Horimiya Anime kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Anime

WPR

Horimiya’ oli maailmanlaajuinen sensaatio, kun se esitettiin vuoden 2021 alussa. Suloinen rakkaustarina kahden kilpailevan lukioluokkalaisen välillä valloitti fanit.

Animesarja perustuu Hiroki Adachin Hero manga -sarjaan, jonka hän kirjoitti ja kuvitti aliaksella Hero.

Se kertoo suositusta tytöstä ja nörttimiehestä, joilla on aivan erilainen elämä koulun ulkopuolella. He sopivat pitävänsä toistensa salaisuudet piilossa ja rakastuivat matkan varrella.

Animesarja päätyi lopulliseen ja onnelliseen päätökseen, mutta fanit odottavat lisää romanssitarinaansa. Tuleeko siis Horimiyasta toinen tuotantokausi? Tässä on mitä tiedämme toistaiseksi.

'Horimiya' kauden 2 mahdollinen julkaisupäivä: Milloin anime voi palata?

Horimiya Anime kausi 2

Tiedämme jo, että kausi 2 Horimiya ' ei saa uusia. Koska esitystä ei kuitenkaan ole virallisesti peruttu, on edelleen pieni mahdollisuus, että kausi 2 voidaan tuottaa.

Ensimmäinen kausi debytoi 10. tammikuuta 2021 ja päättyi 4. huhtikuuta 2021 13 jakson jälkeen. Horimiya Anime Season 2:n odotetaan ilmestyvän 20. elokuuta 2022.

Lue myös: The God Of High School kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Horimiya kausi 2 Voice Cast

Horimiya Anime kausi 2

Horimiya kauden 2 ääninäyttelijät eivät muutu, ja kaikki hahmot ja äänet palaavat. Sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että menetät suosikkihahmosi. Seuraavassa on luettelo Hormiyan kauden 2 ääninäyttelijöistä:

 • Shojin ääninäyttelijänä oli Llewyn Ramirez ja Shojin ääntä Koyuki Yanase.
 • Yuriko Horin (Kyokon työnarkomaani äiti) ääninäyttelijänä oli Marissa Lenti.
 • Kyosuke Hori, Kyon (Kyokon) isä, esitti Bill Butts .
 • Alejandro Saab (Kyokon poikaystävä) esittää Izumi Miyamuraa.
 • Kyokon parasta ystävää Yuki Yoshikawaa esittää Anairis Quinones.
 • Toru Ishikawaa esitti Zeno Robinson (Toru on Kyokon fani)
 • Honoka Sawada, koulutyttö, joka oli ihastunut Kyokoon ja Izumin naapuriin, äänitti Apphia Yu.
 • Shojin ääni oli Llewyn Ramirez , ja Shojin ääninäyttelijänä oli Koyuki Yanase.
 • Yuriko Horin (Kyokon työnarkomaani äiti) ääninäyttelijänä oli Marissa Lenti.
 • Ylioppilaskunnan päällikköä ja Kyokon lapsuudenystävää (Kyokon lapsuudenystävää) näyttelevä Belsheber Rusape äänittää Kakeru Sengokun.
 • Remi Ayasaki on opiskelijakunnan jäsen, ja sellaisena hän puhuu hänen puolestaan. (kouluneuvoston jäsen, Jalitza Delgado)
 • Sakura Konon (oppilaskunnan jäsen, joka on ihastunut Toruun) esitti Celeste Perez, kun taas Toru Sugiharaa näytteli Natsume Hado, jonka ääninä toimi Shioli Kutsuna (oppilaskunnan jäsen, joka on ihastunut Toruun ).
 • Shu Iura (Kyokon ja Izumin airhead-luokkatoveri) on hahmo kappaleessa 'Izumi Deyn', jonka esittää Y. Changin.

Lue myös: Jujutsu Kaisen Anime kausi 2 Julkaisupäivä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Mikä on 'Horimiyan' juoni ja mitä voimme odottaa kaudelta 2?

Horimiya Anime kausi 2

'Horimiya', tarina komeasta ja kuuluisasta Kyokosta sekä sisäänpäinkääntyneestä ja ujosta Izumista, ovat Kyoko Hori ja Izumi Miyamura.

Huolimatta siitä, että he molemmat valmistuivat samasta lukiosta, heidän sosiaalinen asemansa ja asenteensa ovat hyvin erilaisia. Toisaalta heidän koulupersoonansa on huolellisesti rakennettu pitämään todellisen itsensä piilossa luokkahuoneen ulkopuolella.

Kun Izumi on ulkona, hän on pukeutunut punk-tyylisiin vaatteisiin, joissa on korvakorut ja vartalotaide. Epämuodollisemmin pukeutunut Kyoko huolehtii Soutasta.

He tapaavat koulun ulkopuolella ja lupaavat pitää toistensa salaisuudet piilossa ystäviltään, kun he ovat oppineet ne. Tarinan edetessä parissa alkoi kehittyä tunteita toisiaan kohtaan.

Vasta kun he myönsivät täysin kiintymyksensä toisiaan kohtaan, he pystyivät jatkamaan. Sarjan viimeisessä jaksossa kaksikko kuvattiin valmistumassa lukiosta.

Jos esitys uusitaan toiselle kaudelle, Kyokon ja Izumin romanssi jatkuu. Ensimmäisen kauden lähdemateriaali on jo käytetty loppuun. Jos anime jatkuu, sen on luotava uusi juoni.

Lue myös: Charlotte Anime -kausi 2: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

'Horimiya' kauden 2 traileri