen oman albuminsa julkaisua.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: