Horoskooppi 1. kesäkuuta 2022: Näiden horoskooppimerkkien kohtalo loistaa kuin aurinko, lordi Ganesha siunaa, tietää Oinas-kalojen tilan

Horoskooppi

WPR

Veda-astrologiassa on kuvattu yhteensä 12 horoskooppimerkkiä. Jokaista horoskooppimerkkiä hallitsee planeetta. Horoskooppi lasketaan planeettojen ja tähtikuvioiden liikkeen perusteella. Keskiviikkona 1. kesäkuuta 2022 päivämäärä on Krishna Paksha Tritiya. Keskiviikkoa pidetään omistettuna Lord Ganeshan palvomiselle.

Tänä päivänä Herra Ganeshaa palvotaan rituaalien mukaisesti. Musiikkiasteikon viides nuotti. Tiedä Raghavendra Sharmasta, mikä horoskooppi hyötyy 1.6.2022 ja minkä horoskoopin on oltava varovainen.

Oinas -

Mielessä tulee olemaan ylä- ja alamäkiä. Puoliso saa tukea. Liiketoimintaolosuhteet paranevat. Rahaa voi saada perheenjäseneltä. Tulot kasvavat. Kärsivällisyys vähenee. Perhe-elämä tulee olemaan vaikeaa.

Luonnossa tulee olemaan ärtyneisyyttä. Työpaikalla voi olla vaikeuksia. Töitä tulee lisää. Vältä riitoja.

Härkä -

Horoskooppi 1.6.2022

Pidä tunteesi hallinnassa. Ole omavarainen. Mahdollisuus työpaikan vaihtoon saattaa olla tarjolla. Tulot kasvavat. Voit mennä muualle perheen ulkopuolelle.

Luonnossa tulee olemaan ärtyneisyyttä. Lapsella voi olla terveysongelmia. Ole kärsivällinen keskustelussa. Katharetan vaikutus on puheessa. Äidillä voi olla terveysongelmia.

Kaksoset –

Tulee olemaan luottamuspula. Voit sijoittaa yritykseen ystäväsi avulla. Isä saa myös tukea. Mieli tulee olemaan levoton.

Akateemisessa työssä voi kohdata vaikeuksia. Pidä tunteesi hallinnassa. Ole omavarainen. Puolison kanssa voi syntyä riitaa. Ole tarkkana terveydestä. Vaatteiden kulut kasvavat.

Rapu -

Horoskooppi 1.6.2022

Mieli voi häiriintyä. Voit mennä perheesi kanssa mihin tahansa uskonnolliseen paikkaan. Juoksemista tulee lisää. Saat ystävien tuen. Kiinnostus lukemiseen kasvaa.

Liiketoimintaolosuhteet paranevat. Kulut tulevat olemaan enemmän. Kertynyt varallisuus vähenee. Uskonnolliset tilaisuudet järjestetään perheessä. Pitää ehkä lähteä reissuun. Perhe saa tukea.

Leijona aurinkomerkki -

Ole kärsivällinen keskustelussa. olla hyvässä kunnossa. Työmahdollisuudet löytyvät ystävän avulla. Paikka saattaa muuttua.

Puheessa on lempeyttä, mutta luonnossa voi olla ärtyneisyyttä. Ole omavarainen. Vältä ylimääräistä vihaa ja intohimoa. Tulee vaivaamaan perheongelmat. Suunnittelemattomat kulut kasvavat.

Neitsyt -

Horoskooppi 1.6.2022

Mieli voi häiriintyä. Ole omavarainen. Säilytä hyvää tahtoa virkailijoiden kanssa työssä. Voi olla lisävastuuta. Töitä tulee lisää.

Toivon ja epätoivon sekalaiset tunteet jäävät mieleen. Itseluottamus kasvaa. Veljien ja sisarten yhteistyöllä liiketoiminta saa vauhtia. Voittomahdollisuudet lisääntyvät. Tulee ideologisia eroja äidin kanssa.

punta -

Ole raittiina ja vältä turhaa vihaa. Koulutus- tai henkinen työ antaa miellyttäviä tuloksia. Lapsilta voi saada hyviä uutisia. Pidä huolta terveydestäsi.

Voi olla henkistä stressiä. Avio-onnellisuus lisääntyy. Saat veljien ja sisarusten tuen. Akateemisesta ja tutkimustyöstä tulee miellyttäviä tuloksia. Kärsivällisyys puuttuu. välttää stressiä.

Skorpioni –

Horoskooppi 1.6.2022

Itseluottamusta tulee olemaan runsaasti. Vältä olemasta yliinnokas. Ole varovainen terveytesi suhteen Onnellisuuden rakentaminen voi lisätä. Vaatteiden kulut kasvavat.

Tulee mielenrauha. Työn etenemispolku on kivetty. Tulee olemaan sekalaisia ​​toivon ja epätoivon tunteita. Akateemisessa työssä tulee häiriöitä. Voi lähteä reissuun perheen kanssa. Työmaa laajenee.

Jousimies -

Työn laajuus saattaa lisääntyä. Pidä huolta isäsi terveydestä. Kulut tulevat olemaan enemmän. Akateemisessa työssä saattaa esiintyä keskeytyksiä.

Itseluottamusta tulee olemaan runsaasti. Luonnossa voi esiintyä ärtyneisyyttä. Olen huolissani lisäkuluista. Tukea tulee vanhemmilta. Voit saada rahaa puolisoltasi. Lapsen onnellisuus lisääntyy.

Kauris -

Ole raittiina ja vältä liiallista vihaa. Säilytä harmonia myös ystävien kanssa. Pidä huolta puolisosi terveydestä. Juoksemista tulee lisää. voi lähteä reissuun.

Tulee olemaan luottamuspula. Perheongelmat voivat vaivata sinua. Lapsilta voi saada hyviä uutisia. Ole tasapainoinen keskustelussa. Töitä tulee lisää.

Vesimies -

Horoskooppi 1.6.2022

Mieli tulee iloiseksi. Ole kärsivällinen keskustelussa. Paikassa saattaa tapahtua muutoksia työn laajuuden myötä. Tulot kasvavat. Ole omavarainen.

Tulee ylimääräistä vihaa. Tulojen ja menojen vaikeudet pysyvät korkeina. Yritä välttää tarpeettomia riitoja ja riitoja. Vaatteiden kulut voivat nousta. Puolison kanssa tulee riita.

Kalat -

Itseluottamus pysyy täynnä, mutta mieli voi myös häiriintyä. Perheongelmat voivat vaivata sinua. Saan isäni tuen. Kulut kasvavat. Ole kärsivällinen keskustelussa.

Henkinen ahdistus voi lisääntyä. Akateemisessa työssä voi kohdata vaikeuksia. Kertyneet varat voivat pienentyä. Ole terveystietoinen. Matka jooga.