'Hot or Not' -yhdistelmäkuvahaaste: Katso, kuinka voit täydentää tämän trendin!

Viihde

WPR

TikTokin Hot or Not -yhdistelmävalokuvaprojekti on saamassa suosiota upouutena trendinä vuodelle 2021.

TikTokin asiakkaat voivat liittyä virusprojektiin siivous- ja yleiskuvakuvan avulla. Tässä on tutkimus, johon saatat olla kiinnostunut osallistumaan…

'Hot or Not' -projekti ei ole erityisen uusi sosiaalisen median maailmassa. TikTokin käyttäjät ovat tehneet videoita eri ihmisten arvioimisesta asteikolla 1–10 tai sen päättämisestä, ovatko he 'kuumia' vai 'ei'. TikTokin Hot or Not -yhdistelmävalokuvaprojekti ei kuitenkaan juuri eroa muista.

Mikä on Tiktokin kuuma tai ei-yhdistelmäkuvatrendi?

Käyttäjät vertaavat kasvojaan yhdistelmäkuvan kasvoihin, jotka arvostavat jokaista kasvoa kymmenestä TikTokin Hot or Not -yhdistelmävalokuvista.

Yhdistelmäkuva on useiden kasvojen yhdistelmä. Yhdestä kymmeneen jokainen on paremmuusjärjestykseen.

TikTok-trendissä käytettäväksi kuva tulee tallentaa kameran rullalle sen jälkeen, kun se on ladattu Wikimedia Commonsista.

Lue lisää: Car Dragon Song Tiktokissa - Tässä on mitä Tiktok-käyttäjien on sanottava!

Kuinka 'kuuma vai ei' Tiktok-haaste suodatetaan?

Suurin osa haasteeseen osallistuvista TikTokereista käyttää #shapeshifting-suodatinta ja The Refreshmentsin kappaletta 'King of The Hill Theme'.

Teksti, jonka monet TikTokin käyttäjät ovat lisänneet elokuviin, näyttää usein heidän ilmoittamansa 'arvosanansa' suodattimesta.

Näyttää siltä, ​​että 'Hot or Not' -yhdistelmäkuvan miesversio on vielä kesken, jotta kaverit voivat osallistua haasteeseen.

Lue lisää: Viral Tiktok Song Moreart Feat Ihi Ya Budu Ebat Lataa, kuuntele ja katso ilmainen Ihi Ya Budu Ebat MP3, video ja sanoitukset

Kuinka voit liittyä trendiin?

Käyttäjien on ensin ladattava ja tallennettava edellä mainittu yhdistelmäkuvalehti voidakseen osallistua trendiin. Seuraavat toimet ovat sitten mahdollisia:

  • Siirry TikTokin 'Discovery' -välilehdelle.
  • Kirjoita hakukenttään 'Shape Shift'.
  • Kun olet löytänyt suodattimen, valitse 'Kokeile tätä tehostetta' ja napauta sitten suodattimen vieressä olevaa vaaleanpunaista tallennuspainiketta.
  • Valitse 'yhdistelmäkuvaarkki', joka on tallennettu puhelimen galleriaan, ja tallenna se kameralla kasvojasi kohti.

Suodatin näyttää lähtölaskennan kolmeen ennen kuin kasvot yhdistetään johonkin yliopiston kuvista.

Lue lisää: Kuinka TikTok Old Grannies -meme toimii? Selitys TikTok-trendistä!

Riippumatta siitä, kuinka monta kertaa kasvoja käytetään, ne valitsevat aina saman kuvan. Joten valitettavasti korkeamman pisteen yrittäminen uudelleen ei ole vaihtoehto.

Käyttäjät valitsivat The Refreshmentsin King of The Hill -teeman trendin epäviralliseksi soundtrackiksi, koska suodattimessa ei ole sisäänrakennettua ääntä.

Näitä TikTok-videoita lähetettäessä käytetään yleisesti hashtageja, kuten #shapeshifter ja #hotornot. Miehet käyttävät kollaaseja eri miesten kasvoista saavuttaakseen saman vaikutuksen kuin trendin kuva, joka näyttää vain naisten kasvoja.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme:WPR