Hot Avatar-trilogia: Iloa faneille! teoksessa Work by Paramount ja Nicklodeon

Viihde

WPR

Paramountin ja Nickelodeonin mukaan Nickelodeonin Avatar Studiosilla on kehitteillä kolme uutta animoitua Avatar-elokuvaa. Ensimmäisen elokuvan ohjaa Lauren Montgomery (Avatar: The Last Airbender).

Bryan Konietzko ja Michael DiMartino, jotka loivat Nickelodeonin franchising-sarjan Avatar: The Last Airbender, tuottavat yhdessä Eric Colemanin kanssa ohjelman EP:n.

Latifa Ouaou, Paramount Animationin ja Nickelodeon Animationin elokuvien ja maailmanlaajuisten franchising-toimintojen johtaja, valvoo ensimmäisen ominaisuuden kehittämistä yhdessä. Jason McConnell , Nickelodeon Animationin ja Paramount Animationin animaatioiden varatoimitusjohtaja.

Montgomery on kokenut ohjaaja, tuottaja ja kuvakäsikirjoittaja, joka työskenteli alkuperäisen Avatar-sarjan parissa jälkimmäisessä asemassa. Voltron: Legendaarinen puolustaja, Scooby-Doo! Mystery Incorporated ja Young Justice ovat osa hänen muista ohjauksestaan.

Kuuma Avatar-trilogia

'Kun alkuperäiset tekijät Mike ja Bryan laajentavat Avatar-universumia kanssamme, pidämme sen kaiken perheessä ja Lauren tuo samanlaisen asiantuntevan, kauniin työn kuin alkuperäisessä sarjassa hänen uusiin ohjaustehtäviinsä tulevassa teatterissa. ' sanoi Ramsey Naito , Paramount Animationin ja Nickelodeon Animationin animaatio- ja kehitysjohtaja.

Avatar: The Last Airbender esitettiin kolme tuotantokautta vuosina 2005–2008 ja seurasi Aangia (Zach Tyler Eisen), pientä lasta, joka herää uudelleen sodan repimässä elementaalitaikuuden maailmassa aloittaakseen riskialtis mystiikan tehtävän ymmärtääkseen kohtalonsa Avatar ja tuo rauha maailmaan.

Nickelodeon jatkoi tätä erittäin menestyvää ohjelmaa The Legend of Korralla, joka kesti neljä kautta vuosina 2012–2014.

Lue myös: Asiantuntijat Kim Kardashianin pilaamisesta täysin Marilyn Monroen historiallisen mekon

Myöhempinä vuosina multimediasarja on kasvanut sisältämään vuoden 2010 live-action-elokuvan, jonka ohjasi M. Night Shyamalan pääosassa. Kehittäjä Patel , sekä joukko sarjakuvia, kirjoja, videopelejä ja kotimediajulkaisuja. Netflix kehittää nyt live-action Avatar: The Last Airbender -sarjaa, mutta Konietzko ja DiMartino eivät ole mukana.

Kuuma Avatar-trilogia

Avatar Studios on Nickelodeon Animationin osasto, joka julkistettiin viime vuoden helmikuussa ja jonka tavoitteena on luoda alkuperäistä sisältöä alustoille, kuten Paramount+ ja Nickelodeon, sekä kolmannen osapuolen alustoille ja teattereille, jotka perustuvat Avatar: The Lastin rakastettuihin maailmoihin. Airbender ja The Legend of Korra. Luovien johtajien yhteisinä DiMartino ja Konietzko vastaavat studiosta ja raportoivat Naitolle.

Paws of Fury: The Legend of Hank on Paramount Animationin seuraava projekti, ja se julkaistaan ​​15. heinäkuuta. Muita tulevia elokuvia ovat uusi animoitu Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuva (24.8.23), Paw Patrol: The Mighty Movie (13.10.23), Tiger's Apprentice (20.12.23), nimetön animoitu Transformers-elokuva. (19.7.24), ja muun muassa nimettömän Smurffit-animaatiomusikaalin (20.12.24).